35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: KOSTELIĆU SREBRO

  Švajcarski skijaš Sandro Vileta novi je olimpijski šampion u superkombinaciji, pošto je na Igrama u Sočiju osvojio zlato poslije takmičenja u spustu i slalomu.

   
   
   

  Vileta, koji je u Svjetskom kupu do sada ostvario samo jednu pobjedu, do najvećeg uspijeha u karijeri došao je u vremenu od 2:45.20 minuta.

  Srebro je pripalo Hrvatu Ivici Kosteliću, sa 34 stotinke zaostatka, dok je treći bio Kristof Inerhofer iz Italije, sa  47 stotinki lošijim vremenom od Vilete.

  Vileta je na taj način donio drugo zlato Švajcarskoj u alpskom skijanju na Igrama u Sočiju, pošto je njegova sunarodnica Dominik Gisin podjelila pobjedu sa Slovenkom Tinom Maze u spustu. 

  Kostelić je, s druge strane, osvojio prvu medalju za Hrvatsku u Sočiju. Hrvatskom skijašu to je četvrta medalja na Olimpijskim igrama, i to četvrto srebro, a zanimljivo je da je tako odbranio drugu poziciju sa prethodnih Igara, u Torinu i Vankuveru. Kostelić je, takođe, osvojio i srebro u slalomu prije četiri godine. 

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti
Članovi Udruženja boraca NOR-a i antifašista Tivat u organizaciji UBNORA Kotor odali su poštu i položili cvijeće na spomen ploči u Škaljarima, poginulim borcima škaljarske čete, prvim ustaničkim žrtvama u Boki Kotorskoj i drugim poginulim škaljarskim borcima na čelu s narodnim herojem Mašom Brguljanom - saopšteno je iz ove NVO.

Cjelodnevna manifestacija „Luštica Bay sajam jesenjih boja“ biće održana u subotu, 27. oktobra na više lokacija na šetalištu u Marina naselju, uz učešće poljoprivrednih proizvođača, učenika osnovnih škola „Branko Brinić“ iz Radovića i „Drago Milić“ iz Tivta, te srednje mještovite škole „Mladost“ i folklornog društva Kadena.

Sahrana Milene Dravić obaviće se sjutra u Beogradu. Dirljivim pismom od svoje Milene oprostio se kolektiv Centra za kulturu Tivat.
Tivćane i njihove goste u novogodišnjoj noći zabavljaće Željko Joksimović, 1.januara nastupaju Lepa Brena i Bojan Delić, a 2.januara Ana Kokić i tivatski bend „Toć“- najavila je danas novinarima direktora TO Tivat, Gabrijela Glavočić.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja sinoć su intervenisali u Njegoševoj ulici, u kojoj su na parkingu s donje strane upravne zgrade Komunalnog i u Velikom gradskom parku zapaljeni kontejneri. Tim povodom zajedničkim saopštenjem oglasili su se iz doo Komunalno Tivat i Službe zaštite i spasavanja Tivat. Zbog...

U sklopu projekta StroNGO, čiji je cilj da se doprinese razvoju snažnijeg civilnog društva u Boki Kotorskoj, partneri projekta će 17. novembra organizovati u Kotoru trening na temu „Finansijsko izvještavanje za NVO”. Cilj treninga „Finansijsko izvještavanje za NVO” je da se učesnici upoznaju sa...

U kotorskoj Galeriji Solidarnosti sutra u 20 sati biće otvorena izložba Centra za kulturu Grada Krka ''Od Krka do Kotora: Ivan Volarić - Piturić''. Izložbu koja je dio programa za obilježavanje Evropske godine kulturne baštine 2018 otvoriće konzul Republike Hrvatske u Kotoru g-din Marijan Klasić.