35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: HEFL RIŠ OSVOJILA SUPERKOMBINACIJU

  Njemačka skijašica Marija Hefl-Riš osvojila je zlatnu medalju u superkombinaciji na ZOI u Sočiju i tako je odbranila prvo mjesto iz Vankuvera.

   
   

  To je njeno treće zlato na olimpijskim igrama, a drugo za Njemačku u Sočiju. Ukupno vrijeme Hefl-Rišove iznosilo je 2:34.62 – Njemica je bila peta u spustu, treća u slalomu, ali je ukupno bila najbrža.

  Srebrna medalja pripala je Austrijanki Nikol Hosp sa 40 stotinki zaostatka, a bronzano odličje otišlo je u ruke Džuliji Mankuzo iz SAD sa 53 stotinke zaostatka. To je Amerikanki četvrta olimpijska medalja, prethodno je uzela dva srebra u Vankuveru i zlato u veleslalomu u Torinu.

  Četvrtu poziciju zauzela je Tina Maze iz Slovenije sa 63 stotinke zaostatka, a peta je bila Švajcarkinja Dominik Gisin sa sekundom i po zaostatka.

ANKETA:

Da li ćete legalizovati bespravno podignut objekat?
Vijesti
Proteklog vikenda u kotorskom zalivu jedrila se  Regata bokeških mornara za klasu Optimist, Laser Radial i Laser 4.7 i 12. Memorijal Milana Tujkovića za klasu Laser 4.7. 

Na 13. Prvenstvu Crne Gore za mlađe pionirke u Pljevljima učestvovala je i atletičarka tivatskog Arsenala Mare Jablan. Takmičila se u trkama na 60m i 300m i u obije discipline zauzela prva mjesta -  na 60m sa rezultatom 8,29 i  na 300m sa rezultatom 45,76....

     "Crna Gora je dokazala da može da upravlja svojom sudbinom, da ima jasnu viziju svoje budućnosti u kojoj će građani živjeti bolje i kvalitetnije. To je mjerljivo sa mnogo parametara, ali smatram da je regionalni vodovodni sistem najveći i naznačajniji infrastrukturni projekat koji je realizovan u našoj državi od obnove nezavisnosti 2006. godine - rekao je za "Pobjedu" Goran Jevrić, direktor Regioanlnog vodovoda "Crnogorsko primorje".
Na pitanje u našoj anketi: Da li ste kreditno zaduženi? pozitivno je odgovorilo 129 građana ili 58,9%, a negativno 90 ili 41,1%.
Fudbaleri Arsenala su sjajno započeli baraž za popunu Druge lige. Nakon pobjede protiv Brskova u Tivtu, juče su slavili i protiv Bratstva u Ljajkovićima. Trener Arsenala Slavoljub Bubanja stišava euforiju.

U čast Dana nezavisnosti Turistička organizacija Tivta organizuje večeras na Pinama koncert poznatog pjevača Bana Nedovića. Koncert počinje u 21,05....