35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Tue
  13
  Mar
  2018

  Koncert "Veče Williama Gillocka"

  19hMuzička škola

ANKETA:

Da li ste zadovoljni stranim investicijama u Tivtu?
Vijesti
Na godišnjoj skupštini NVU "Djeca Tivta", jednoglasno su prihvaćeni Izvještaj o realizaciji planiranih aktivnosti u 2017. sa finansijskim izvještajem, kao i Plan rada za tekuću godinu. Prošlogodišnji projekat ‘”Zajedno gradimo srećnu luku’’je u cjelini realizovan, neke od manifestacija su imale internacionalni karakter a bilo je i aktivnosti koje nisu predviđene projektom, ali su bile u skladu sa ciljevima projekta.

Djeca iz Evropskog doma Tivat danas su, zajedno sa defektologom, majkama i prijateljima obilježila Dan osoba sa Daunovim sindromom. U znak podrške svojim drugarima sa ovom dijagnozom, u šarenim i rasparenim čarapama su se družili u udruženju. Defektolog Marija Cimbaljević o današnjem performansu kaže:“Integracija osoba...

Bratstvo Pravoslavne omladine Crne Gore, Veterani 63. Padobranske brigade u Crnoj Gori, mreža NVO „NE U RAT-NE U NATO“ i Matica Boke sa srodnim organizacijama 19. godišnjicu NATO bombardovanja Srbije i Crne Gore obilježiće parastosom na Miholjskoj Prevlaci i pomenom na gradskom groblju Brdišta u subotu 24.marta.
Na osnovu dogovora rukovodstva MZ Krtoli, menadžmenta Luštica developmenta i hotela Čedi Luštica, u sbotu 24. marta u periodu od 10 do 14 časova, u prostorijama MZ Krtoli, u Domu kulture u Radovićima, održaće se "Berza zapošljavanja" za sve zainteresovane za rad u okviru rizorta Luštica Bay i hotela Čedi Luštica bay, koji će uskoro biti otvoren.

Boravak Teoda u Vršcu iskoristili smo da, uprkos lošem vremenu, obidjemo ovaj simpaticni vojvodjanski grad koji se jutros probudio prekriven snijegom. Kad kažete Vršac odmah pomislite na slikara Paju Jovanovića, komediografa Jovana Steriju Popovica i velemajstora Boru Kostica. Neke slike Paje Jovanovica toliko su popularne da su...

Izložba tivatskog slikara Ivana Kneževića postavljena je u korporativnoj zgradi Porto Montenegra . Kneževićeva slikarska edicija je svojevrstan omaž pejzažima i detaljima Boke Kotorske – karakteristični trenuci, naizgled obični, oslikavaju energiju ovog mediteranskom zaliva.
Omaž reditelju Zdravku Velimiroviću priredjuje se večeras od 19 sati u sali kina Boka, u organizaciji KC Nikola Djurković i Crnogorske kinoteke. Iz bogatog opusa ovog akademika biće prikazani dokumentarni filmovi inspirisani Kotorom i Bokom.

Obalna močvarna područja poput Solila predstavljaju prirodne rezervoare (retenziona područja), koja tokom intenzivnih kiša i visokih plimnih talasa mogu da prime velike količine vode. Na taj način se  smanjuje rizik od poplava u zaleđu, navode iz JP "Mrsko dobro" koji upravljač rezervatom prirode. Tako je i ovih...