35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Mon
  17
  Jul
  2017

  Koncert sastava Lolobriđida

  22Pine

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom lokalne uprave u Tivtu?
Vijesti
Četiri panela sa vrlo važnim temama iz oblasti poštovanja ljudskih prava i njihove zaštite obilježili su  prvi dan Regionalne konferencije Zapadnog Balkana  koja se održava danas i sjutra u hotelu Centre Ville u Podgorici. Do 5 sati predstavnici međunarodnih organizacija, diplomatskih misija u Crnoj Gori i regionu, predstavnici relevantnih institucija, medija i civilnog društva pažljivo su pratili izlaganja 22 panelista kojima su u fokusu bili:
Džudo klub Tivat u  subotu organizuje III Medjunarodni turnir Kup Tivta 2017. Turnir se organizuje u okviru Novembarskih dana. - Do sada je svoje prisustvo potvrdilo više desetina ekipa. Na smještaju imamo više od 100 lica, što takmičara što pratioca, trenera i roditelja.
Direktor sektora prodaje hotela Regent Porto Montenegro, Ivan Rudolf Gajić, predstavio je ponudu hotela na sajmu “EMOTIONS BARCELONA”, održanom od 19. do 22. novembra u Barseloni.

Komunalna policija Kotora dežuraće redovno na Lovanji – najvažniji je zaključak drugog sastanka radne grupe za sanaciju Lovanje koji je danas održan u prostorijama DOO „Komunalno“ Kotor. Ovo je učesnicima sastanka potvrdio potpredsjednik Opštine Kotor Mišo Samardžić, koji je tom prilikom izjavio da se nada...

NVO Mladi Romi pokrenula je kampanju, odabir predsjednika opštine koji  je svojim zalaganjem u toku mandata u najvećoj mjeri unaprijedio položaj romske i egipćanske zajednice .
U organizaciji Muzičke škole Tivat i Centra za kulturu Tivat, publika će sutra veče biti u prilici da uživa u koncertu i izložbi posvećenima velikom jubileju- 125 godina od osnivanja Velikog gradskog parka, najveće hortikulturne bašte na istočnoj obali Jadrana.

Redovna Godišnja skupština Bokeljske mornarice Kotor biće održana u subotu 25. novembra u koncertnoj dvorani Muzičke škole – crkvi Svetog Duha sa početkom u 17 sati.  ...