35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  03
  мај
  2018

  Košarka: Teodo - Mornar (Super liga)

  19SD "Župa"

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom Službe zaštite i spašavanje opštine Tivat?
Vijesti
Avanturistički park na Vrbanju iznad Herceg Novog  kompletno je postavljen i građani već samoinicijativno dolaze da isprobaju njegove sadržaje.  Zbog toga će zvanično otvaranje biti prije najavljenog roka. Iako je u planu bilo da park bude pušten u rad za Dan Opštine, 28.oktobra, otvaranje će najvjerovatnije biti  10. oktobra, piše Radio Jadran.

Alternativni kreativni centar “Pravi put -2006” u partnerstvu sa radnim timom za izradu i implemenaciju akcionog plana za prevenciju korupcije u opštini Tivat organizuju  prezentaciju rezultata istraživanja o percepciji korupcije na lokalnom nivou u opštini Tivat. Prezentacija će održati u multimedijalnoj sali opštine tivat  27. septembra ...

Bućarska reprezentacija Crne Gore otputovala je jutros iz Tivta za italijanski grad Alasio, gdje u četvrtak počinje Prvenstvo Evrope u bućanju.
Povodom obilježavanja stogodišnjice početka proboja Solunskog fronta i završetka Prvog svjetskog rata, Matica Boke u saradnji sa IN4S portalom, Udruženjem za njegovanje tradicije i kulture valjevskog kraja, agencijom Tipon, Muzejom Mirka Komnenovića u Herceg Novom i galerijom “Solidarnost” u Kotoru i uz podršku Konzulata Srbije u Herceg Novom organizuje literarno – vizuelnu izložbu „Tamo daleko 1918-2018“.
Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, u saradnji sa javnim obrazovnim ustanovima i sportskim organizacijama iz Tivta, organizuje treći “Sajam sporta”.
U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, a na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vjetar umjeren i jak, na udare povremeno i olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 25 stepen.

Usljed velikih talasa i vjetra večeras je došlo do oštećenja i prodiranja vode u jednu manju jahtu vezanu na obali u Donjoj Lastvi. Zbog oštećenja dna u plovilo dužine oko 6 metara došlo je do prodiranja vode pa je poziv za pomoć Službi zaštite i spasavanja...