35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Interesovanje za Plavi horizont

    Plažom Plavi horizont, koja je i pored kišnog vremena otvorena zvanično 1.maja, i ove godine upravljaće hotelsko preduzeće “Primorje”. Na taj način je i ove godine, po treći put zaredom, nastavljena dobra partnerska saradnja sa kompanijom Katari Diar, koja je vlasnik kompleksa u uvali Pržna, kazao je izvršni direktor “Primorja”, Dragan Bućin istakavši da će tako biti sve do početka izgradnje turističkih objekata na tom dijelu kompleksa od strane katarske kompanije.
    Kompanija „Katari diar“ je plažu u uvali Pržna zakupila na 30 godina. Ugovor o zakupu potpisan je sa JP Morsko dobro prošle godine. Na Plaviom horizontu je, u prosjeku prethodne sedmice, zahvaljujući lijepom vremenu i visokim temperaturama, boravilo oko 200 gostiju i kupača, uglavnom ruskih turista koji vole da borave u uvali Pržna. U Primorju su mišljenja da bi ih bilo i više da nije raskopan put kroz Radoviće kojim se teško saobraća jer je u toku izgradnja kanalizacionog sistema na području krtola. Bućin je istakao da se nije smjelo dozvoliti da se ponovo uđe u turističku sezonu sa iskopanim putevima jer se to negativno odražava na broj turista, koji žele da posjete uvalu Pržna.
    On je kazaoa da je gostima plaže i ove godine na raspolaganju standardna ponuda, osim plaže, plažni restoran sa raznovrsnom ponudom i pristupačnim cijenama hrane, kao i parking u maslinjaku kompleksa.
    U “Primorju” su zadovoljni prošlogodišnjom posjetom, koja je bila bolja od one prije dva ljeta. Iako se radi o segmentu kupališnog turizma, koji zavisi od veremenskih uslova, u preduzeću očekuju da će ovogodišnje ljeto biti bolje, a samim tim i rezultati u vanpansionu na Plavim.

ANKETA:

Da li vam se dopada program dočeka Nove godine u Tivtu?
Vijesti

Jedriličarski klub Porto Montenegro biće domaćin prestižne svjetske RC44 regate, koja je zakazana od 10. do 14. aprila 2019.godine, saopštili su iz kompanije "Adriatic Marinas- Porto Montenegro". Jedrilice RC44 su lagane konstrukcije, izrađene u cijelosti od karbona, s snažnom konstrukcijom jedara, koja su predviđena za snažne...

Internacionalni majstor Ivan Sredojević iz Gornjeg Milanovca pobjednik je 7. šahovskog Memorijala "Obrad Manojlović" koji je, u organizaciji Šahovskog kluba “Herceg Novi” a pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi, održan u Institutu Igalo 
Minimalne intervencije, reverzibilnost i očuvanje istorijske i arhitektonske autentičnosti i integriteta lokacije osnovne su karakteristike projekta trasnformacije i restauracije ostrva Lastavica i utvrđenja Mamula, što je u potpunosti u saglasju sa politikom Ministarstva kulture i drugih insitucija kulture u Crnoj Gori – ocijenjeno je tokom jučerašnje posjete ministra kulture Aleksandra Bogdanovića, kompanijama OHM Mamula i Luštica Development.
U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, a ujutru ili prijepodne ponegdje umjereno oblačno. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vjetar mjestimično pojačan i jak, sjevreni i sjeveroistočni, sredinom dana ili poslijepodne će oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 24 stepena. 

U nedeljnom izdanju uglednog londonskog dnevnika Tajms, u dodatku za putovanja, objavljena je reportaža pod naslovom „Luksuzno putovanje- Crna Gora, novo igralište za super bogataše“, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Autorka je novinar i publicista Anabela Torp, koja analizira i promjene koje se...

„Be strong – be fit“ je ne samo ime već i deviza kluba koji vodi vlasnik i trener Ivan Vučinović. On je istakao da živimo suviše brzo, da se brzo i hranimo, a da u toj trci zaboravljamo da moramo povesti računa i o sebi. - Fitnesom se svako može baviti, a treninzi služe za topljenje masti i gradnju tijela i mišića. Naravno i ishranu prilagođavamo treninzima, a imamo trenutno  desetak dama na treninzima koje su jako zadovoljne. Niko nije odustao što potvrđuje ovu moju tvrdnju.