35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: HEFL RIŠ OSVOJILA SUPERKOMBINACIJU

  Njemačka skijašica Marija Hefl-Riš osvojila je zlatnu medalju u superkombinaciji na ZOI u Sočiju i tako je odbranila prvo mjesto iz Vankuvera.

   
   

  To je njeno treće zlato na olimpijskim igrama, a drugo za Njemačku u Sočiju. Ukupno vrijeme Hefl-Rišove iznosilo je 2:34.62 – Njemica je bila peta u spustu, treća u slalomu, ali je ukupno bila najbrža.

  Srebrna medalja pripala je Austrijanki Nikol Hosp sa 40 stotinki zaostatka, a bronzano odličje otišlo je u ruke Džuliji Mankuzo iz SAD sa 53 stotinke zaostatka. To je Amerikanki četvrta olimpijska medalja, prethodno je uzela dva srebra u Vankuveru i zlato u veleslalomu u Torinu.

  Četvrtu poziciju zauzela je Tina Maze iz Slovenije sa 63 stotinke zaostatka, a peta je bila Švajcarkinja Dominik Gisin sa sekundom i po zaostatka.

ANKETA:

Da li su skupi školski udžbenici?
Vijesti
Tivat će uskoro biti bogatiji za još jedan sportski klub. Naime, kako navodi Špiro Todorović, sredinom septembra sa treninzima sa mlađim kategorijama treba da se počne u okviru KK “Feniks”.
Turistička organizacija Tivat obavještava da će se Sajam suvenira i rukotvorina održati sjutra na šetalištu Pine u Tivtu, sa početkom u 18:00h.
21. Smotra mode u Kotoru održaće se od 22. do 25. u Starom gradu u organizaciji agencije Fabrika i Opštine Kotor. Koncept ovog izdanja modne manifestacije je pomjerio svoje težište sa standardnih revija na kombinaciju umjetnosti, kulture i mode a baviće se i tradicijom Crne Gore.
Koncert trio flauta pod nazivom "OD BAHA DO PJACOLE" održaće se sjutra sa početkom u 21 sat na sceni Luštica Bay-a, u izvođenju Tamare Knežević Kovač, Brune Matijević i Angele Mijušković.
Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, povodom Kurban-bajrama, upućujem najiskrenije čestitke u nadi da će tradicionalna simbolika praznika pokrenuti lјude na toleranciju i razumijevanje, s cilјem mirnog i prosperitetnog života.

U Muzičkloj školi Tivat danas je počela sedmodnevna Radionica saksofona koju će ove godine voditi dva profesora, Peter Gasteiger eminentni austrijski saksofonista i profesor na katedri za saksofon Univerziteta „Mozarteum“ u Salcburgu i profesor Bojan Vukelić iz Beograda, koji radionicu vodi sedmu godinu, a u...

Odgovor Menadžmenta Doma zdravlja u kojem navode da su reakcije maliciozne i netačne u pogledu kvalitete pruženih usluga bile bi smiješne da nisu tragične i da se ne tiču odgovornosti za ljudski život - ističe se u saopštenju Damira Nikolića, predsjednika Izvršnog odbora Bokeškog Foruma.