35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Saopštenje UBNORa i antifašista Tivta

  Sapštenje UBNORa i antifašista Tivta:

  Udruženje boraca NOR-a i antifašista Tivat, je dobrovoljna, patriotska, jedinstvena antifašistička organizacija, učesnika Narodnooslobodilačkog rata 1941 – 1945. godine, antifašista i poštovalaca trajnih vrijednosti NOB-a.

              -Animator afirmisanja istine o NOB-u i njegovim rezultatima i protivnik  razobličavanja i falcifikovanja istoriskih činjenica.

              -Pokretač saradnje sa svim antifašističkim organizacijama i udrženjima.

              -Program Udruženja omogućava širenje svijesti i znanja o vrijednosti: slobode, mira, ravnopravnosti, sloge i dobrih odnosa među ljudima, narodima i državama.

              Plan i Program udruženja  sadrži obaveze očuvanja,  brige, održavanja spomenika i obilježavanja  datuma vezanih za njih.

              Herojski podvig Spasića i Mašere, je jedan od datuma zacrtanih u našem programu.Zajedno sa Vojskom Crne Gore želimo ga i dostojanstveno  obilježiti.

   

  1.      U 11h ispred spomenika u gradskom parku u Tivtu-  polaganje vijenaca

  -govor, kratak osvrt na događaj.

  -„Pred spomenikom Spasića i Mašere“- recital učenika SSŠ“Mladost“ Tivat

   

                               2.   -Polaganje cvijeća u more u uvali „Zagreb“

       -predstavnici Ambasade Slovenije,Udruženje boraca NOR-a

        i antifašista

   

  3.      U 12h obilazak Porto Montenegra i posjeta muzeja i održavanje časa istorije – predavač gospodin Dražen Jovanović, profesor istorije i rukovodilac zbirke pomorskog nasleđa.

   

                               3.   Zajednički ručak hotel „Mimoza“  

   

                                    -Gost , njegova Eks. Vladimir  Gasparič, Veleposlanik Slovenije u Crnoj Gori.

   

                 

                                                                                       UDRUŽENjE BORACA NOR-a i ANTIFAŠISTA

                               T  I  V  A  T

                   -presjednik-

                            Dragiša Ćosović

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti

Info sesija na kojoj će biti predstavljeni uslovi i procedure konkursa Instituta alternariva za podršku projektima organizacija civilnog društva biće održana petak 19. oktobra u Budvi, za organizacije iz južnog regiona – obavještavaju iz ove organizacije. " Institut alternativa (IA) raspisao je konkurs za podršku projektima...

Prema podacima Hidrometeorološkog zavoda, pretežno sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine biće i danas. Tokom jutra na sjeveru po kotlinama magla, a poslijepodne mjestimično slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 28...

Humanitarno- motivacioni seminar „Usudi se“ okupio je u Jahting klubu Porto Montenegra u Tivtu pedesetak učesnika. Nastavljajući aktivnost započetu prošle godine, NLP Energy House je ovog puta novčana sredstva od ulaznica prodatih za učešće na seminaru namijenio djeci sa smetnjama u razvoju iz...

U 1. kolu Kupa Crne Gore u košarci Teodo je poražen u Danilovgradu od ekipe All Stars sa 91:41. Juniorski sastav Teoda nije mogao ravnopravno da se suprostavi domaćinu koji se plasirao za dalje takmičenje....