35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • DINAMO PROTUTNJAO KOPRIVNICOM

   

   

  Savršena  Dinamova predstava u Koprivnici u sklopu 25. kola MAXTv Prve lige. Dinamo je nadahnutom igrom demolirao domaćina s čak 6:1, a Duje Čop se večerašnjom igrom sigurno našao među potencijalnim kandidatima Nike Kovača za Brazil. Čop je postigao tri gola, a onaj posljednji, makazicama je uz pogodak Benka Hajduku, sigurno najljepši gol kojeg smo mogli vidjeti ove sezone na terenima HNL-a.

  Split je  na Parku mladeži  pred 500-tinjak gledalaca savladao Osjek, a meč je odlučio Glumac u 83. minutu nakon centaršuta Kvesića.

   

ANKETA:

Da li ćete legalizovati bespravno podignut objekat?
Vijesti
Turistička organizacija opštine Kotor i Ambasada Republike Poljske u Podgorici sutra priređuju proslavu 10. godišnjice rada lokaliteta Rimski mozaici u Risnu.
NVO „29.11.1943“ – Generalni konzulat SFRJ organizovaće večeras ispred svojih prostorija u Ulici Palih boraca proslavu Dana mladosti.
OO Crvenog krsta Tivat obavila je juče majsku distribuciju pomoći najugroženijim porodicama u našoj opštini. Pakete u hrani, higijeni, odjeći i obući dobila su 64 domaćinstva sa 131 članom.
Jedriličarski klub Delfin iz Tivta i ovog ljeta organizuje školu jedrenja, rezervisanu za djecu uzrasta od 6 do 15 godina. Deflin je najtrofejniji crnogorski jedriličarski klub sa 70 godina tradicije, a rad sa najmlađima jedan je od segmenata kojem se posvećuje najviše pažnje. Kroz osnovni kurs jedrenja svake godine prođe oko 50 djece, što nije samo sportski, već i uspjeh na polju razvoja Crne Gore kao pomorske zemlje.
Međunarodna brdska auto trka Kotor - Trojica 2018 , koja se boduje za prvenstvo FIA Centralno evropske zone (CEZ), Hrvatske i Crne Gore, a posvećena njenom idejnom tvorcu Tripu Bukilici, održaće se 26. i 27 . maja.
Prvi ovogodišnji sastanak Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone u Opštini Tivat održan je u srijedu, 23.maja u prostorijama Opštine. Sastankom je predsjedavala predsjednica opštine Tivat Snežana Matijević, a u radu su učestvovali predstavnici opštinskih organa, Uprave za inspekcijske poslove, Direktorata za inspekcijske poslove i licenciranje Ministarstva održivog razvoja i turizma, Turističke organizacije Tivat, Jedinice granične policije Tivat, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, Vodovoda i kanalizacije Tivat, Komunalnog preduzeća Tivat, Aerodroma Tivat, Parking servisa Tivat i lokalnog javnog emitera - Radio Tivta.
U Tivtu se trenutno odmara 1.719 registrovanih gostiju, što je 5 % više nego na isti dan prošle godine, govore podaci Turističke organizacije.

Luštica Development i hotel Čedi Luštica Bay predstaviće ponudu sezonskih poslova danas od 12 do 17 časova u prodajnim kancelarijama Luštica Bay Obala Pine....