35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • DINAMO PROTUTNJAO KOPRIVNICOM

   

   

  Savršena  Dinamova predstava u Koprivnici u sklopu 25. kola MAXTv Prve lige. Dinamo je nadahnutom igrom demolirao domaćina s čak 6:1, a Duje Čop se večerašnjom igrom sigurno našao među potencijalnim kandidatima Nike Kovača za Brazil. Čop je postigao tri gola, a onaj posljednji, makazicama je uz pogodak Benka Hajduku, sigurno najljepši gol kojeg smo mogli vidjeti ove sezone na terenima HNL-a.

  Split je  na Parku mladeži  pred 500-tinjak gledalaca savladao Osjek, a meč je odlučio Glumac u 83. minutu nakon centaršuta Kvesića.

   

ANKETA:

Idete li redovno kod zubara?
Vijesti

Izložba slika Tivćanina  Vladimira Jovićevića, otvorena je sinoć u galeriji Kulturnog centra Trebinje. Postavku  čini tridesetak radova nastalih u proteklih tri-četiri godine, a preovladavaju portreti rađeni tradicionalno u tzv. sajt sajz metodi koja je korišćena na francuskim akademijama u 19. vijeku, gdje su potrebni sati i...

Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost, zajedno sa „Komunalno“ d.o.o. Tivat, organizovao je postavljanje plakata duž određenih priobalnih djelova opštine Tivat, sa posebnim akcentom na kupališta gdje je i frekventnost kupača i prolaznika najveća.
Na parkingu u Arsenalskoj ulici kod Ljetnje pozornice danas se desio incident u kome su oštećena dva automobila. Iz neutvrđenih razloga, rampa kod naplatnog mjesta udarila je prvo u krov automobila leskovačkih registarskih oznaka koji je ulazio na parking, a odmah nakon toga pala je i na terenac kotorskih tablica.

Avion Piaggio P -180 Avanti, koji je početkom juna oštećen u nevremenu na tivatskom aerodormu, danas je pomjeren na dio piste gdje neće smetati i otežavati parkiranje aviona generalne avijacije, kazao je Radio Tivtu, direktor Aerodroma Tivat, Radovan Marić. On je naveo da će se u...

Na bućarskoj Olimpijadi u Donjoj Lastvi sinoć su odigrana 2 meča razigravanja za osminu u finala, u kojima je Bacchus savladao Napredak 2:0, a Gera istim rezultatom ekipu Arsenal elektra.
Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite počinje sutra a za korisnike materijalnog obezbjeđenja boraca i ličnu i porodičnu invalidninu izdvojeno je 469.714 eura, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.
Hrana u Crnoj Gori je kontrolisana i bezbjedna, poručili su iz Uprave za bezbjednost hrane. Ipak apeluju na potrošače da, zbog visokih temperatura, budu oprezniji pri kupovini hrane.