35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  11
  окт
  2018

  XXIV Sjednica SO Tivat

  10Skupštinska sala

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti
Na mojim slikama mnogo je snova. To je suštinsko iščitavanje unutrašnjosti, beskrajno tretiranje sebe. Istinsko iščitavanje duše” – kaže za Radio Tivat Danijela Drakulović Stamatović čija je izložba “Serafimski uzvišeno” otvorena u galeriji Buća.
Ministarstvo ekonomije pokreće program „Energetski efikasan dom“ čiji je cilj smanjenje troškova grijanja i povećanje komfora u domaćinstvima, ostvarivanje značajnog smanjenja emisija CO2 u sektoru domaćinstva kao i razvoj tržišta sistema za grijanje na biomasu u Crnoj Gori.
Sloga iz Krtola pobijedila je juče u redovnom kolu Južne fudbalske regije barski Hajduk sa 6:0.
Neočekivano, ali sasvim zasluženo fudbaleri Otrant Olimpika juče su u Tivtu savladali Arsenal sa 3:1. Trener domaće ekipe Slavoljub Bubanja za naš radio kaže da se nešto mora mijenjati, jer nakon krize rezultata došla je i kriza igre.
"Ako je u DPS-u nezasitost za gomilanjem materijalnih dobara i gramženje za istima- i po cijenu brutalnog kršenja zakona- mjera patriotizma, onda je predsjednik Opštine Tivat g. Siniša Kusovac- čak i u tako oštroj kokurenciji kakva po tom pitanju vlada u DPS-u (i uopšte u vladajućoj koaliciji)- definitivno jedan od najvećih patriota u Tivtu i u Crnoj Gori", saopštili su iz Tivatske akcije.
Sunčano i toplo, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Ujutru na sjeveru po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 27 stepeni. 

Rukomeraši Partizana lako su u 3.kolu prve lige savladali ekipu Ivangrada 34:31 . Nakon prvih trideset minuta bilo je +7 za Partizan (20:13). Napad Tivćana odlično je funkcionisao tako da se prednost konstantno uvecavala. Ipak u drugom dijelu Ivangrad je skupio odbranu i dosao na samo gol...