35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Thu
  07
  Dec
  2017

  Promocija knjige poezije "U sjenci života" Milene Kraljević Kramberger

  19Galerija "Buća"

ANKETA:

Vjerujete li u ljubav?
Vijesti
"Crna Gora će u oblasti ribarstva imati podršku Evropske komisije, ne samo u dijelu usklađivanja sa Zajedničkom ribarskom politikom EU i podizanja konkuretnosti sektora ribarstva, već i u dijelu podizanja kapaciteta u suočavanju sa zajedničkim izazovima kakvi su sve vrste nelegalnog ribolova", poruka je sa dvodnevne međunarodne radionice na temu nelegalnog, neprijavljenog i neregulisanog ribolova (IUU ribolov).
Školski karneval koji je planiran za petak 23. februar, za učenike od I do V razreda OŠ“Drago Milović“ biće odložen zbog lošeg vremena. Iz škole su istakli da će čekati lijepo vrijeme i da će obavijestiti djake i roditelje o novom terminu.
Učenici SMŠ“Mladost“ u nedjelju 25. februara nastupiće na Državnom takmičenju znanja u Podgorici. Ove godine takmičiće se osam učenika tivatske škole u kategoriji maturanata, i to u sledećim predmetima: biologija, engleski jezik, hemija, fizika, programiranje, matematika, francuski jezik i geografija.
Odluka Ministarstva održivog razvoja i turizma da ruskom državljaninu Petru Orliku dozvoli rekonstrukciju restorana u Solilima, gdje po Zakonu o zaštiti prirode nije moguće graditi, za Mjesnu zajednica Krtoli predstavlja novi dokaz da Vlada Crne Gore po svaku cijenu štiti prava investitora na štetu građana i lokalne uprave.
Mliječni zubi i njihova higijena od prvog dana važna su tema kojoj će biti posvećena pažnja i u februarskom Roditeljskom kutku u Tivtu, koji će ugostiti stomatološkinju Danijelu Sindik.
Obilježavanje Dana maternjeg jezika, Matica Boke nastavlja predstavljanjem nove knjige poezije tivatskog pjesnika Milete Tomovića. Promocija knjige „Natre“ održaće se u subotu 24.februara sa početkom u 18 časova u rezidenciji Ljubibratića na Toploj u Herceg Novom.
u Sarajevu će se u subotu, 24.februara, održati jubilarni Bosnian grand prix u kik boksu za sve uzraste.  Članovi  kik boks kluba Tivat koji ce nastupiti na ovom takmicenju su: Luka Perisic, Petar Zivadinovic, Hastrit Ahmeti i Nenad Adžovic.