35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: SENZACIJA MAJERA

  Austrijski skijaš Matijas Majer osvojio je zlato u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju i tako ostvario najveći uspijeh karijere.

   
   

  23-godišnji Majer, koji je do sada imao samo dva podijuma u Svjetskom kupu i to u superveleslalomu, tako je napravio veliko iznenađenje trijumfom u vremenu od 2:06.23 minuta.

  Austrijanac je imao šest stotinki prednosti u odnosu na Italijana Kristofa Inerhofera, dok se na trećem stepeniku pobjedničkog postolja našao Ćetil Jansrud, koji je bio još četiri stotinke dalje.

  Favoriti za medalju u spustu prije početak Igara u Sočiju Aksel Lund Svindal i Bode Miler taj epitet nisu iskoristili. Norvežanin je trku završio sa 29 stotinki zaostatka u odnosu na Majera na četvrtom mjestu, dok je Miler bio osmi.

ANKETA:

Da li ćete legalizovati bespravno podignut objekat?
Vijesti
Proteklog vikenda u kotorskom zalivu jedrila se  Regata bokeških mornara za klasu Optimist, Laser Radial i Laser 4.7 i 12. Memorijal Milana Tujkovića za klasu Laser 4.7. 

Na 13. Prvenstvu Crne Gore za mlađe pionirke u Pljevljima učestvovala je i atletičarka tivatskog Arsenala Mare Jablan. Takmičila se u trkama na 60m i 300m i u obije discipline zauzela prva mjesta -  na 60m sa rezultatom 8,29 i  na 300m sa rezultatom 45,76....

     "Crna Gora je dokazala da može da upravlja svojom sudbinom, da ima jasnu viziju svoje budućnosti u kojoj će građani živjeti bolje i kvalitetnije. To je mjerljivo sa mnogo parametara, ali smatram da je regionalni vodovodni sistem najveći i naznačajniji infrastrukturni projekat koji je realizovan u našoj državi od obnove nezavisnosti 2006. godine - rekao je za "Pobjedu" Goran Jevrić, direktor Regioanlnog vodovoda "Crnogorsko primorje".
Na pitanje u našoj anketi: Da li ste kreditno zaduženi? pozitivno je odgovorilo 129 građana ili 58,9%, a negativno 90 ili 41,1%.
Fudbaleri Arsenala su sjajno započeli baraž za popunu Druge lige. Nakon pobjede protiv Brskova u Tivtu, juče su slavili i protiv Bratstva u Ljajkovićima. Trener Arsenala Slavoljub Bubanja stišava euforiju.

U čast Dana nezavisnosti Turistička organizacija Tivta organizuje večeras na Pinama koncert poznatog pjevača Bana Nedovića. Koncert počinje u 21,05....