35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • SUTJESKA BIJEŽI

  Sutjeska je pobjedom protiv Dečića u gostima, u okviru 14. kola Telekom prve crnogorske fudbalske lige, uvećala prednost u odnosu na Čelik i Budućnost. Lovćen iznenadio Čelik u Nikšiću, Mornar zaustavio Budućnost, Rudar bolji od Mogrena, pobjeda Mladosti.

  Rezultati 14. kola Telekom 1. CFL:

  Dečić - Sutjeska 0:1 (0:1)

  Radonjić 28.

  Mornar - Budućnost 1:1 (1:1)

  Spasojević 17. - Cmiljanić 32.

  Čelik - Lovćen 0:1 (0:1)

  Martinović 13.

  Mogren - Rudar 0:1 (0:0)

  Kaluđerović 77.

  Mladost - Zeta 2:1 (1:0)

  Mugoša 43, Kalezić 61. - Krstović 49.

  Nedjelja:

  Petrovac - Grbalj

  Tabela: Sutjeska 29, Čelik 25, Budućnost 24, Petrovac(-1) 22, Lovćen 21, Rudar 18, Mogren 17, Zeta 17, Grbalj(-1) 15, Mladost 12, Dečić 10, Mornar 10.

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti
U kotorskoj Galeriji Solidarnosti, večeras u 20 sati, otvoriće se izložba i izvesti performans crnogorskog slikara i karikaturiste, Luke Lagatora. Poznati umjetnik će likovnoj publici predstaviti 30 slika rađenih u tehnici akril na platnu.
Nevladine organizacije Kulturno zavičajno udruženje NAPREDAK Gornja Lastva i NVO Naša akcija iz Kotora organizuju u nedjelju, 29. aprila volonterski dan u okviru kojega će biti čišćene i uređene javne površine u centru Gornje Lastve. 
Dječija lutkarska predstava “Crvenkapa” Teatra Mladih biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra "Nikola Đurković" Kotor, večeras u 18 sati. Na osnovu bajke o Crvenkapi i zlom vuku, tekst je napisao poznati dramski pisac Igor Bojović a namjenjena je djeci od vrtića do školskog uzrasta.
U okviru programa Hercegnovskih aprilskih pozorišnih svečanosti, večeras u 20. 30 u dvorani Park, biće izvedena predstava “Za umrijet od smijeha” Teatra Rugantino i pozorišta Planet Art iz Zagreba .
U okviru programa “April-mjesec zdravlja”, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti danas priredjuje slikarsku radionicu na temu “Biram zdravlje”. Radionica je zakazana za 10 sati u malom parku kod hotela "Montenegrino".

U meču za treće mjesto vaterpolo prvenstva Crne Gore Primorac je u Budvi pobijedio Cattaro 14-6. Igra se na dvije dobijene utakmice....

"Ove godine je bilo veliko interesovanje I velika konkurencija u Zimskoj bućarskoj ligi. U prošlih 12 godina nikad tako nije bilo” – rekao je tivatski bućar Frano Petković, član pobjedničke ekipe Palma 1.