35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: DEBAKL AMERIKANACA

  Prva zvjezda svjetskog snouborda Šon Vajt i američki tim doživijeli su debakl na Olimpisjkim igrama u Sočiju.

   
   

  Vajt, koji je bio favorit da dobrani prethodna dva zlata, u disciplini hafpajp osvojio je tek četvrto mjesto, a medalje su otišle u Švajcarsku i Japan.

  Vajtov glavni rival Juri Podlačikov (poznat kao I-Pod), Švajcarac ruskog porijekla, izborio je zlato, srebro je osvojio Ajumu Hirano, dok je Taku Hiraoka bio treći.

  Preostala dva Amerikanca Deni Dejvis i Gregori Brec su osvojila deseto i dvanaesto mjesto u finalu, i ta zemlja je prvi put od uvođenja snoubord u olimpijski program ostala bez medalje.

ANKETA:

Da li ćete legalizovati bespravno podignut objekat?
Vijesti
Proteklog vikenda u kotorskom zalivu jedrila se  Regata bokeških mornara za klasu Optimist, Laser Radial i Laser 4.7 i 12. Memorijal Milana Tujkovića za klasu Laser 4.7. 

Na 13. Prvenstvu Crne Gore za mlađe pionirke u Pljevljima učestvovala je i atletičarka tivatskog Arsenala Mare Jablan. Takmičila se u trkama na 60m i 300m i u obije discipline zauzela prva mjesta -  na 60m sa rezultatom 8,29 i  na 300m sa rezultatom 45,76....

     "Crna Gora je dokazala da može da upravlja svojom sudbinom, da ima jasnu viziju svoje budućnosti u kojoj će građani živjeti bolje i kvalitetnije. To je mjerljivo sa mnogo parametara, ali smatram da je regionalni vodovodni sistem najveći i naznačajniji infrastrukturni projekat koji je realizovan u našoj državi od obnove nezavisnosti 2006. godine - rekao je za "Pobjedu" Goran Jevrić, direktor Regioanlnog vodovoda "Crnogorsko primorje".
Na pitanje u našoj anketi: Da li ste kreditno zaduženi? pozitivno je odgovorilo 129 građana ili 58,9%, a negativno 90 ili 41,1%.
Fudbaleri Arsenala su sjajno započeli baraž za popunu Druge lige. Nakon pobjede protiv Brskova u Tivtu, juče su slavili i protiv Bratstva u Ljajkovićima. Trener Arsenala Slavoljub Bubanja stišava euforiju.

U čast Dana nezavisnosti Turistička organizacija Tivta organizuje večeras na Pinama koncert poznatog pjevača Bana Nedovića. Koncert počinje u 21,05....