35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Wed
  13
  Sep
  2017

  Crtani 3D film "MALI BIGFOOT"

  18Velika sala Centra za kulturu Tivat

ANKETA:

Vjerujete li u ljubav?
Vijesti
Agencija za elektronske medije Crne Gore je saopštila da su Direktor Agencije Abaz Beli Džafić i šef predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori Osama Kogali najavili početak kampanje medijske pismenosti "Birajmo šta gledamo".

Učenice tivatske Srednje muzičke škole učestvovaće na Međunarodnom susretu flautista "Tahir Kulenović", koji sutra počinje u Valjevu. Na takmičenju koje će trajati do 25. februara nastupiće, Rezeda Valejeva učenica II razreda i Ksenija Franeta III razred srednje škole. Obje učenice su iz klase profesorice Brune Matijević,...

Desetogodišnja Tivćanka Jelena Ojdanić, učenica muzičke škole “Vida Matjan” iz Kotora, u društvu profesorice Zorane Jovanović, takođe naše sugrađanke, nastupila je na festivalu FEMOS u Subotici i zaslužila drugo mjesto u pretkategoriji solo flaute.
Svjetski džudo kup za žene, održan je proteklog vikenda u Rimu, a od takmičarka DŽK“Tivat“ Ivana Milović, nažalost nije uspjela da napravi rezultat. Ivana se takmičila u konkurenciji seniorki u najbrojnijoj kategoriji do 57 kg, gdje je čak 31 takmičarka bila prijavljena.
Centar za održivi prostorni razvoj “Expeditio” i KZU “Napredak” Gornja Lastva, u četvrtak 22. februara u 18 sati u kotorskom kinu Boka, priredjuje prikazivanje dokumentarnog filma o apartmanskim naseljima na španskoj obali: “Casas para todos”. Nakon projekcije filma biće otvorena diskusija o (pre)izgrađenosti crnogorske obale sa akcentom na područije Kotora, upisano na listu Svjetske baštine.
U Mediteranskom zdravstvenom centru u Igalu počeo je  međunarodni specijalistički program „Priprema, planiranje, evaluacija, implementacija i upravljanje projektima u zdravstvu”. Organizator je Evropski centar za mir i razvoj Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), međunarodna obrazovna i naučno-istraživačka organizacija iz akademskog sistema OUN.
Izložba skulptura i crteža "Kretanje'', akademske vajarke Bojane Mašković, biće otvorena u Gradskoj galeriji Kotor u četvrtak 22. februara, u 19 sati.
Maškarada je sa trećom kolektivnom maskom „Ljepotica i zvijer“ i 30 članova učestvovala na Strumičkom karnevalu u Makedoniji, koji je proglašen za jedan od 7 najatraktivnijih zimskih svečanosti u Evropi.