35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Da li treba izgraditi bulevar u Tivtu?
Vijesti

Nove kućice za ptice postavljene su u rezervatu prirode, na tivatskim Solilima. U JP Morsko dobro koje upravlja rezervatom, nadaju se da će iduće godine u njima svijet ugledati nove generacije ptica koje svraćaju na Solila. „Možda i neke druge vrste ptica odluče da su Solila pravo mjesto za...

Mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore ubjedljivo je poražena od Turske sa 89:60. u posljednjem kolu grupne faze Prvenstva Evrope. Najefikansiji u našem timu bilis u igrač Teoda Miloš Popovič i Vuk Popović sa po deset koševa....

Na osnovu Opšteg zakona o obrazovanju i vaspitanju ministar prosvjete, Damir Šehović, donio je školski kalendar za 2018/2019. godinu, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.
Hrvatski kantautor Goran Karan na zadovoljstvo velikog broja fanova, ove sedmice družiće se sa publikom u Tivtu u utorak 17. jula na rivi Pine od 21 sat i 30 minuta, dok će dan kasnije nastupiti u nikšićkom hotelu Onogošt. Kako je kazao u razgovoru za Vijesti, na koncertima publika će imati priliku da čuje stare i nove pjesme, a na repertoaru će se naći i najnoviji singl “U 4 oka”.
Ministarstvo rada i socijalnog staranja preporučilo je poslodavcima da, zaposleni koji rade na otvorenom prostoru, ne rade od 11 do 16 sati ukoliko proces rada to dozvoljava.
Opština Tivat obavještava javnost da će se, zbog završnog izvođenja radova asfaltiranja na dionici puta od kružnog toka Kotor do prirodnog rezervata Solila (poluostrv oLuštica) u ukupnoj dužini od 2,2km, obustaviti saobraćaj u oba smjera tokom sljedećih dana:
Agencija za zaštitu prirode i životne sredine iz Podgorice obavjestila je  Opštinu Tivat da je nosilac projekta, Direkcija za investicije Opštine Tivat, Trg magnolija br.1, podnio zahtjev za odlučivanje o potrebi procjene uticaja na životnu sredinu za izmještanje dalekovoda 110 kV „Gradiošnica-Herceg Novi“, Opština Tivat.
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobjedom je startovala na Prvenstvu Evrope u Barseloni. "Ajkule" su u 1. kolu B grupe savladale Francusku sa 8:6.

Asfaltiranje druge trake na saobraćajnici od kružnog toka do Solila biće završeno do petka, 20.jula. Na saobraćajnici, u dužini od 2, 2 kilometra, biće postavljena i horizontalna signalizacija, kazao je Radio Tivtu predsjednik opštine, dr Siniša Kusovac istakavši da je to potvrđeno od izvođača radova,...