35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Wed
  23
  Aug
  2017

  Film "Otkačene trudnice"

  21,30Velika sala Centra za kulturu Tivat

ANKETA:

Da li Opština treba da formira Televiziju Tivat?
Vijesti

U okviru Javne rasprave o Nacrtu Odluke o budžetu opštine Tivat za 2018 godinu, Okruglom stolu za političke partije, večeras su prisustvovali odbornici SDP-a Bernarda Moškov i Ivo Marić i odbornik grupe građana Arsenal za Tivat Budumir Cupara. Ispred opštine Tivat o budžetu su govorili...

U 78. godini jutros je preminuo Čedo Ćetković, bivši direktor HTP"Mimoza" i odbornik u tivatskoj Skupštini u više saziva.

Na V međunarodnom takmičenju " Ohrid te sakam" učestvuju učenice tivatske Muzičke škole, Rezeda Valejeva I b kategorija flaute i Ksenija Franeta II b kategorija flaute. Obje učenice su iz klase nastavnice Brune Matijević. Dvodnevno takmičenje u Ohridu počelo je danas....

NVU” Centar za savjetovanje i lični razvoj”, uz podršku Opštine Tivat i vrtića “Bambi” drugu godinu za redom, organizuju “Školu roditeljstva”. Radionica počinje 24. novembra i traje tri dana, a održavaće se u prostorijama vrtića “Bambi”. Prednost imaju roditelji djece predškolskog uzrasta.

Poslije reprezentativne pauze u 15.kolu Telekom prve crnogorske fudbalske lige ekipa Grblja gostuje lideru na prvoligaškoj tabeli – ekipi Sutjeske. U ostalim mečevima ovog kola igraju: Zeta – Petrovac, Iskra – Mladost, Kom – Rudar i Budućnost – Dečić....

Poslednjih dana intezivno se priča o pojavi žutice u OŠ“Drago Milović“, roditelji su zabrinuti i u dilemi. Do sad su, po izvještaju tivatskog Doma zdravlja, prijavljena dva slučaja, a kažu da se radi o sporadičnim slučajevima i da nema mjesta panici. Dr Sanela Preljević Gašanin, pedijatrica Dječijeg odjeljenja, kaže da nema pomena epidemiji.
Foaje Centra za kulturu Tivat sinoć je donio dah svjetskih kulturnih metropola. Multimedijalno veče i prikazivanje televizijskog serijala "Na veslu priča" na četiri TV ekrana, te izložba fotografija direktora serijala Časlava Petrovića, izazvala je veliku pažnju publike.

Povodom nagrade za najbolji hotel koja je u akciji „Biramo najbolje u turizmu u ugostiteljstvu – Tivat 2017”, danas su se saopštenjem oglasili iz kompanije “Primorje” Hotels & Restaurants. „Nagrada nam je posebno dragocjena jer dolazi od turističkih radnika u konkurenciji kakvu danas, na našu sreću,...

NVO "Harlekin" Donja Lastva obavještava da se zbog loših vremenskih uslova SAJAM SUVENIRA I RUKOTVORINA, planiran za danas, odlaže za sjutra od 10-16 sati na Pinama.
Pod pokroviteljstvom Ministrastva sporta, u SMŠ "Mladost" su u protekla dva dana održane radionice na temu “Seksualno i reproduktivno zdravlje” za učenike prvog, drugog i četvrtog razreda, dok će se za treći razred radionica  održati naredne sedmice.