35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ROBI PREUZIMA SRBIJU ?!?

   

   

  Srpski mediji raspisali su se kako je Robert Prosinečki najozbiljniji kandidat za novog selektora Srbije, nakon što je Aleksandar Stanojević odustao od te "vruće stolice".

  Prema tim navodima, Prosinečki, koji je bez posla otkako je prije dva mjeseca u Kajserisporu dobio otkaz zbog loših rezultata, naslijedio bi bivšeg saigrača Sinišu Mihajlovića, s kojim je 1991. bio prvak Evrope s Crvenom Zvezdom.
  Osim Prosinečkog, kao kandidati za preuzimanje Srbije spominju se Ljubiša Tumbaković, Aleksandar Janković, Dragan Okuka, Dragan Stojković Piksi, Ljubinko Drulović.

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti
U kotorskoj Galeriji Solidarnosti, večeras u 20 sati, otvoriće se izložba i izvesti performans crnogorskog slikara i karikaturiste, Luke Lagatora. Poznati umjetnik će likovnoj publici predstaviti 30 slika rađenih u tehnici akril na platnu.
Nevladine organizacije Kulturno zavičajno udruženje NAPREDAK Gornja Lastva i NVO Naša akcija iz Kotora organizuju u nedjelju, 29. aprila volonterski dan u okviru kojega će biti čišćene i uređene javne površine u centru Gornje Lastve. 
Dječija lutkarska predstava “Crvenkapa” Teatra Mladih biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra "Nikola Đurković" Kotor, večeras u 18 sati. Na osnovu bajke o Crvenkapi i zlom vuku, tekst je napisao poznati dramski pisac Igor Bojović a namjenjena je djeci od vrtića do školskog uzrasta.
U okviru programa Hercegnovskih aprilskih pozorišnih svečanosti, večeras u 20. 30 u dvorani Park, biće izvedena predstava “Za umrijet od smijeha” Teatra Rugantino i pozorišta Planet Art iz Zagreba .
U okviru programa “April-mjesec zdravlja”, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti danas priredjuje slikarsku radionicu na temu “Biram zdravlje”. Radionica je zakazana za 10 sati u malom parku kod hotela "Montenegrino".

U meču za treće mjesto vaterpolo prvenstva Crne Gore Primorac je u Budvi pobijedio Cattaro 14-6. Igra se na dvije dobijene utakmice....

"Ove godine je bilo veliko interesovanje I velika konkurencija u Zimskoj bućarskoj ligi. U prošlih 12 godina nikad tako nije bilo” – rekao je tivatski bućar Frano Petković, član pobjedničke ekipe Palma 1.