35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • RONALDO PROPUŠTA SOSIJEDAD

  Trener Reala Karlo Ančeloti odlučio je da ne uvrsti u tim za meč sa Sosijedadom u subotu napadača Kristijana Ronalda, koji ima problem sa povredom koljena.

   
   

  Dvostrukog osvajača „Zlatne lopte“ u posljednjih nekoliko nedelja muči povreda koljena, ali ga to nije spriječilo da u srijedu u pobjedi od 3:0 nad Borusijom iz Dortmunda izjednači rekord po broju pogodaka u Ligi šampiona u jednoj sezoni – 14.

  Odlučili smo da odmorimo Kristijana. Umoran je i ne želimo da rizikujemo da mu se povreda pogorša. Bolje je da ostane kod kuće, kako bi spreman dočekao utorak i drugu utakmicu protiv Borusije“, rekao je Ančeloti na konferenciji za novinare.

ANKETA:

Da li ste zadovoljni glavnom turističkom sezonom u Tivtu?
Vijesti
Rukometaši Partizana dobili su veliko pojačanje uoči nove sezone koja počinje 29. septembra. U sastav tima iz Tivta vratio se Marko Drašković.
Predstavnici Opštine Tivat uzeli su učešće u radionici posvećenoj adresnom sistemu u Crnoj Gori, koja je održana u prostorijama Uprave za nekretnine u Podgorici - saopšteno je iz Opštine Tivat.
Zajednica Italijana Crne Gore i ove godine, preko fondova Ministarstva inostranih poslova Republike Italije nudi građanima Crne Gore besplatne kurseve italijanskog jezika - saopšteno je iz Zajednice Italijana.

Kanalizaciona mreža kojom su objekti Aerodroma Tivat povezani na kanalizacioni sistem danas je zvanično puštena u rad, saopštili su iz tivatske vazdušne luke. Vrijednost posla iznosila je oko 30 hiljada eura, a posao je radila firma „Indel“ koja je taj posao završila za nepuna dva...

Džudo klub Tivat u dvorani SD Župa, sjutra u 10 sati organizuje IV Medjunarodni turnir Kup Tivta 2018. Organizatori ističu da očekuju oko 300 učesnika, a do sada su svoje prisustvo potvrdile ekipe iz Makedonije, Albanije, Kosova i Hrvatske, a pravi broj učesnika znaće se sjutra poslije žrijeba.
U multimedijalnoj sali Opštine Tivat danas je , uz slabu posjećenost, održana Javna rasprava o  Elaboratu procjene uticaja na životnu sredinu za izmještanje dalekovoda 110 kV „Gradiošnica-Herceg Novi“, opština Tivat. Jasmina Janković Mišinjić samostalna savjetnica Agencije za zaštiti životne sredine najprije je upoznala prisutne sa procedurom procjene uticaja koju sprovodi Agencija:
„Komunalno“ d.o.o. Tivat, Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj i Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost su, povodom 27 godina od usvajanja Deklaracije o proglašenju Crne Gore za ekološku državu, organizovali akciju sakupljanja električnog i elektronskog otpada koja je juče završena.
U Titvu se juče, nažalost, desilo ono što smo u Socijaldemokratskoj partijii najavili prije nekoliko mjeseci. Novi predsjednik Opštine je poklonio 5.6 miliona eura novca naših sugrađana arapskim investitorima u Porto Montenegru, i volja da to uradi je izgleda bila najvažnija preporuka da ga izaberu na najznačajniju funkciju u našem gradu - kaže se u saopštenju Bernarde Moškov, odbornice SDPa u tivatskom Parlamentu..

Evropska nedelja mobilnosti koju realizuje Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost, danas je nastavljena Biciklističkim poligonom u ulici II dalmatinske i programom za najmlađe na Trgu magnolija. U biciklističkim vještinama na poligonu su se takmičili učenici VIII i IX razreda osnovne škole pa je...

Prema podacima TO Tivat na našem području trenutno boravi 3065 turista a to je 14 posto više nego istoga dana prošle godine. Stranaca je 2902 a domaćih, smještenih u hotelima, je 163. Najviše stranih turista koristi privatni smještaj (2212), potom hotelski (662) a kampove je...