35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sun
  13
  Aug
  2017

  Koncert "Trio Balkan"

  21Atrijum "Buća"

ANKETA:

Da li ste zadovoljni čistoćom Tivta?
Vijesti
Jedan od favorita Druge ABA lige,Primorska iz Kopra dolazi u Tivat u srijedu. Teodo kao debitant dočekuje favorita, Ali bez bijele zastave. Župu je teško osvojiti.
Sanacija krova OŠ „Branko Brinić“, kao prioritetan zadatak biće uvrštena u budžet opštine Tivat za sledeću godinu-zaključeno je na večerašnjem dvoipočasovnom zboru građana Mjesne zajednice Krtoli. To su mještanima Krtola obećali predsjednica opštine Snežana Matijević i potpredsjednik opštine Siniša Kusovac.
Pedesetak zemalja svijeta uživa u njegovom neposrednom i dirljivom pripovjedanju, čitajući na četrdesetak jezika njegove neponovljive, intimističke porodične priče u kojima se svi lako prepoznaju i koje se svakom čine  bliske. Obilazeći vijerne čitaoce, jedan od najtiražnijih pisaca današnjice, Toni Parsons, posjetio je i Boku. A mi smo posjetili njegovo kniževno veče i tokom, kao i nakon nje, popričali sa piscem.

Na međunarodnom stonoteniskom turniru u Banja Luci nastupili su i stonoteniseri Tivta. U jakoj konkurenciji Željko Vuksanović je osvojio bronzanu medalju....

Kraj oktobra u hotelu Regent Porto Montenegro i ove godine proteći će u znaku *Noći vještica – praznika popularnog u anglosaksonskim zemljama, koji se obilježeva 31. oktobra, a karakterišu ga kostimiranje u mitološke likove, brojne zabave i izrezbarene bundeve. Halloween kostimirana žurka u Library Bar-u zakazana...

Kako je najavljivano, Udruženje penzionera Tivat vrši upis svojih članova zainteresovanih za nabavku suvomesnatih proizvoda i svježeg mesa pod povoljnim uslovima i na 10 mjesečnih rata, preko fonda PIO.
Zimsko računanje vremena počinje u nedjelju, 29. oktobra, pomjeranjem kazaljki na satovima za jedan sat unazad. Pomjeranje vremena se obavlja u noći između subote i nedjelje, da ne bi izazvalo veće probleme za radno stanovništvo.
Epidemija malih boginja je već evidentirana u regionu, a kako se brzo širi realna je opasnost da vrlo brzo stigne i u Crnu Goru. Jedina zaštita je MMR vakcina kažu stručnjaci i apeluju na sve roditelje koji nisu vakcinisali djecu posebno rođenu 2014, 2015. i prošle godine, da se jave izabranim pedijatrima.