35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Trofej Hetman Cup ostaje u Tivtu

  Hetman Cup je tradicionalna regata koja se organizuje od 2000 god u Ukraini. Ove godine regatta se prvi put organizuje van granica Ukraine, u saradnji sa YC Porto Montenegro format regate je promjenjen u  Match Race takmicenje. Jedrilo se na  Blu 26 idealnim  za  dvobojsko jedrenje. U sklopu  programa odrazan je i seminar za Match Race koji je vodio jedan od najpoznatijih Match Race sudija u Evropi,  gospodin  Neven Baran.

  Takmicilo se 5 timova od po 4 clana.

  Timovi :  2 tima iz Ukrajine , Rusija ,  Svajcarska , Crna Gora

  Dva  intezivna dana na vodi uz odlicne vremenske uslove.

  Odjedreno je ukupno 22 Match-a ukljucujuci i finale.

  Pobijednicki  PMYC tim predstavljao je Max Bulley  koji je imao samo jedan poraz, drugoplasirani Škver tim iz Herceg Novog sa iskusnim Sasom Kekovicem i  treceplasirani tim iz Ukrajine sa skiperom Jurijem Vološenjukom

  Trofej Hetman Cup ostaje u Tivtu, a organizatori su zbog odlicne saradnje sa PMYC odlucili i iduce godine takmicenje odrzati u Tivtu.

  Interesantan podatak da je pobijednicki tim bio sastavljen od 4  takmicara iz 4 zemlje 🙂  Svajcarska, Ukrajina,  Novi Zeland, Kalifornija - Sport ujedinjuje :

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti
U kotorskoj Galeriji Solidarnosti, večeras u 20 sati, otvoriće se izložba i izvesti performans crnogorskog slikara i karikaturiste, Luke Lagatora. Poznati umjetnik će likovnoj publici predstaviti 30 slika rađenih u tehnici akril na platnu.
Nevladine organizacije Kulturno zavičajno udruženje NAPREDAK Gornja Lastva i NVO Naša akcija iz Kotora organizuju u nedjelju, 29. aprila volonterski dan u okviru kojega će biti čišćene i uređene javne površine u centru Gornje Lastve. 
Dječija lutkarska predstava “Crvenkapa” Teatra Mladih biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra "Nikola Đurković" Kotor, večeras u 18 sati. Na osnovu bajke o Crvenkapi i zlom vuku, tekst je napisao poznati dramski pisac Igor Bojović a namjenjena je djeci od vrtića do školskog uzrasta.
U okviru programa Hercegnovskih aprilskih pozorišnih svečanosti, večeras u 20. 30 u dvorani Park, biće izvedena predstava “Za umrijet od smijeha” Teatra Rugantino i pozorišta Planet Art iz Zagreba .
U okviru programa “April-mjesec zdravlja”, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti danas priredjuje slikarsku radionicu na temu “Biram zdravlje”. Radionica je zakazana za 10 sati u malom parku kod hotela "Montenegrino".

U meču za treće mjesto vaterpolo prvenstva Crne Gore Primorac je u Budvi pobijedio Cattaro 14-6. Igra se na dvije dobijene utakmice....

"Ove godine je bilo veliko interesovanje I velika konkurencija u Zimskoj bućarskoj ligi. U prošlih 12 godina nikad tako nije bilo” – rekao je tivatski bućar Frano Petković, član pobjedničke ekipe Palma 1.