35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sre
  30
  мај
  2018

  Fudbal: Arsenal - Bratstvo (baraž za Drugu ligu)

  17,30Stadion Arsenala u Gradskom parku

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti
Shodno Planu javnih nabavki Opštine Tivat, objavljeni su tenderi i izabrani izvođači radova na rekonstrukciji nekadašnjeg objekta Sokolski dom, a sada poznat kao Društvo za tjelesno vaspitanje – “DTV Partizan”u Tivtu, odnosno za izgradnju druge faze saobraćajnice MR1 na poluostrvu Luštica- saopštili su iz opštine Tivat.
Deset pripadnika službi zaštite i spasavanja iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada, Bara, Ulcinja, Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog i Berana, zajedno sa predstavnikom Direktorata za vanredne situacije MUP-a Crne Gore je tokom protekle sedmice učestvovalo u specijalističkoj obuci na temu Spasavanje u slučajevima zemljotresa, koja je organizovana u Ostravi u Češkoj, od 9. do 12. oktobra.
Skupština FK"Arsenal" je za predsjednika kluba izabrala Rado Gaga Arsića, a za predsjednika Skupštine Duška Obradovića.
„Na raskrsnicama u centru Tivta biće postavljene taktilne površine koje slijepim i slabovidim osobama omogućavaju lakšu orijentaciju u prostoru“, saopštili su iz službe predsjednika opštine Tivat

Iz Dječjeg dispanzera Doma zdravlja Tivat najavljuju početak sistematskih pregleda osnovaca za naredni ponedjeljak. U jutarnjem programu „Dobro jutro Boko“ naša gošča bila je pedijatar dr Danica Stevović, koja kaže da je situacija u dispanzeru redovna za ovo doba godine, bez velikih gužvi, ili povećanog...

Nakon radionice kreativnog pisanja kao i radionice retorike, Dječiji savez Tivta je završio i sa trećom po redu obukom za tivatske školarce, čija je prezentacija održana sinoć u Gradskoj biblioteci. Riječ je o radionici “Kultura lijepog govora” koja se, pod mentorstvom profesorice Andrijane Bulatović, održavala tokom proteklih mjesec i po dana u kancelariji Dječijeg saveza.
„За нас из ДСС-а чисти примјер алавости и да уз власт иде и сласт и маст, је најновије откриће стамбене гимнастике новоустоличеног тиватског градоначелника Кусовца“, саопштио је предсједник ОО ДСС, Дејан Рисанчић.
U svim vidovima smještaja na tivatskoj rivijeri boravi 1.297 gostiju ili 21 odsto više nego u istom periodu prošle godine.