35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Teodo izvukao Sutjesku

  Košarkaši Teoda igraće u polufinalu Kupa Crne Gore sa nikšićkom Sutjeskom.

  U drugom polufinalu sastaće se  Budućnost - Zeta 2011.

  Utakmice se igraju u petak u NIkšiću. Tivćani su ipak, imali sreće jer su izbjegli velikog favorita - podgoričku Budućnost. Doduše, igrati sa domaćinom nikad nije lako, pogotovo što Sutjeska brani trofej, ali čini se da Teodo ovog puta ima značajne šanse da se plasira u finale Kupa, što bi bio najveći uspjeh u istoriji kluba.

  Kako saznajemo susret Sutjeska - Teoda u petak od 20,30 TV Crne Gore će direktno prenositi.

  Finale je na programu u subotu.

ANKETA:

Da li treba izgraditi bulevar u Tivtu?
Vijesti

Mladi košarkaši Crne Gore izborili su opstanak u A diviziji, pošto su u prvom meču doigravanja za plasman od 9. do 16 mjesto pobijedilu Rumuniju 98:61....

U prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Tivtu Arsenal i Bokelj igrali su neriješeno 2-2.
Na početku ovog članka, najprije moram naglasiti da mi je drago što je moj članak Nowhere people in more nowhere space and time izazvao veliko interesovanje kod Tivćana ( i šire) i reakciju u vidu veoma zanimljivog i korisnog članka direktora Radija Tivat g. Dragana Popadića - kaže se u reagovanju dr Miomira Abovića.
Zanimljiv tekst Miomira Abovića otvara više pitanja, od kojih je, po meni, ključno: Ko je Bokelj? - piše u autorskom tekstu Dragan Popadić.
Polaznici mentalne aritmetike SuanPan, obrazovnog centra „Ineska“ uspješno su završili polugodište. Nakon interaktivnih radionica u Kotoru u sklopu dječijeg festivala, gdje su učestvovali, družili su se sa grupom djece kineskog grada Ksi-an, razmjenjujući iskustva, učeći jedni od drugih, a kad su djeca u pitanju barijere ne postoje, pa čak ni jezične, kazala je direktorica Bobana Golović Kažić, gostujući u Radio suncobranu:
Uvježbano do virtuoznosti, moćno do grandioznosti, svježe do vizionarske inovativnosti, sinhronizovano do matematičke preciznosti, emotivno do pojave vlage u očima. Lično i univerzalno , svjesno i podsvjesno, meko i eksplozivno, dokumentarno i fluidno, sa jasnim porukama i otvorenim tumačenjima. “Moother s milk”- inscenacija kojoj smo smo svjedočili u tišini jedne julske večeri, privilegovani da se oči u oči susretnemo sa svjetskom klasom plesača renomirane izraelske trupe Kibbutz contemporary dance kompany. Naš sagovornik bio je Rami Beer, umjetnički direktor kompanije, vrhunski koreograf, kompozitor, mastor svijetla, kostimograf :

JU Centar za kulturu Tivat za sutra (petak) u 21.30, na sceni atrijuma  Buća, najavljuje pozorišnu predstavu "Magbet". Koreograf je Miloš Isailović a kompozitor Draško Adžić. Dramatrurgiju je uradila Jelena Kajgo, scenografiju Jasmina Holbus, kostimografiju Slavna Martinović. Reditelj na predstavi je Luka Mihovilović, dizajn svetla Jasmina Holbus...