35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  10
  мај
  2018

  18 Sabor pravoslavnih horova Boke

  20Upravna zgrada Porto Montenegra (bivši Klub Vojske)

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti
Članovi Udruženja boraca NOR-a i antifašista Tivat u organizaciji UBNORA Kotor odali su poštu i položili cvijeće na spomen ploči u Škaljarima, poginulim borcima škaljarske čete, prvim ustaničkim žrtvama u Boki Kotorskoj i drugim poginulim škaljarskim borcima na čelu s narodnim herojem Mašom Brguljanom - saopšteno je iz ove NVO.

Cjelodnevna manifestacija „Luštica Bay sajam jesenjih boja“ biće održana u subotu, 27. oktobra na više lokacija na šetalištu u Marina naselju, uz učešće poljoprivrednih proizvođača, učenika osnovnih škola „Branko Brinić“ iz Radovića i „Drago Milić“ iz Tivta, te srednje mještovite škole „Mladost“ i folklornog društva Kadena.

Sahrana Milene Dravić obaviće se sjutra u Beogradu. Dirljivim pismom od svoje Milene oprostio se kolektiv Centra za kulturu Tivat.
Tivćane i njihove goste u novogodišnjoj noći zabavljaće Željko Joksimović, 1.januara nastupaju Lepa Brena i Bojan Delić, a 2.januara Ana Kokić i tivatski bend „Toć“- najavila je danas novinarima direktora TO Tivat, Gabrijela Glavočić.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja sinoć su intervenisali u Njegoševoj ulici, u kojoj su na parkingu s donje strane upravne zgrade Komunalnog i u Velikom gradskom parku zapaljeni kontejneri. Tim povodom zajedničkim saopštenjem oglasili su se iz doo Komunalno Tivat i Službe zaštite i spasavanja Tivat. Zbog...

U sklopu projekta StroNGO, čiji je cilj da se doprinese razvoju snažnijeg civilnog društva u Boki Kotorskoj, partneri projekta će 17. novembra organizovati u Kotoru trening na temu „Finansijsko izvještavanje za NVO”. Cilj treninga „Finansijsko izvještavanje za NVO” je da se učesnici upoznaju sa...

U kotorskoj Galeriji Solidarnosti sutra u 20 sati biće otvorena izložba Centra za kulturu Grada Krka ''Od Krka do Kotora: Ivan Volarić - Piturić''. Izložbu koja je dio programa za obilježavanje Evropske godine kulturne baštine 2018 otvoriće konzul Republike Hrvatske u Kotoru g-din Marijan Klasić.