35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Interesovanje za Plavi horizont

    Plažom Plavi horizont, koja je i pored kišnog vremena otvorena zvanično 1.maja, i ove godine upravljaće hotelsko preduzeće “Primorje”. Na taj način je i ove godine, po treći put zaredom, nastavljena dobra partnerska saradnja sa kompanijom Katari Diar, koja je vlasnik kompleksa u uvali Pržna, kazao je izvršni direktor “Primorja”, Dragan Bućin istakavši da će tako biti sve do početka izgradnje turističkih objekata na tom dijelu kompleksa od strane katarske kompanije.
    Kompanija „Katari diar“ je plažu u uvali Pržna zakupila na 30 godina. Ugovor o zakupu potpisan je sa JP Morsko dobro prošle godine. Na Plaviom horizontu je, u prosjeku prethodne sedmice, zahvaljujući lijepom vremenu i visokim temperaturama, boravilo oko 200 gostiju i kupača, uglavnom ruskih turista koji vole da borave u uvali Pržna. U Primorju su mišljenja da bi ih bilo i više da nije raskopan put kroz Radoviće kojim se teško saobraća jer je u toku izgradnja kanalizacionog sistema na području krtola. Bućin je istakao da se nije smjelo dozvoliti da se ponovo uđe u turističku sezonu sa iskopanim putevima jer se to negativno odražava na broj turista, koji žele da posjete uvalu Pržna.
    On je kazaoa da je gostima plaže i ove godine na raspolaganju standardna ponuda, osim plaže, plažni restoran sa raznovrsnom ponudom i pristupačnim cijenama hrane, kao i parking u maslinjaku kompleksa.
    U “Primorju” su zadovoljni prošlogodišnjom posjetom, koja je bila bolja od one prije dva ljeta. Iako se radi o segmentu kupališnog turizma, koji zavisi od veremenskih uslova, u preduzeću očekuju da će ovogodišnje ljeto biti bolje, a samim tim i rezultati u vanpansionu na Plavim.

ANKETA:

Da li treba izgraditi bulevar u Tivtu?
Vijesti

Pretežno sunčano i toplo, uz uslab do umjeren razvoj oblačnosti. U popodnevnim satima ponegdje uslovi za kratkotrajno kišu ili pljusak i grmljavinu, prvenstveno u planinskim oblastima. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 36 stepeni. Za pomorce UPOZORENJE:Ponegdje su mogući...

Revijom modne dizajnerke iz Tivta Sanje Matijević i nastupom operske dive Sare Vujošević sinoć je otvorena jedinstvena i uzbudljiva ljetnja sezona u Luštici Bay.
Gol je odlučio. Da li onaj protiv Francuske ili protiv Španije kad smo loše branili igrača manje, posebno u posljednjem napadau sad je manje bitno. Tek, nakon usklađivanja termina poznato je da će Crna Gora svoj meč osmine finala igrati protiv Rumunije od 20 i 30 u nedjelju. U slučaju pobjede, u koju ne sumnjamo, protivnik "ajkulama" biće selekcija Hrvatske, aktuelni šampion svijeta. Potom bi na red došla Srbija...
Povodom premijere plesne predstave „San ljetnje noći“ zakazane  za ponedjeljak 23, juli na sceni Atrijuma Buća, koprodukcija Centra za kulturu Tivat i Bitef teatra Beograd, danas je održana press konferencija na kojoj su govorili Miloš Latinović, direktor Bitef teatra, Neven Staničić, direktor Centra za kulturu Tivat, koreografkinja predstave Isidora Stanišić, umjetnička direktorica Jelena Kajgo, plesači Branko Mitrović i Tamara Pjević.

Jedriličarski klub "Lahor" iz Kotora, danas i sjutra organizuje međunarodnu jedriličarsku regatu "16. Fašinada kup" za klase Krstaš, Hobie Cat, J/70 i ojedrene barke, koja će se jedriti u akvatorijumu Boke kotorske na potezu od Perasta do Tivta....

Povodom posjete školskog broda Mornarice Republike Italije “Keroli”, organizovan je prijem na školskom brodu “Jadran”, tokom kojeg su se zvanicama obratili ministar odbrane Crne Gore, mr Predrag Bošković, i ambasador Republike Italije u Crnoj Gori, NJ.E. Luka Zelioli.