35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sutjeska bolja od Zete 2011

  U derbiju 8. kola Erste košarkaške lige Sutjeska je u Podgorici savladala Zetu 2011 rezultatom 62:55.

  Košarkaši Lovćena savladali su večeras na Cetinju bjelopoljsko Jedinstvo 82:68.

  Cetinjski tim je lider šampionata, a večeras je ostvario sedmu pobjedu. Trijumf manje ima Sutjeska, 

   Mornar je u Baru trijumfovao u duelu sa ekipom Ulcinja 75:72. Barski tim nakon osmog kola ima polovičan učinak, dok je Ulcinj doživio šesti poraz.

  U posljednjem meču ovog kola, sjutra u 18 sati u Bijelom Polju, sataće se Centar i ABS Primorje.

ANKETA:

Da li vam se dopada program dočeka Nove godine u Tivtu?
Vijesti
Internacionalni majstor Ivan Sredojević iz Gornjeg Milanovca pobjednik je 7. šahovskog Memorijala "Obrad Manojlović" koji je, u organizaciji Šahovskog kluba “Herceg Novi” a pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi, održan u Institutu Igalo 
Minimalne intervencije, reverzibilnost i očuvanje istorijske i arhitektonske autentičnosti i integriteta lokacije osnovne su karakteristike projekta trasnformacije i restauracije ostrva Lastavica i utvrđenja Mamula, što je u potpunosti u saglasju sa politikom Ministarstva kulture i drugih insitucija kulture u Crnoj Gori – ocijenjeno je tokom jučerašnje posjete ministra kulture Aleksandra Bogdanovića, kompanijama OHM Mamula i Luštica Development.
U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, a ujutru ili prijepodne ponegdje umjereno oblačno. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vjetar mjestimično pojačan i jak, sjevreni i sjeveroistočni, sredinom dana ili poslijepodne će oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 24 stepena. 

U nedeljnom izdanju uglednog londonskog dnevnika Tajms, u dodatku za putovanja, objavljena je reportaža pod naslovom „Luksuzno putovanje- Crna Gora, novo igralište za super bogataše“, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Autorka je novinar i publicista Anabela Torp, koja analizira i promjene koje se...

„Be strong – be fit“ je ne samo ime već i deviza kluba koji vodi vlasnik i trener Ivan Vučinović. On je istakao da živimo suviše brzo, da se brzo i hranimo, a da u toj trci zaboravljamo da moramo povesti računa i o sebi. - Fitnesom se svako može baviti, a treninzi služe za topljenje masti i gradnju tijela i mišića. Naravno i ishranu prilagođavamo treninzima, a imamo trenutno  desetak dama na treninzima koje su jako zadovoljne. Niko nije odustao što potvrđuje ovu moju tvrdnju.
Povodom sutrašnjeg nastavka implementacija projekta „Sistemi podrške za mlade“ u organizaciji Omladinskog kluba Tivat i opštinskog Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja gost Radija Tivat je bio samostalni savjetnik za mlade u opštinskom sekretarijatu Dejan Krunić.

Na pitanje Radio Tivta: „Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investcija u Tivtu“, pozitivno je odgovorilo 48 građana ili 16,84%, a negativno 237, odnosno 83, 16 odsto. Pitanje za narednu sedmicu glasi: „Da li vam se dopada program dočeka Nove godine u Tivtu“. ...