35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: NJEMAČKA - SANKAŠKA SUPERSILA

  Njemačka je osvojila zlatnu medalju u sankanju u štafeti i tako nastavila dominaciju u tom sportu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

   
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Feliks Loh, Natali Gejzenberger i dubl Tobijas Vendl i Tobijas Arlt završili su trku za dva minuta i 45,649 sekundi, čime su došli do četvrtog zlata za Njemačku u sankanju  u Sočiju.

  Srebrnu medalju osvojila je Rusija, a bronzau Letonija. To je ukupno 31. medalja u sankanju za Njemačku na zimskim igrama.

  U Sočiju je zlatnu medajlu u singlu prethodno osvojila Gejzenberger u ženskom singlu, a Vendl i Arlt u dublu.

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti
U kotorskoj Galeriji Solidarnosti, večeras u 20 sati, otvoriće se izložba i izvesti performans crnogorskog slikara i karikaturiste, Luke Lagatora. Poznati umjetnik će likovnoj publici predstaviti 30 slika rađenih u tehnici akril na platnu.
Nevladine organizacije Kulturno zavičajno udruženje NAPREDAK Gornja Lastva i NVO Naša akcija iz Kotora organizuju u nedjelju, 29. aprila volonterski dan u okviru kojega će biti čišćene i uređene javne površine u centru Gornje Lastve. 
Dječija lutkarska predstava “Crvenkapa” Teatra Mladih biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra "Nikola Đurković" Kotor, večeras u 18 sati. Na osnovu bajke o Crvenkapi i zlom vuku, tekst je napisao poznati dramski pisac Igor Bojović a namjenjena je djeci od vrtića do školskog uzrasta.
U okviru programa Hercegnovskih aprilskih pozorišnih svečanosti, večeras u 20. 30 u dvorani Park, biće izvedena predstava “Za umrijet od smijeha” Teatra Rugantino i pozorišta Planet Art iz Zagreba .
U okviru programa “April-mjesec zdravlja”, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti danas priredjuje slikarsku radionicu na temu “Biram zdravlje”. Radionica je zakazana za 10 sati u malom parku kod hotela "Montenegrino".

U meču za treće mjesto vaterpolo prvenstva Crne Gore Primorac je u Budvi pobijedio Cattaro 14-6. Igra se na dvije dobijene utakmice....

"Ove godine je bilo veliko interesovanje I velika konkurencija u Zimskoj bućarskoj ligi. U prošlih 12 godina nikad tako nije bilo” – rekao je tivatski bućar Frano Petković, član pobjedničke ekipe Palma 1.