35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • PARTIZAN OPET PAO

  Košarkaši Partizana NIS poraženi su na gostovanju od Žalgirisa 89:77, u šestom kolu Top 16 faze Evrolige.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Crno-bijeli nisu imali riješenja za šut Litvanaca koji su u prvom poluvremenu imali više od 75% iz igre, što im je i donijelo ogromnih18 poena prednosti.

  Partizan je u Kaunasu imao samo jedno raspoloženog igrača tokom svih 40 minuta, Bogdan Bogdanović postigao je 24 poena (7/11 dva, 2/10 tri) uz 4 asistencija i 4 ukradene lopte, dok su u finišu meča dvocifren učinak izborili Žofre Lovernj (14p, 7sk) i Nikola Milutinov (10p, 2sk).

  Litvanci su imali petoricu raspoloženih igrača sa dvocifrenim učinkom, a posebno je blistao Džastin Dentnom sa 23 poena (5/10 tri), 6 asistencija i 5 skokova. Najbolje ga je pratio Martinas Pocius sa 18 poena i 7 proigravanja , 14 je dodao Robertas Jevtokas, a po 12 su imali Jankunas i Dimsa.

ANKETA:

Da li treba izgraditi bulevar u Tivtu?
Vijesti
Na početku ovog članka, najprije moram naglasiti da mi je drago što je moj članak Nowhere people in more nowhere space and time izazvao veliko interesovanje kod Tivćana ( i šire) i reakciju u vidu veoma zanimljivog i korisnog članka direktora Radija Tivat g. Dragana Popadića - kaže se u reagovanju dr Miomira Abovića.
Zanimljiv tekst Miomira Abovića otvara više pitanja, od kojih je, po meni, ključno: Ko je Bokelj? - piše u autorskom tekstu Dragan Popadić.
Polaznici mentalne aritmetike SuanPan, obrazovnog centra „Ineska“ uspješno su završili polugodište. Nakon interaktivnih radionica u Kotoru u sklopu dječijeg festivala, gdje su učestvovali, družili su se sa grupom djece kineskog grada Ksi-an, razmjenjujući iskustva, učeći jedni od drugih, a kad su djeca u pitanju barijere ne postoje, pa čak ni jezične, kazala je direktorica Bobana Golović Kažić, gostujući u Radio suncobranu:
Uvježbano do virtuoznosti, moćno do grandioznosti, svježe do vizionarske inovativnosti, sinhronizovano do matematičke preciznosti, emotivno do pojave vlage u očima. Lično i univerzalno , svjesno i podsvjesno, meko i eksplozivno, dokumentarno i fluidno, sa jasnim porukama i otvorenim tumačenjima. “Moother s milk”- inscenacija kojoj smo smo svjedočili u tišini jedne julske večeri, privilegovani da se oči u oči susretnemo sa svjetskom klasom plesača renomirane izraelske trupe Kibbutz contemporary dance kompany. Naš sagovornik bio je Rami Beer, umjetnički direktor kompanije, vrhunski koreograf, kompozitor, mastor svijetla, kostimograf :

JU Centar za kulturu Tivat za sutra (petak) u 21.30, na sceni atrijuma  Buća, najavljuje pozorišnu predstavu "Magbet". Koreograf je Miloš Isailović a kompozitor Draško Adžić. Dramatrurgiju je uradila Jelena Kajgo, scenografiju Jasmina Holbus, kostimografiju Slavna Martinović. Reditelj na predstavi je Luka Mihovilović, dizajn svetla Jasmina Holbus...

Asfaltiranje  saobraćajnice od kružnog toka do Solila je završeno. Danas i sutra biće obavljeno i postavljanje horizontalne signalizacije na saobraćajnici u dužini do 2, 2 kilometra, potvrđeno je iz podgoričke firme „Tehnoput“. Predsjednik Opštine, Siniša Kusovac je našem radiju izjavio da će u narednih par dana...

Izložba “Simbol u apstrakciji” autora Vasa Nikčevića koja biće otvorena u galerijskom prostoru ljetnjikovca Buća, sutra, 20. jula u 20 sati, saopštili su JU „Muzej i galerija“. Vaso Nikševic je rođen 25.agusta 1964.godine u Nikšiću. Diplomirao na Fakultetu likovnih umjetnosti u Beogradu 1992.godine u klasi profesora...