35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: DOMINACIJA NORVEŽANA

  Norveški nordijski skijaši donjeli su dva zlata svojoj zemlji u sprintu, Ola Vigen Hatestad trijumfovao je kod mušjaraca, a Majken Kaspersen Fala kod žena.

  Hatestad je trijumfovao u vremenu od 3:38.39 minuta, sa jednom sekundom i 22 stotinke prednosti u odnosu na Šveđanina Teodora Petersona.

  Na trećem stepeniku pobjedničkog postolja našao se još jedan Šveđanin Emil Jenson, koji je bio skoro 20 sekundi iza Norvežanina.

  U konkurenciji žena, Fala je do trijumfa došla u vremenu od 2:35.49 minuta, 38 stotinke ispred sunarodnice Ingvil Flugstad Estberg, dok je treća bila Slovenka Vesna Fabjan.
  Norveška je na taj način postala prva zemlja u istoriji Zimskih olimpijskih igara koja se okitila zlatima u sprintu u obije konkurencije.

ANKETA:

Da li ćete legalizovati bespravno podignut objekat?
Vijesti
Proteklog vikenda u kotorskom zalivu jedrila se  Regata bokeških mornara za klasu Optimist, Laser Radial i Laser 4.7 i 12. Memorijal Milana Tujkovića za klasu Laser 4.7. 

Na 13. Prvenstvu Crne Gore za mlađe pionirke u Pljevljima učestvovala je i atletičarka tivatskog Arsenala Mare Jablan. Takmičila se u trkama na 60m i 300m i u obije discipline zauzela prva mjesta -  na 60m sa rezultatom 8,29 i  na 300m sa rezultatom 45,76....

     "Crna Gora je dokazala da može da upravlja svojom sudbinom, da ima jasnu viziju svoje budućnosti u kojoj će građani živjeti bolje i kvalitetnije. To je mjerljivo sa mnogo parametara, ali smatram da je regionalni vodovodni sistem najveći i naznačajniji infrastrukturni projekat koji je realizovan u našoj državi od obnove nezavisnosti 2006. godine - rekao je za "Pobjedu" Goran Jevrić, direktor Regioanlnog vodovoda "Crnogorsko primorje".
Na pitanje u našoj anketi: Da li ste kreditno zaduženi? pozitivno je odgovorilo 129 građana ili 58,9%, a negativno 90 ili 41,1%.
Fudbaleri Arsenala su sjajno započeli baraž za popunu Druge lige. Nakon pobjede protiv Brskova u Tivtu, juče su slavili i protiv Bratstva u Ljajkovićima. Trener Arsenala Slavoljub Bubanja stišava euforiju.

U čast Dana nezavisnosti Turistička organizacija Tivta organizuje večeras na Pinama koncert poznatog pjevača Bana Nedovića. Koncert počinje u 21,05....