35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  22
  јул
  2017

  Premijera plesne predstave "Magbet"

  21,30Atrijum "Buća"

ANKETA:

Da li su skupi školski udžbenici?
Vijesti
U hotelu "Regent" u Porto Montenegru večeras i sjutra veče od 21 sat nastupiće Nevena Josić, Tea Đorđević, Iva Lazović i gudački kvartet.
Isplata redovnog mjesečnog primanja za korisnike penzijskog i invalidskog osiguranja za jul 2018.godine počeće danas 20. avgusta, saopšteno je iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Crne Gore.
Ministarstvo odbrane Crne Gore, Mornarica VCG, Opština Tivat i tivatska Turistička organizacija nizom manifestacija obilježila je 85 godina školskog broda „Jadran“.
“Kada neko oprosti više od 5 i po miliona eura duga inostranom "partneru", a nije riješio osnovne probleme u sopstvenoj kući onda je taj neko: ili neznalica, ili nepošten ili lud”, saopštio je predsjednik Izvršnog odbora Bokeškog foruma, Damir Nikolić.
"Nekoliko dana trajala je javna polemika između Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore (u nastavku članka HNV CG), sa jedne strane, i Matice Boke, sa druge. Koliko je moguće zaključiti, ovu polemiku potaklo je HNV CG obraćanjem Ministarstvu kulture Crne Gore pitanjem da li je dozvoljeno na zaštićenom arheološkom lokalitetu (manastir Miholjska Prevlaka) graditi ili samo izvršiti konzervatorske zahvate", piše Miomir Abović, jedan od čelnika Tivatske akcije.
Popularni turistički brod „Vodena kočija“, jedini „bateau mouche“ van Pariza i Sene koji posluje u sklopu kompanije „Pariz Kotor“ ovoga ljeta obara rekorde po broju prevezenih putnika.

 Risan je grad koji kontinuirano živi mnogo vjekova unazad. Logično je da se ispod sadašnjeg naselja nalaze ostaci starijeg, što ne predstavlja devastaciju, već nam ukazuje na njegovo trajanje i činjenicu da savremeni Risan predstavlja još jedan kulturni horizont koji obogaćuje istoriju Risna i ukazuje...

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Švajcarsca Rodžera Federera u finalu Mastersa u Sinsinatiju i tako postao prvi teniser koji je osvojio sve turnire iz Masters serije.