35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sre
  19
  јул
  2017

  Pozorišna predstava "Tre sorelle"

  21,30atrijum "Buća"

ANKETA:

Pratite li Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji?
Vijesti
Centar za kulturu u sklopu projekta „Muzičke promenade“ priredio je sinoć još jedan uspješan veče na Pinama. Tivćani i gosti imali su priliku da uživaju u izvedbi orkestara tivatske Muzičke škole, revijskog orkestra Crne Gore i hora „Glas ne žice“ iz Beograda.

Ministarstvo sporta je 11. maja ove godine dalo na javnu raspravu Nacrt zakona o mladima. Iz Ministarstva pozivaju zainteresovanu javnost da uzmu učešće na okruglim stolovima u Tivtu, Podgorici i Kolašinu, koji se organizuju u okviru ove javne rasprave. Okrugli sto u Tivtu je zakazan...

U Tivatski zaliv juče je uplovio školski brod rumunske mornarice “Mircea” koji će boraviti u Tivtu do petka, 22. juna. Delegacija, u sastavu ambasadora Ferdinanda Nagy i komandanta broda Mircea Tarhoaca, upoznala je predsjednicu opštine Tivat Snežanu Matijević sa detaljima posjete i karakteristikama broda. Naime,...

Kulturno zavičajno udruženje „Napredak“ u župnoj crkvi u Gornjoj Lastvi u srijedu 20.juna sa početkom u 20 časova organizuje koncert „Duo Classico“ koji čine Dina Desančić-violina i Safet Drljan – harmonika.
Shodno redovnoj praksi tokom ljetne sezone, juče je u prostorijama Opštine Tivat održan III sastanak Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone, a kojem su prisustvovali predstavnici lokalnih javnih preduzeća i državnih organa.
U južnim i centralnim predjelima prijepodne duži sunčani periodi, poslijepodne i u večernjim satima promjenljivo oblačno, a ponegdje je moguća i kratkotrajno kiša ili grmljavina. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, povremeno uz kišu ili pljusak sa grmljavinom, češće u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 19 do 32 stepena.