35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • KADIJA: SUTJESKA JE BLAGI FAVORIT

    Šef stručnog štaba Teoda Miodrag Kadija mirno je dočekao vijesti o žrijebu polufinala crnogorskog košarkaškog Kupa:

    - Sa jedne strane moramo biti zadovoljni jer smo izbjegli ekipu Budućnosti, a sa druge i nezadovoljni jer polufinalni meč igramo protiv prošlogodišnjeg pobjednika i domaćina završnog turnira, Sutjeske. S obzirom da su domaćini, mislim da su blagi favoriti u tom meču, ali mi ćemo učiniti sve da se domognemo finala. Očekujem kvalitetnu utakmicu i neka pobjedi bolji – rekao je Kadija za Radio Tivat.

ANKETA:

Da li treba izgraditi bulevar u Tivtu?
Vijesti
Mladi košarkaši Crne Gore izborili su opstanak u A diviziji, pošto su u prvom meču doigravanja za plasman od 9. do 16 mjesto pobijedilu Rumuniju 98:61.
U prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Tivtu Arsenal i Bokelj igrali su neriješeno 2-2.
Na početku ovog članka, najprije moram naglasiti da mi je drago što je moj članak Nowhere people in more nowhere space and time izazvao veliko interesovanje kod Tivćana ( i šire) i reakciju u vidu veoma zanimljivog i korisnog članka direktora Radija Tivat g. Dragana Popadića - kaže se u reagovanju dr Miomira Abovića.
Zanimljiv tekst Miomira Abovića otvara više pitanja, od kojih je, po meni, ključno: Ko je Bokelj? - piše u autorskom tekstu Dragan Popadić.
Polaznici mentalne aritmetike SuanPan, obrazovnog centra „Ineska“ uspješno su završili polugodište. Nakon interaktivnih radionica u Kotoru u sklopu dječijeg festivala, gdje su učestvovali, družili su se sa grupom djece kineskog grada Ksi-an, razmjenjujući iskustva, učeći jedni od drugih, a kad su djeca u pitanju barijere ne postoje, pa čak ni jezične, kazala je direktorica Bobana Golović Kažić, gostujući u Radio suncobranu:
Uvježbano do virtuoznosti, moćno do grandioznosti, svježe do vizionarske inovativnosti, sinhronizovano do matematičke preciznosti, emotivno do pojave vlage u očima. Lično i univerzalno , svjesno i podsvjesno, meko i eksplozivno, dokumentarno i fluidno, sa jasnim porukama i otvorenim tumačenjima. “Moother s milk”- inscenacija kojoj smo smo svjedočili u tišini jedne julske večeri, privilegovani da se oči u oči susretnemo sa svjetskom klasom plesača renomirane izraelske trupe Kibbutz contemporary dance kompany. Naš sagovornik bio je Rami Beer, umjetnički direktor kompanije, vrhunski koreograf, kompozitor, mastor svijetla, kostimograf :

JU Centar za kulturu Tivat za sutra (petak) u 21.30, na sceni atrijuma  Buća, najavljuje pozorišnu predstavu "Magbet". Koreograf je Miloš Isailović a kompozitor Draško Adžić. Dramatrurgiju je uradila Jelena Kajgo, scenografiju Jasmina Holbus, kostimografiju Slavna Martinović. Reditelj na predstavi je Luka Mihovilović, dizajn svetla Jasmina Holbus...