35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • OTVOREN ŠAMPIONAT SVIJETA U BRNU

    U češkom Brnu svečano je otvoreno Svjetsko prvenstvo za igrače i igračice do 23. godine. Na ovom takmičenju Crnu Goru predstavljaće ženska reprezentacija, koja od 8 i 30 ima takmičenje u ekipnoj konkurenciji, za koje je prijavljeno 16 zemalja. Tivat je imao veliku čast da jedine dvije crnogorske predstavnice koje su se našle u svečanom defileu budu iz našeg grada. To su kapiten Mirjana Ardelić i nosilac zastave i aktuelna omladinska prvakinja države Jovana Dragičević.

    Žrijebani su i parovi. Crnogorske predstavnice nisu imale sreće. Jedan par takmičiće se protiv predstavnica Mađarske, a drugi protiv hrvatskog para.

    U pojedinačnoj konkurenciji igračica koja nostvari najbolji rezultat u ekipnom dijelu, takmičiće se posljednjeg dana protiv predstavnice Hrvatske.

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti

U Tivtu su, zbog radova na mreži, jutros od osam do 8:55, bez struje bili potrošači sa područja grada, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema....

Radovi na rekonstrukciji magistralnog puta Cetinje - Budva, kako na dionici kod tunela na Brajićima tako i na dionici Košljun-Lapčići, biće završeni do 10. maja, rekao je Pobjedi inžinjer Dušan Kokić iz Direkcija za saobraćaj.
Otvaranje 15. proljećnog kongresa Evropske akademije dermatovenerologa, „15. EADV Spring Symposium“ koji će se, u organizaciji Evropske akademije za dermato-venerologiju, održati u kongresnim centrima hotela Splendid i hotela Mediteran u Bečićima od 3. do 5.maja.2018.
Promocija trećeg broja „Ljetopisa Banjana i Rudine“ u organizacije Matice Boke i Udruženja Banjana i Rudina „Vladika Sava Kosanović“ održaće se u četvrtak 26. aprila 2018. u rezidenciji Ljubibratića na Toploj.
Pretežno sunčano, uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti. U popodnevnim satima ponegdje kratkotrajno kiša i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima na sjeveru. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Najviša dnevna temeparatura vazduha 20 do 29 stepeni.
Lokalni javni emiteri profesionalno i korektno su obavili svoj dio posla u predizbornoj kampanji za izbor predsjednika Crne Gore - ocjenjeno je na današnjem sastanku u Podgorici direktora lokalnih javnih emitera i predstavnika Agencije za elektronske medije.
U Ieru, Francuska, danas je počeo Svjetski Kup u jedrenju. Igor Les je 12. na kraju prvog takmičarskog dana, nakon odjedrene dvije regate.