35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo: 


Event Information:


Vijesti
Turistička organizacija Tivat će sjutra sa NTO CG, Ministarstvom održivog razvoja i turizma i predstavnicima Aerodroma Tivat dočekati prvi let kompanije "Fly Dubai".
„KotorArt Don Brankovi dani muzike već 16 godina ulažu u talente. Ove godine lansiraćemo platformu “KotorArt Talenti” putem koje ćemo na koncertima u Crnoj Gori i regionu uz logističku podršku KotorArta, predstaviti četvoro učenika Muzičke škole “Vida Matjan” koji su dobitnici brojnih nagrada - saopšteno je iz Organizacionog odbora ove manifestacije.
Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat aplicirao je na javni poziv UNDP-a, pa je Tivat odabran za jednu od pet crnogorskih lokalnih uprava koje su stekle pravo učešća u projektu “ReLOaD - Regionalni program lokalne demokratije na zapadnom Balkanu, za Crnu Goru”. Ovim projektom za pet najuspješnijih opština u oblasti transparentnosti dodjele sredstava za NVO, obezbijeđeno je po 100.000 eura.
Umjetnička postavka Colors, svojevrsni umjetnički presjek, jedan od mogućih uvida u aktuelne pojave i zbivanja na vitalnoj i dinamičnoj likovnoj crnogorskoj sceni, biće svečano otvorena u subotu 24. juna, u galeriji Pizana (rezidencijalni kompleks Ksenija) sa početkom u 20 sati.
Povodom Svjetskog dana muzike, a u okviru „Muzičkih promenada“ koje je organizovao Centar za kulturu Tivat, sinoć je na Gradskoj rivi Pine koncert održao Crnogorski simfonijski orkestar pred oko hiljadu i pet stotina posjetilaca.
Menadžer prodaje hotela Regent Porto Montenegro, Jelena Čabarkapa, predstavila je ponudu hotela u izraelskom gradu Tel Aviv, prilikom događaja koji su zajedno organizovali hotel Regent Porto Montenegro i tur operator “Tayelet Travel” – Regent-ov ekskluzivni partner za izraelsko tržište.
Na današnjem sastanku u prostorijama OBNOR u Tivtu formiran je odbor predstavnika boračkih organizacija iz Kotora, Herceg Novog, Budve i Tivta koji će voditi razgovor sa opštinom Herceg Novi i investitorima, kompanijom „OHM Mamula Montenegro“ oko memorijalne sobe na ostrvu Mamula.
Još u martu mjesecu ove godine „Bokeški Forum“ tražio je od parlamentarne većine DPS-SD-HGI, da smjene Ivana Novosela sa mjesta predsjednika skupštine u Tivtu - saopšteno je iz Bokeškog foruma.