35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Foto izložba "Pejzaži Boke"

    Partneri projekta „Baština-Pokretač razvoja“, pozivaju sve zainteresovane da učestvuju u izradi foto-izložbe pejzaža Boke Kotorske. Izložba je organizovana kao prva aktivnost „Dana pejzaža“ i kao dio projekta „Baština – Pokretač razvoja” (u okviru programa prekogranične saradnje između Hrvatske i Crne Gore). Cilj je razvijanje svijesti o vrijednosti pejzaža i značaju njegovog očuvanja što se promoviše kroz Evropsku konvenciju o predjelu i ostale konvencije o zaštiti kulturne i prirodne baštine.

    Poziv za učešće u izradi foto-izložbe otvoren je do subote 31. maja. Sve pristigle fotografije biće postavljene u foto-galeriji na veb sajtu www.bastina.eu a izložba je planirana 14. juna 2014. godine u Tivtu.

    Dodatne informacije o foto-izložbi i o projektu „Baština – pokretač“ razvoja možete naći na veb sajtu www.bastina.eu ili ih dobiti putem telefona 032 302 520.

     

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti
U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblčačnost i toplo vrijeme za ovo doba godine, a na sjeveru promjenljivo oblačno i uglavnom suvo. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni, na primorju i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 27 stepeni.
U SD"Župa" sjutra u 18h biće otvoren prvi Crossfit klub u Tivtu- Crossfit Arena. Crossfit je jedan od najpopularnijih disciplina današnjice, kombinacija vježbi snage, pliometričkih vježbi, brzine, podizanja tegova, gimnastike i izdržljivosti. Crossfit Arena koristi najbolju opremu američkog proizvodjača Rogue, a takodje je pod afilijacijom Reebok-a.
Shodno Planu javnih nabavki Opštine Tivat, objavljeni su tenderi i izabrani izvođači radova na rekonstrukciji nekadašnjeg objekta Sokolski dom, a sada poznat kao Društvo za tjelesno vaspitanje – “DTV Partizan”u Tivtu, odnosno za izgradnju druge faze saobraćajnice MR1 na poluostrvu Luštica- saopštili su iz opštine Tivat.
Deset pripadnika službi zaštite i spasavanja iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada, Bara, Ulcinja, Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog i Berana, zajedno sa predstavnikom Direktorata za vanredne situacije MUP-a Crne Gore je tokom protekle sedmice učestvovalo u specijalističkoj obuci na temu Spasavanje u slučajevima zemljotresa, koja je organizovana u Ostravi u Češkoj, od 9. do 12. oktobra.
Skupština FK"Arsenal" je za predsjednika kluba izabrala Rado Gaga Arsića, a za predsjednika Skupštine Duška Obradovića.
„Na raskrsnicama u centru Tivta biće postavljene taktilne površine koje slijepim i slabovidim osobama omogućavaju lakšu orijentaciju u prostoru“, saopštili su iz službe predsjednika opštine Tivat

Iz Dječjeg dispanzera Doma zdravlja Tivat najavljuju početak sistematskih pregleda osnovaca za naredni ponedjeljak. U jutarnjem programu „Dobro jutro Boko“ naša gošča bila je pedijatar dr Danica Stevović, koja kaže da je situacija u dispanzeru redovna za ovo doba godine, bez velikih gužvi, ili povećanog...