35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Adriatik Marinas: Helikopterski letovi nisu komercijalnog karaktera

    Kompanija Adriatic Marinas, u saradnji sa svojim partnerima, koristi sletište u Porto Montenegru potpuno poštujući odredbe Rješenja koje je kompaniji izdala Agencija za civilno vazduhoplovstvo (ACV) 16.januara ove godine. Ovo Rješenje izdato je za letjenje za sopstvene potrebe, sa rokom važenja do 16.jula. Do danas, svi letovi sa sletišta u Porto Montenegru bili su korišteni za potrebe Porto Montenegra, i ni jedan od letova nije bio komercijalnog karaktera - saopšteno je danas iz ove kompanije.

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti

U Tivtu su, zbog radova na mreži, jutros od osam do 8:55, bez struje bili potrošači sa područja grada, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema....

Radovi na rekonstrukciji magistralnog puta Cetinje - Budva, kako na dionici kod tunela na Brajićima tako i na dionici Košljun-Lapčići, biće završeni do 10. maja, rekao je Pobjedi inžinjer Dušan Kokić iz Direkcija za saobraćaj.
Otvaranje 15. proljećnog kongresa Evropske akademije dermatovenerologa, „15. EADV Spring Symposium“ koji će se, u organizaciji Evropske akademije za dermato-venerologiju, održati u kongresnim centrima hotela Splendid i hotela Mediteran u Bečićima od 3. do 5.maja.2018.
Promocija trećeg broja „Ljetopisa Banjana i Rudine“ u organizacije Matice Boke i Udruženja Banjana i Rudina „Vladika Sava Kosanović“ održaće se u četvrtak 26. aprila 2018. u rezidenciji Ljubibratića na Toploj.
Pretežno sunčano, uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti. U popodnevnim satima ponegdje kratkotrajno kiša i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima na sjeveru. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Najviša dnevna temeparatura vazduha 20 do 29 stepeni.
Lokalni javni emiteri profesionalno i korektno su obavili svoj dio posla u predizbornoj kampanji za izbor predsjednika Crne Gore - ocjenjeno je na današnjem sastanku u Podgorici direktora lokalnih javnih emitera i predstavnika Agencije za elektronske medije.
U Ieru, Francuska, danas je počeo Svjetski Kup u jedrenju. Igor Les je 12. na kraju prvog takmičarskog dana, nakon odjedrene dvije regate.