35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  01
  јун
  2018

  Besplatno NLP Info Veče o vodećoj svjetskoj metodologiji za lični i porfesionalni rast i razvoj

  19Jahting klub Porto Montenegro

ANKETA:

Da li ste zadovoljni realizacijom kapitalnih investicija u Tivtu?
Vijesti

“Bio je lijep osjećaj igrati kod vas! Imate finu salu sa nekim ušuškanim ambijentom, gdje se i glumac i publika osjećaju zaista prijatno. Tako se bar meni čini iz glumačke perspektive. Meni je ovo inače prvo igranje u Tivtu- prvijenac, bilo je zaista lijepo!”, rekao...

Fudbaleri Grblja igrali su neriješeno bez golova 0-0 u Pljevljima sa Rudarom.
U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblčačnost i toplo vrijeme za ovo doba godine, a na sjeveru promjenljivo oblačno i uglavnom suvo. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni, na primorju i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 27 stepeni.
U SD"Župa" sjutra u 18h biće otvoren prvi Crossfit klub u Tivtu- Crossfit Arena. Crossfit je jedan od najpopularnijih disciplina današnjice, kombinacija vježbi snage, pliometričkih vježbi, brzine, podizanja tegova, gimnastike i izdržljivosti. Crossfit Arena koristi najbolju opremu američkog proizvodjača Rogue, a takodje je pod afilijacijom Reebok-a.
Shodno Planu javnih nabavki Opštine Tivat, objavljeni su tenderi i izabrani izvođači radova na rekonstrukciji nekadašnjeg objekta Sokolski dom, a sada poznat kao Društvo za tjelesno vaspitanje – “DTV Partizan”u Tivtu, odnosno za izgradnju druge faze saobraćajnice MR1 na poluostrvu Luštica- saopštili su iz opštine Tivat.
Deset pripadnika službi zaštite i spasavanja iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada, Bara, Ulcinja, Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog i Berana, zajedno sa predstavnikom Direktorata za vanredne situacije MUP-a Crne Gore je tokom protekle sedmice učestvovalo u specijalističkoj obuci na temu Spasavanje u slučajevima zemljotresa, koja je organizovana u Ostravi u Češkoj, od 9. do 12. oktobra.
Skupština FK"Arsenal" je za predsjednika kluba izabrala Rado Gaga Arsića, a za predsjednika Skupštine Duška Obradovića.