35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Da li ste zadovoljni programom i sajtom Radio Tivta?
Vijesti
Direktor prodaje hotela Regent Porto Montenegro, Ivan Rudolf Gajić, predstavio je ponudu hotela dijelu regionalnog tržišta, posjetivši Albaniju i Hrvatsku. Prilikom posjete Gajić se sastao sa istaknutim tur operatorima, turističkim agencijama i potencijalnim klijentima orjentisanim ka elitnom turizmu.
Sunčano uz slab do umjeren, a u sjevernim predjelima i pojačan razvoj dnevne oblačnosti. Tokom jutra na sjeveru po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 24 stepena.

U organizaciji JK Delfin, u akvatorijumu Tivatskog zaliva danas je počelo Otvoreno prvenstvo Crne Gore u jedrenju , koje traje do nedelje 24. septembra.

Miroslav Petković ostvario je još jedan istorijski rezultat. On se na svjetskom šampionatu u Kazablanci plasirao u finale u disciplini precizno izbijanje čime je crnogorskom i tivatskom bućanju obezbjedio medalju.
Iako je Zeta golom Ivana Krstovića u 11.minutu vodila u Radanovićima Grbalj je preokretom stigao do tri boda. Izjednačujući gol postigao je Ivan Vuković u 37.minutu, a isti igrač je u 48.minutu asistirao Žarku Koraću za preokret. 

Prvi put u svojoj istoriji Aerodrom Tivat dočekao je danas milionitog putnika. Putnicu Eleonor Fenlon, koja je Montengroerlajnzovim avionom doputovala iz Londona, sačekao je na platformi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore a.d. Danilo Orlandić, menadžment preduzeća kao i direktorica Nacionalne turističke organizacije, Željka Radak Kukavičić. Jubilarnoj...

Radio Tivat je za stav o Prijedlogu zakona o planiranju i izgradnji upitao Tivćane u nacionalnoj Skupštini, Adriana Vuksanovića (HGI) i Jovanku Laličić (DPS).
Dobrotvorno veče na kom će nastupiti naš renomirani pijanista Ratimir Martinović sa KotorArt talentima održaće se u hotelu Regent u petak, 29. septembra sa početkom u 21.30h.  Dobrotvorno veče je dio saradnje bratskih gradova Santa Barbare i Kotora.