35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • ljiljani

ANKETA:

Vjerujete li političarima?
Vijesti
Jedriličari JK Delfin iz Tivta vratili su se regate Montenegro Kup sa značajnim trofejima. Odbranili su pozicije na postolju ali i ostvarili značajne bodove za sastav reprezentacije.

Zaljubljenici u golf i drugi posjetioci uživali su tokom vikenda u vrhunskom golf nadmetanju na Adi Ciganliji gdje je na terenu Golf kluba Beograd održan tradicionalni Luštica Bej golf turnir kao i prezentacija razvoja grada Luštica Bay u kojem će tokom jula i avgusta svečano...

Svečanom akademijom, zakazanom za večeras u 20 sati u crkvi Svetog duha, te sutrašnjim ceremonijalnim programom ulicama grada, u Kotoru će biti obilježen 26.jun, Dan Bokeljske mornarice. Bilježeći kontinuum postojanja u trajanju od 12 vjekova, Bokeljska mornarica je uz katoličku crkvu najstarija organizacija na tlu Crne Gore, a tradicija koju baštini najvjerniji svjedok duge i sadržajne kulture života bokeljskog čovjeka, okrenutog moru i otvorenog za kulturne uticaje koji su od davnina u naš zaliv stizali morem iz cijelog svijeta.
Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti i u školskoj 2017/2018 godini nastavio je pružati podršku, nizom aktivnosti, učenicima RE populacije, a sve u cilju njihove veće inkluzije, kako u obrazovni sistem, tako i u društvenu zajednicu - saopšteno je iz ovog Sekretarijata.

U Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj upoznati su sa problemom nelegalnih odlagališta otpada na području Tivta. Od pet većih koja su evidentirana uglavnom na putu prema plažama, radnici Komunalnog su očistili i odvezli otpad sa lokaliteta kod hotela Tivat gdje su bile odložene velike...

Tokom 47 festivalskih dana ovogodišnjeg izdanja Međunarodnog festivala KotorArt više od 1500 umjetnika iz 33 zemlje izvešće više od 250 programa – 51 glavnih i preko 200 pratećih. Ovogodišnje izdanje festivala KotorArt održaće se od 28. juna do 13. avgusta na brojnim ambijentalnim lokacijama u Kotoru i širom Boke kroz četiri programske cjeline: XVII KotorArt Festival klapa Perast, XXVI KotorArt Kotorski festival pozorišta za djecu, XVII KotorArt Don Brankovi dani muzike i VIII KotorArt Pjaca od filozofa.