35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Teodo se casno oprostio

    Kosarkasi Balkana savladali su veceras u Botevgradu Teodo sa 66-58 i tako se plasirali na  fajnal for Balkanske lige. Teodo se casno oprostio od Balkanske lige a malo je nedostajalo da napravi iznenadjenje. U nekoliko navrata Tivcani su bili na pragu da preokrenu rezultat  ali nedostajalo je i malo srece, jer je lopta u vise navrata izlazila iz kosa. Balkan, koji ima godisnji budzet od milion eura, ide na Galil Gilbou iz Izraela, dok se u drugom polufinalu sastaju Levski i Sigal iz Pristine.
    Tivcani su osvajanjem petog mjesta napravili najbolji rezultat u istoriji kluba.
    Veceras je blistao Savo Djikanovi' koji je postigao 27 koseva, uz 13 skokova i tri blokade. Njegov indeks uspjesnosti je, za cetvrtfinale medjunarodnog takmicenja, nevjerovatnih 40. Iskisni centar je prosto bio nezadrziv i u odbrani i u napadu. Uz njega istakao se Vucurovic sa 14 koseva, dok su ostali podbacili u napadu, ali su odigrali odlicnu odbranu. Svesti najbolju napadacku ekipu u Balkanskoj ligi na svega 66 koseva je mali podvig. Da je bilo vice preciznosti u napadu senzacija je bila na pomolu. Tivcani su za tri poena sutirali svega 16 posto, 4 trojke od 25 pokusaja. domacin je sutirao odlicnih 41 posto, od 22 suta postigli su devet trojki.
    Castan oprostaj Teoda od fajnal fora i Balkanske lige i iskustvo vise za dogodine.

ANKETA:

Da li treba izgraditi bulevar u Tivtu?
Vijesti
„Za legalizaciju bespravno podignutih objekata u Tivtu interesovanje građana je bilo ogromno“ – rekla je gostujući u našem Radio suncobranu Tamara Furtula, sekretarka opštinskog Sekretarijata za uređenje prostora i izgradnju objekata.
U srijedu 18. jula na maloj sceni Atrijuma Buća, sa početkom u 21.30h , biće izvedena pozorišna predstava “FILOMENA MARTURANO”. Igraju : Anita Mančić, Branimir Popović, Jelisaveta –Seka Sabljić, Božidar Stošić, Kristina Stevović, Andrea Mugoša, Emir Ćatović, Božidar Zuber, Momčilo Otašević i Simo Trebješanin.
Iz Barselone:Andrija Petković Reprezentacija Crne Gore pobjedom je otvorila 33.prvenstvo Evrope u vatetpolu. Teže nego što se očekivalo savladana je selekcija Francuske.

Izložbu o istoriji jugoslovenskih podmornica „Ispod talasa“, autora istoričara Dražena Jovanovića posjetioci mogu pogledati do 26. jula u Zbirci pomorskog nasljeđa. Izložba je omaž podmorničarstvu i obilježavanju 90 godina od dolaska prvih podmornica u Tivat. „Ova izložba je vezana za podmornicu Heroj koja 27. avgusta puni...

Kampanja "Igrališta djeci" , koja za cilj ima rekonstrukciju dječijih igrališta započela je jutros u Bokeljskoj ulici na Seljanovu. Prva faza podrazumijeva uređenje zemlje koja je dugo godina odlagana i nabacivana u poligonu za pijesak, postavljanje metalne konstrukcije i popravku klupa. Najveća promjena biće postavljanje ograde...

Opština Tivat obavještava javnost da će se, zbog završnog izvođenja radova asfaltiranja na dionici puta od kružnog toka Kotor do prirodnog rezervata Solila (poluostrv oLuštica) u ukupnoj dužini od 2,2km, obustaviti saobraćaj u oba smjera tokom sljedećih dana:
Turistička organizacija Tivat organizuje Noć klapa u Tivtu u nedelju, 22. jula na gradskoj Rivi Pine sa početkom u 21 čas. Ljubitelji mediteranskog melosa biće u prilici da uživaju u nastupu dalmatinske klape “Cambi”, kao i u izvođenjima domaćih klapa iz Boke.

Turistička organizacija Tivta poklanja turistima i Tivćanima još jedan vrhunski koncert . Popularni hrvatski pjevač Goran Karan nastupiće na Pinama večeras od 21,30....

Predstava za djecu "Cvrčak i mrav" biće odigrana večerasu 21 sat na Ljetnjoj pozornici Tivat. Namijenjena je publici od 6 do 66 godina, a rađena je u koprodukciji NVO „Teatar mladih“, Kulturni centar „Nikola Đurković” Kotor, Budva Grad teatar, Gradsko pozorište Podgorica i JU Herceg Fest. “Cvrčak...

Dr Davor Kumburović je novi predsjednik fudbalskog kluba "Bokelj", a Dejan Ognjanović je izabran za predsjednika Skupštine, odlučeno je sinoć na veoma posjećenoj vanrednoj skupštini kotorskog drugoligaša, koja je održana u Domu kulture u Škaljarima.