35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • alt

ANKETA:

Da li ste zadovoljni pripremom turističke sezone u Tivtu?
Vijesti
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović razgovarao je sa predstavnicom Evropske unije za vanjsku i bezbjednosnu politiku Federikom Mogerini u sklopu njene posjete državama Zapadnog Balkana.
Radionica pod nazivom “Fabrika ideja” organizovana je  u prostorijama Opštine Tivat, u organizaciji“Propulsion fond” i uz podršku Sekretarijata za ekonomski razvoj i preduzetništvo i Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja.
Povodom 22. aprila, Dana planete Zemlje, Vodacom organizuje akciju čišćenja i sađenja biljaka sa mališanima predškolske grupe JPU Bambi, u Velikom gradskom parku u Tivtu, sutra  od 10 časova.  Akciji će se pridružili Komunalno preduzeće i Turistička organizacija, saopštavaju iz Vodacoma doo Tivat.

Из црквене општине Кртоли обавјештавају вјерујући народ да ће у суботу 21. априла у храму Светог Вазнесења Господњег- цркви Светог Спаса у Радовићима архијерејску литургију служити митрополит црногорско-приморски Амфилохије са свештенством. Лутургија ће почети у 8 часова....

Savjet Evrope u saradnji sa Generalnim direktoratom za susjedsku i politiku proširenja Evropske unije (DG NEAR) je započeo sa implementacijom regionalnog projekta “ROMACTED - Promovisanje dobrog upravljanja i osnaživanja Roma na lokalnom nivou a za partnersku organizaciju u sprovođenju projekta za Crnu Goru izabrana je organizacija NVO Mladi Romi.
Crnogorski šef diplomatije Srđan Darmanović dočekao je predstavnicu Evropske unije za vanjsku i bezbjednosnu politiku Federiku Mogerini u sklopu njene posjete državama Zapadnog Balkana.

Učenici Osnovne škole "Drago Milović" od prvog do petog razreda, danas su održali maskenbal koji je bio planiran za oktobar a odgođen zbog tada lošeg vremena. Maskirana povorka prodefilovala je ulicama Tivta, od zgrade Opštine do Pina a više od 500 učesnika mališana sa učiteljicama,...

"Četiri ludila" najnovije djelo književnika i direktora BITEF teatra, Miloša Latinovića, koje je prošle godine bilo u užem izboru za NIN-ovu nagradu za najbolji roman, predstavljeno je sinoć u Tivtu. U formi dijaloga izmedju ovog autora  i profesora književosti, Nevena Staničića, u galeriji ljetnjikovca Buća se čulo dosta toga što objašnjava motivisanost, nastajanje, konstrukciju i poruke ovog romana o "umjetničkim ozarenjima ali i životnim usudima".