35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo: 


Event Information:


Vijesti
Na sinoćnjem letu Montenegro Airlinesa YM 612, iz Tivta ka Moskvi, u toku faze polijetanja, ptica je udarila u lijevi motor aviona tipa Embraer 195 registarske oznake 4O-AOB.
Rezultati analize kvaliteta morske vode za 100 javnih kupališta duž crnogorskog primorja, koje je Institut za biologiju mora sproveo u periodu od 19. do 20. jula pokazali su da je na 95% kupališta kvalitet morske vode bio K1 klase, dok je na 5% kupališta bio K2 klase, što govori da je na crnogorskim kupalištima morska voda sanitarno ispravna i bezbjedna za kupanje i rekreaciju, saopšteno je iz Morskog dobra.
Tuga se nije mogla sakriti na licima crnogorskih reprezentativaca poslije ubjedljivog poraza od Grčke. - Ko zna šta bi bilo da nismo promašili peterac na početku ili da sam ja pogodio onu kontru, u kojem bi smjru otišal meč. Ne mogu da se otmem utisku da smo mi najiskusniji, a ja na prvom mjestu najviše podbacili u ovom četvrtfinalu - rekao je Draško Brguljan.
U jednoj od najgorih partija otkako samostalno nastupa na velikim takmičenjima selekcija Crne Gore pretrpjela je ubjedljiv poraz od Grčke - 12:7. Meč je praktično riješen već poslije druge četvrtine, kada su " heleni " imali prednost od četiri gola razlike.

„Crna Gora je bila divno iznenađenje! Svaki šou koji radimo prenosi neku životnu lekciju, jer gdje god da idemo nešto naučimo“, kaže ekskluzivno za Radio Tivat Amerikanac Augusto Valverde, producent, domaćin i reditelj TV serijala „Global Child“, za čiju je drugu epizodu sezone 2...

Zbog pucanja distributivnog cjevovoda AC 200 u Gornjem Kalimanju, bez vode su ostali potrošači Gornjeg Kalimanja, od spomenika u Tripovićima do Marića, iznad magistrale.
Tivatski vatrogasci i sve službe i javna preduzeća čiji je osnivač Opština Tivat profesionalno, odgovorno i maksimalno požrtrvovano su se suprostavili nezapamćenoj vatrenoj stihiji u kojoj su spašeni i ljudski životi i materijalna dobra - zaključeno je na današnjem konstitutivnom sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje u slučaju elementarnih nepogoda, kojim je predsjedavala predsjednica opštine dr Snežana Matijević.
Još jedan sjajan koncert Sergeja Ćetkovića. Sinoć na Ljetnjoj pozornici u Tivtu, uz oduševljenje publike koja je pjevala zajedno sa Sergejom. Na sceni i javna prosidba simpatičnog para iz Makedonije. Za naš radio popualrni pjevač kaže da je u karijeri uvijek išao srcem.
Na bućarskoj Olimpijadi u Kalimanju juče je ekipa Kalimanjac 3 sa 2:0 savladala Dixi tim, a istim rezultatom je Bahus bio bolji od Pro basketa.