35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Tue
  14
  Nov
  2017

  Koncert Crnogorskog simfonijskog orkestra

  20Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom lokalne uprave u Tivtu?
Vijesti

U sklopu obilježavanja 21.novembra -  Dana opštine Tivat, danas je i zvanično otvoren hotel „Franca“ koji je operativan od ovogodišnje turističke sezone. Svečanu vrpcu presjekli su ministar turizma u Vladi Crne Gore, Pavle Radulović, predsjednica opštine, dr Snežana Matijević i vlasnik kompanije „Mesopreomet“ iz Bijelog Polja, Hilmija...

Poznatom bokeljskom publicisti Vasku Kostiću mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije uručio je danas orden Svetog Save trećeg stepena na svetoj arhijerejskoj liturgiji u manastiru Svetog Arhangela Mihaila- Miholjskoj Prevlaci.
Po staroj, dobroj užanci koju dijele svi gradovi Boke, Dan grada obilježen je uz protokol zvaničnika i lokalnog odreda Bokeljske mornarice, kojoj je ovom prigodom u goste stigao viceadmiral organizacije, Ilija Radović.
Prisustvo velikog broja zvanica na čelu sa ministrima u Vladi Crne Gore, prikazivanje propagandnog filma o Tivtu, nastup klape Beleca i obraćanja predsjednika SO Ivana Novosela i predsjednice opštine, Snežane Matijević obilježili su današnju svečanu sjednicu tivatske Skupštine.
KUD "Boka" iz Tivta će u periodu od 27. novembra do 5. decembra ove godine predstavljati državu Crnu Goru na 46. proslavi dana državnosti Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja se održava pod sloganom “We are all Emirates” u Dubai-u, pod pokroviteljstvom NJ.E. Šeika Nahijana Bin Mubaraka Al Nahiana, ministra kulture i razvoja znanja UAE.

Povodom Dana opštine delegacija Opštine Tivat, Mornarice  Vojske Crne Gore i UBNORa Tivta, koju je predvodila predsjednica opštine dr Snežana Matijević, položila je jutros vijenac na spomenik palim rodoljubima kod stare škole.

Djaci Britanske školke Arcadia Academy će danas u 13h usalonu "D Event", koji se nalazi u neposrednoj blizini škole, održati "International Day" gdje će prikazati različlite zemlje svijeta kroz ples, pjesmu i igru, i predstaviti naučeno o tim zemljama. Dogadjaj je zatvorenog tipa....

U Roditeljskom kutku ove subote razgovaraće se o vakcinama , a organizator je NVO Roditelji.me iz Podgorice. Kutak je zakazan u subotu 25. novembra u 18 sati u Jaht klubu Porto Montenegra.