35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • DINAMO PROTUTNJAO KOPRIVNICOM

   

   

  Savršena  Dinamova predstava u Koprivnici u sklopu 25. kola MAXTv Prve lige. Dinamo je nadahnutom igrom demolirao domaćina s čak 6:1, a Duje Čop se večerašnjom igrom sigurno našao među potencijalnim kandidatima Nike Kovača za Brazil. Čop je postigao tri gola, a onaj posljednji, makazicama je uz pogodak Benka Hajduku, sigurno najljepši gol kojeg smo mogli vidjeti ove sezone na terenima HNL-a.

  Split je  na Parku mladeži  pred 500-tinjak gledalaca savladao Osjek, a meč je odlučio Glumac u 83. minutu nakon centaršuta Kvesića.

   

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti
Nakon više nego uspješno završene ljetnje sezone i ostvarenih rekordnih rezultata za prvih devet mjeseci 2018. godine nacionalni avio prevoznik Montenegroerlajns (MA) prelazi na zimski red letjenja. Ovaj raspored saobraćanja će važiti od 28. oktobra 2018. godine do 30. marta 2019. godine.
Glumac Radojica Stanković, popularni Šanta Panta svoju novu predstavu za djecu „Dječja prava i zabava“ izveo je danas osnovcima OŠ „Drago Milović“ u centralnoj školi i područnom odjeljenju u Gradiošnici.
U skladu sa Opštim planom zaštite od štetnog dejstva voda za vode od lokalnog značaja opštine Tivat za period 2018-2023, obavještava se javnost da je formirana Komisija za obilazak i utvrđivanje stanja bujičnih vodotoka za područje Opštine Tivat - kaže se u saopštenju iz kabineta predsjednika opštine.

Od 220 palmi na javnim površinama u Tivtu su trenutno tri rizične, a tokom ljeta pet palmi je uginulo od kojih su tri već uklonjenje, saopštili su iz Komuanlnog Tivat koje sa kotorskim Komunalnim ove godine sprovodi poseban tretman zaštite od crvenog palminog surlaša....

Bliži se 1.novembar, kada će u crnogorske teritorijalne vode uploviti prvi seizmički brod za istraživanje potencijalnih zaliha fosilnih goriva u našem podmorju. Što to znači za životnu sredinu? Kakav će to imati uticaj na morski ekosistem? Ima li Crna Gora kapaciteta da upravlja ovakvim procesima? Da li je moguće uporedo razvijati turizam i naftnu industriju?
JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor u četvrtak, 18. oktobra  2018. godine u Kinu „Boka“ organizuje promociju knjige "Magi - Kao da je bila nekad," autora Dušana Vesića, jednog od najuticajnijih rock novinara u Jugoslaviji.
Poetsko veče Ilije Lakušića pod nazivom "Pjesnički portret Ilije Lakušića" biće održano u sali kotorskog Kulturnog centra „Nikola Đurković“, večeras u 19 sati. O Lakušićevom stvaralaštvu će govoriti prof. dr Siniša Jelušić i prof. dr Dragan Koprivica, a autor će kazivati svoju poeziju.