35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  11
  окт
  2018

  Film: TEŠKA VREMENA U EL ROJALU

  20,30Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti
Film “72 sata” u kom glavnu ulogu igra Tivćanin Stevan Lutovac, imaće svjetsku premijeru u Nju Delhiju na 7. Filmskom festivalu. Film je radjen u koprodukciji Astarte Nova iz Njemačke i NVO ”Drum” iz Crne Gore.

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti raspisao je Javni konkurs za dodjelu studentske nagrade Opštine Tivat za 2018. godinu, koji traje do 18.oktobra. Opština Tivat, u skladu sa Odlukom o nagradjivanju učenika osnovnih i srednjih škola i studenata postdiplomskih studija za 2017/2018 godinu, dodjeljuje studentsku nagradu...

Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez napajanja električnom energijom u Tivtu u terminu od 9 do 15 sati ostati naselja Mažina i Kalimanj- saopšteno je iz CEDIS-a....

Ekološka radionica edukativne školice „Maštaonica“ posjetila je zoovrt i u bajkovitoj oazi uživala u prirodnom ambijentu. Okruženi kamilama, jelenima lopatarima, vučicom Vukosavom, medvejdom Ljubomirom, gavranom Gavrom, pticama trkačicama emu iz Australije, vijetnamskim patuljastim svinjama, afričkim kokoškama, paunovima... Na radost najmlađih stalno pristižu i mladunčad koja se hrane na flašicu.
Na mojim slikama mnogo je snova. To je suštinsko iščitavanje unutrašnjosti, beskrajno tretiranje sebe. Istinsko iščitavanje duše” – kaže za Radio Tivat Danijela Drakulović Stamatović čija je izložba “Serafimski uzvišeno” otvorena u galeriji Buća.
Ministarstvo ekonomije pokreće program „Energetski efikasan dom“ čiji je cilj smanjenje troškova grijanja i povećanje komfora u domaćinstvima, ostvarivanje značajnog smanjenja emisija CO2 u sektoru domaćinstva kao i razvoj tržišta sistema za grijanje na biomasu u Crnoj Gori.
Sloga iz Krtola pobijedila je juče u redovnom kolu Južne fudbalske regije barski Hajduk sa 6:0.
Neočekivano, ali sasvim zasluženo fudbaleri Otrant Olimpika juče su u Tivtu savladali Arsenal sa 3:1. Trener domaće ekipe Slavoljub Bubanja za naš radio kaže da se nešto mora mijenjati, jer nakon krize rezultata došla je i kriza igre.
"Ako je u DPS-u nezasitost za gomilanjem materijalnih dobara i gramženje za istima- i po cijenu brutalnog kršenja zakona- mjera patriotizma, onda je predsjednik Opštine Tivat g. Siniša Kusovac- čak i u tako oštroj kokurenciji kakva po tom pitanju vlada u DPS-u (i uopšte u vladajućoj koaliciji)- definitivno jedan od najvećih patriota u Tivtu i u Crnoj Gori", saopštili su iz Tivatske akcije.