35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: KOSTELIĆU SREBRO

  Švajcarski skijaš Sandro Vileta novi je olimpijski šampion u superkombinaciji, pošto je na Igrama u Sočiju osvojio zlato poslije takmičenja u spustu i slalomu.

   
   
   

  Vileta, koji je u Svjetskom kupu do sada ostvario samo jednu pobjedu, do najvećeg uspijeha u karijeri došao je u vremenu od 2:45.20 minuta.

  Srebro je pripalo Hrvatu Ivici Kosteliću, sa 34 stotinke zaostatka, dok je treći bio Kristof Inerhofer iz Italije, sa  47 stotinki lošijim vremenom od Vilete.

  Vileta je na taj način donio drugo zlato Švajcarskoj u alpskom skijanju na Igrama u Sočiju, pošto je njegova sunarodnica Dominik Gisin podjelila pobjedu sa Slovenkom Tinom Maze u spustu. 

  Kostelić je, s druge strane, osvojio prvu medalju za Hrvatsku u Sočiju. Hrvatskom skijašu to je četvrta medalja na Olimpijskim igrama, i to četvrto srebro, a zanimljivo je da je tako odbranio drugu poziciju sa prethodnih Igara, u Torinu i Vankuveru. Kostelić je, takođe, osvojio i srebro u slalomu prije četiri godine. 

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti
U kotorskoj Galeriji Solidarnosti, večeras u 20 sati, otvoriće se izložba i izvesti performans crnogorskog slikara i karikaturiste, Luke Lagatora. Poznati umjetnik će likovnoj publici predstaviti 30 slika rađenih u tehnici akril na platnu.
Nevladine organizacije Kulturno zavičajno udruženje NAPREDAK Gornja Lastva i NVO Naša akcija iz Kotora organizuju u nedjelju, 29. aprila volonterski dan u okviru kojega će biti čišćene i uređene javne površine u centru Gornje Lastve. 
Dječija lutkarska predstava “Crvenkapa” Teatra Mladih biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra "Nikola Đurković" Kotor, večeras u 18 sati. Na osnovu bajke o Crvenkapi i zlom vuku, tekst je napisao poznati dramski pisac Igor Bojović a namjenjena je djeci od vrtića do školskog uzrasta.
U okviru programa Hercegnovskih aprilskih pozorišnih svečanosti, večeras u 20. 30 u dvorani Park, biće izvedena predstava “Za umrijet od smijeha” Teatra Rugantino i pozorišta Planet Art iz Zagreba .
U okviru programa “April-mjesec zdravlja”, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti danas priredjuje slikarsku radionicu na temu “Biram zdravlje”. Radionica je zakazana za 10 sati u malom parku kod hotela "Montenegrino".

U meču za treće mjesto vaterpolo prvenstva Crne Gore Primorac je u Budvi pobijedio Cattaro 14-6. Igra se na dvije dobijene utakmice....

"Ove godine je bilo veliko interesovanje I velika konkurencija u Zimskoj bućarskoj ligi. U prošlih 12 godina nikad tako nije bilo” – rekao je tivatski bućar Frano Petković, član pobjedničke ekipe Palma 1.