35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Thu
  07
  Dec
  2017

  Promocija knjige poezije "U sjenci života" Milene Kraljević Kramberger

  19Galerija "Buća"

ANKETA:

Smatrate li da lučicom Kalimanj treba da upravlja Opština Tivat?
Vijesti
Do 9. januara naredne godine u toku su javne rasprave o Nacrtu Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta i Nacrtu Odluke za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte.
Besplatna radionica i kurs “Tui na” tretmana za djecu sa smetnjama u razvoju, koji su bili najavljeni za 13. i 16. decembar u Domu kulture u Lepetanima, otkazani su zbog zbog vremenskih nepogoda u Engleskoj i snijega u Londonu, letovi za Crnu  Goru su suspendovani.
Na Otvorenom prvenstvu Crne Gore u streličarstvu na kome su pored domaćih nastupili gosti iz BiH i Hrvatske tivatski streličar Milan Borović zauzeo je drugo mjesto.
Sjajnu utakmicu odigrali su sinoć u Podgorici Lovćen i Teodo. Slavili su Cetinjani nakon produžetaka sa pola koša, ali Tivćani su imali šut za pobjedu.

Radionica "Partnerstvom i saradnjom do unapređenja cjelokupnog položaja djece i mladih sa smetnjama u razvoju", biće održana u utorak, 12. decembra u 11 sati u sali za sastanke Opštine Tivat. Savez udruženja roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju "Naša inicijativa" održao je u okviru...