35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • U pripremi Zakon o mladima

  Iz opštinske Kancelarije za mlade pozvali su članove Radne grupe, čiji članovi su bili angažovani na izradi Lokalnog plana za mlade opštineTivat, predstavnike lokalne samouprave, institucija ,medija, nevladinih organizacija , kao i sve zaintersovane građane da prisustvuju javnoj raspravi o nacrtu Zakona omladima koja će se održati,  24.aprila u 12.sati  u multimedijalnoj sali opštine Tivat.

  Ministarstvo prosvjete je, u saradnji sa Upravom za mlade i sport, nevladinim organizacijama, kao i nezavisnim ekspertima, pripremilo radnu verziju Zakona o mladima.

  “U cilju razvijanja tog dokumenta, smatramo neophodnim da u postupku pripreme prijedloga, javno objavimo zatražimo primjedbe i sugestije od građana, naučnih, stručnih organizacija, nevladinih i drugih zainteresovanih organizacija i zajednica radi unapređenja teksta Zakona o mladima”, stoji u pozivu opštinske Kancelarije za mlade.

  Primjedbe i sugestije se mogu dostaviti Upravi za mlade i sport, ulica Novaka Miloševa broj 28 ili putem e-maila na adrese  krsto.vukadinovic@ums.gov.me. ili kancelarijazamladecg@gmail.com.

  Rok za dostavljanje primjedbi i sugestija je 30 dana od dana objavljivanja,
  8. aprila ove gdoine.

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti
Porto Montenegro Jaht klub tim krenuo je jutros za Italiju, kako bi se priključio velikoj EST 105 regati koju organizuje Cetro Universitario di Bari (CUS) iz Italije, a čiji će učesnici krenuti iz Barija ka Crnoj Gori u petak ujutru.

U Tivtu su, zbog radova na mreži, jutros od osam do 8:55, bez struje bili potrošači sa područja grada, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema....

Radovi na rekonstrukciji magistralnog puta Cetinje - Budva, kako na dionici kod tunela na Brajićima tako i na dionici Košljun-Lapčići, biće završeni do 10. maja, rekao je Pobjedi inžinjer Dušan Kokić iz Direkcija za saobraćaj.
Otvaranje 15. proljećnog kongresa Evropske akademije dermatovenerologa, „15. EADV Spring Symposium“ koji će se, u organizaciji Evropske akademije za dermato-venerologiju, održati u kongresnim centrima hotela Splendid i hotela Mediteran u Bečićima od 3. do 5.maja.2018.
Promocija trećeg broja „Ljetopisa Banjana i Rudine“ u organizacije Matice Boke i Udruženja Banjana i Rudina „Vladika Sava Kosanović“ održaće se u četvrtak 26. aprila 2018. u rezidenciji Ljubibratića na Toploj.
Pretežno sunčano, uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti. U popodnevnim satima ponegdje kratkotrajno kiša i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima na sjeveru. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Najviša dnevna temeparatura vazduha 20 do 29 stepeni.
Lokalni javni emiteri profesionalno i korektno su obavili svoj dio posla u predizbornoj kampanji za izbor predsjednika Crne Gore - ocjenjeno je na današnjem sastanku u Podgorici direktora lokalnih javnih emitera i predstavnika Agencije za elektronske medije.