35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Mon
  17
  Jul
  2017

  Promocija romana "Arzamas" Ivane Dimić

  21,30Atrijum Buća

ANKETA:

Da li treba organizovati vanredne lokalne izbore u Tivtu?
Vijesti
Svečanim okupljanjem u hotelu Regent Porto Montenegro u Tivtu je obilježen Mediteranski dan obale koji su organizovali Ministarstvo održivog razvoja i turizma i JP Morsko dobro sa Centrom za regionalne aktivnosti programa prioritetnih akcija (PAP/RAC) iz Splita.  Događaj koji je okupio predstavnike vlada država u regionu Mediterana, UNEP/MAP-a, diplomatskog kora i međunarodnih organizacija sa sjedištem u Crnoj Gori, lokalnih samouprava i nevladinog sektora otvorio je pokrovitelj manifestacije, predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović.
Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat u saradnji sa NVO ,,SUTP – STUDENTSKO UDRUŽENJE ZA TAKMIČENJE U OBLASTI PRAVA” organizovao je danas okrugli sto na temu ,,Međunarodno pravo i istraživanje”. Ova tema izazvala je  interesovanje mladih. Ispred Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja prisutne je pozdravila Darka Ognjanović:

Na Prvenstvu Balkana u kik boksu za juniore i seniore koje je održano u Bijelom Polju, Tivćanin Luka Perišić osvojio je  zlatnu medalju i postao prvak Balkana u disciplini kick light do 63 kg, dok je Aleksandar Živadinovic osvojio bronzanu medalju u low kicku do...

Utakmicom sa ekipom Bokelja 2, tivatski Arsenal danas počinje novu sezonu u Južnoj fudbalskoj regiji. Utakmica počinje u 15.30 na stadionu u parku.
Turistička organizacija Tivat minulog je vikenda, organizovala međunarodni festival etno muzike „Tivat World Music Festival“, na gradskoj rivi Pine pod sloganom ,,Feel it. Taste it“. Festival je organizovan po ideji Dalibora Ševaljevića, u muzičkom okruženju znanom kao di džej Ševalije.

U organizaciji Jedriličarskog kluba Delfin, u akvatorijumu Tivatskog zaliva juče je završeno Otvoreno prvenstvo Crne Gore u jedrenju, na kome su pored domaćina učestvovali JK Lahor iz Kotora i JK Jugole Grakalić iz Herceg Novog. U klasi Optimist zlatna medalja je u generalnom plasmanu pripala Nikoli Goluboviću iz JK...

„Biseri narodnog melosa Crne Gore“, naziv je koncerta koji je, priređen u sklopu prvog Tivat Word Music Festivala. Organizovan je pod pokroviteljstvom Centra za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore.

Naida Ćatić iz „Divanhane“ o prvom World Music Tivat Festivalu za naš radio kaže: „Presretni smo što smo učestvovali na prvom etno festivalu ovog tipa, s obzirom da se okupilo toliko dobrih izvođača, a tek je prva godina. Vjerujem da će ovo postati jedan tradicionalno...

Na pitanje u nasoj anketi: Da li ste zadovoljn programom i sajtom Radio Tivta? 168 anketiranih ili 75.3 posto je odgovorilo pozitivno a 55 ili 24.7 posto negativno.