35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Foto izložba "Pejzaži Boke"

    Partneri projekta „Baština-Pokretač razvoja“, pozivaju sve zainteresovane da učestvuju u izradi foto-izložbe pejzaža Boke Kotorske. Izložba je organizovana kao prva aktivnost „Dana pejzaža“ i kao dio projekta „Baština – Pokretač razvoja” (u okviru programa prekogranične saradnje između Hrvatske i Crne Gore). Cilj je razvijanje svijesti o vrijednosti pejzaža i značaju njegovog očuvanja što se promoviše kroz Evropsku konvenciju o predjelu i ostale konvencije o zaštiti kulturne i prirodne baštine.

    Poziv za učešće u izradi foto-izložbe otvoren je do subote 31. maja. Sve pristigle fotografije biće postavljene u foto-galeriji na veb sajtu www.bastina.eu a izložba je planirana 14. juna 2014. godine u Tivtu.

    Dodatne informacije o foto-izložbi i o projektu „Baština – pokretač“ razvoja možete naći na veb sajtu www.bastina.eu ili ih dobiti putem telefona 032 302 520.

     

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti
Porto Montenegro Jaht klub tim krenuo je jutros za Italiju, kako bi se priključio velikoj EST 105 regati koju organizuje Cetro Universitario di Bari (CUS) iz Italije, a čiji će učesnici krenuti iz Barija ka Crnoj Gori u petak ujutru.

U Tivtu su, zbog radova na mreži, jutros od osam do 8:55, bez struje bili potrošači sa područja grada, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema....

Radovi na rekonstrukciji magistralnog puta Cetinje - Budva, kako na dionici kod tunela na Brajićima tako i na dionici Košljun-Lapčići, biće završeni do 10. maja, rekao je Pobjedi inžinjer Dušan Kokić iz Direkcija za saobraćaj.
Otvaranje 15. proljećnog kongresa Evropske akademije dermatovenerologa, „15. EADV Spring Symposium“ koji će se, u organizaciji Evropske akademije za dermato-venerologiju, održati u kongresnim centrima hotela Splendid i hotela Mediteran u Bečićima od 3. do 5.maja.2018.
Promocija trećeg broja „Ljetopisa Banjana i Rudine“ u organizacije Matice Boke i Udruženja Banjana i Rudina „Vladika Sava Kosanović“ održaće se u četvrtak 26. aprila 2018. u rezidenciji Ljubibratića na Toploj.
Pretežno sunčano, uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti. U popodnevnim satima ponegdje kratkotrajno kiša i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima na sjeveru. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Najviša dnevna temeparatura vazduha 20 do 29 stepeni.
Lokalni javni emiteri profesionalno i korektno su obavili svoj dio posla u predizbornoj kampanji za izbor predsjednika Crne Gore - ocjenjeno je na današnjem sastanku u Podgorici direktora lokalnih javnih emitera i predstavnika Agencije za elektronske medije.