35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo: 


Event Information:

 • Mon
  17
  Jul
  2017

  Promocija romana "Arzamas" Ivane Dimić

  21,30Atrijum Buća

Vijesti
Poslanici su danas usvojili Fiskalnu strategiju za naredne tri godine, kao i izmjene i dopune zakona o PDV-u i akcizama.
Povodom sve češćih slučajeva da se građanima i turistima onemogućava pristup i korišćenje obale na području morskog dobra, posebno u Boki Kotorskoj, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore podsjeća da je u skladu sa članom 4 Zakona o morskom dobru "Morsko dobro, koje je u državnoj svojini, u javnoj upotrebi osim u slučajevima kada je zakonom drugačije određeno".
Bez ikakve namjere da se pravdam bilo kome ,iskoristila sam svoja prava kao građanka i majka ,bez novinarske pompe,upravo ukazujući da su kvazi novinari istrgli iz konteksta jedne osobe koja je dala izjavu u vidu press konferencije, a da novinari ostrašćeni političkim motivima nijesu bili svjesni činjenice da ce ispod kamena izaci ,izmiljeti sve i svasta i da su takva čudovista prijetila mojoj djeci - kaže se u saopštenju Darke Ognjanović.
Svetom arhijerejskom liturgijom koju je služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije sa sveštenstvo i bogatim muzičkim programom na Miholjskoj Prevlaci je obilježen Sabor Bratstva pravoslavne omladine Crne Gore. Saboru je prisustvovao veliki broj predstavnika omladinskih pravoslavnih organizacija iz Crne Gore, Balkana, episkop Češke pravoslavne crkve Georgije, pakračko- slavonski vladika Jovan, sveštenici Grčke pravoslavne crkve, Ohridske arhiepiskopije, kao i sveštenici iz Rusije, Ukrajine i Albanije, kao i predstavnici opština Herceg Novi, Kotor i Budva.
Iskusni Zoran Knežević, koji podjednako uspješno pokriva pozicije štopera i zadnjeg veznog, novi je član Grblja, a stigao je iz ekipe Jagodine.
My Guide Network Montenegro kompanija je globalna mreža putnih vodiča koja u Crnoj Gori posluje aktivno dvije godine. Takodje, promoviše našu zemlju na evropskom i globalnom nivou. Menadžerka kompanije za Crnu Goru, Andjela Lazarević Đokić, bila je gost Radio Suncobrana, a o nastanku kompanije i načinu poslovanja kaže:

Izložba malih formata podgoričke galerije Konsul postavljena je u korporativnoj zgradi Porto Montenegra. Selekcija slika galerije Konsul predstavlja istaknute crnogorske umjetnike poput Ratka Odalovića, Dragana Karadžića, Cvetka Lainovića, Tijane Gordić, Mikija Popovića i mnoge druge. Galerija Konsul osim fundusa velikog broja umjetničkih djela autora različitih generacija sa...

Bogata i svestrana folklorna odjeća Crne Gore „uhvaćena“ kamerom fotografa Đorđa Živaljevića tema je izložbe „Fashion Folklore“ koju će poznati crnogorski umjetnik otvoriti sutra u 21, 30 sati u galeriji „Lipa“ u Luštica Bay marina naselju, saopštili su iz kompanije „Luštica Development“. Izložba  fotografija crnogorske narodne nošnje biće...

Volonteri i aktivisti NVO „Naša akcija“ sa članovima PK „Vjeverica“ boravili su protekle nedjelje na Mamuli kako bi se odmorili, rekreirali i uživali nakon odrađenih projekata širom Crne Gore. Ono što su tamo zatekli, kako je za naš program istakla predsjednica „Naše akcije“ Patricia Pobrić, daleko...