35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Wed
  14
  Feb
  2018

  Rukomet: Tivat - Levale 2010

  18SD "Župa"

ANKETA:

Vjerujete li u ljubav?
Vijesti

U Beogradu danas počinje 40. Sajam turizma na kome će se predstaviti i tivatska turistička privreda. Prezentacija crnogorse turističke ponude obavlja se u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, a u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i  turističkom privredom. I ove kao prethodnih godina hotelska prduzeća su pripremila...

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) odlučila je da odgođene utakmice 20. kola Telekom Prve crnogorske lige budu odigrane 24. februara.

Vaterpolisti Jadran Carina pobijedili su večeras ekipu Budve 14:3 (2:1, 4:0, 4:0 i 4:2), u utakmici 13. kola Triglav Regionalne A1 lige. Primorac je podijelio bodove sa Mornarom 8:8. Obije utakmice odigrane su u Budvi....

Peto kolo intermajstorskog turnira u Đenovićima obilježila je efektna pobjeda prvotimca tivatske Mimoze Dragana Popadića nad vojvođanskim FIDE majstorom Arpad Kečkemetijem.
Nacionalni Europass i Euroguidance centar u okviru projekta „Europass 2017“ i „Euroguidance 2017“ je pripremio Priručnik za karijerno vođenje i savjetovanje u stručnim školama i Vodič kroz Europass CV.
Svakog vikenda u Library baru hotela Regent Porto Montenegro goste očekuje dobra zabava pod nazivom “Happy Weekends”, uz specijalitete koje priprema glavni šef kuhinje, koktele, muzički nastup i večeri “stand-up” komedije.

U SMŠ ,,Mladost" danas je obilježen Dan maternjeg jezika. Gimnazijalci su u školskoj biblioteci realizovali čas posvećen značaju razvoja maternjeg jezika. Govorili su o moći riječi, pojmu i ulozi jezika, čitali tekstove iz psiholingvistike, razgovarali o procesu usvajanja maternjeg i stranog jezika. Pokazano je veliko interesovanje...

"Crna Gora će u oblasti ribarstva imati podršku Evropske komisije, ne samo u dijelu usklađivanja sa Zajedničkom ribarskom politikom EU i podizanja konkuretnosti sektora ribarstva, već i u dijelu podizanja kapaciteta u suočavanju sa zajedničkim izazovima kakvi su sve vrste nelegalnog ribolova", poruka je sa dvodnevne međunarodne radionice na temu nelegalnog, neprijavljenog i neregulisanog ribolova (IUU ribolov).
Školski karneval koji je planiran za petak 23. februar, za učenike od I do V razreda OŠ“Drago Milović“ biće odložen zbog lošeg vremena. Iz škole su istakli da će čekati lijepo vrijeme i da će obavijestiti djake i roditelje o novom terminu.
Učenici SMŠ“Mladost“ u nedjelju 25. februara nastupiće na Državnom takmičenju znanja u Podgorici. Ove godine takmičiće se osam učenika tivatske škole u kategoriji maturanata, i to u sledećim predmetima: biologija, engleski jezik, hemija, fizika, programiranje, matematika, francuski jezik i geografija.