35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  14
  јун
  2018

  Pres konferencija "Purgatorije 2018"

  11Bazen Porto Montenegra

ANKETA:

Da li su skupi školski udžbenici?
Vijesti
Rezultati analize kvaliteta morske vode za 100 javnih kupališta, koju je Institut za biologiju mora sproveo u periodu od 15. do 17. avgusta, pokazali su da je na 91% kupališta kvalitet morske vode bio K1 klase, dok je na 9% kupališta bio K2 klase.
U Crnoj Gori narednih petnaest dana cijene goriva neće se mijenjati, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.
U hotelu "Regent" u Porto Montenegru večeras i sjutra veče od 21 sat nastupiće Nevena Josić, Tea Đorđević, Iva Lazović i gudački kvartet.
Isplata redovnog mjesečnog primanja za korisnike penzijskog i invalidskog osiguranja za jul 2018.godine počeće danas 20. avgusta, saopšteno je iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Crne Gore.
Ministarstvo odbrane Crne Gore, Mornarica VCG, Opština Tivat i tivatska Turistička organizacija nizom manifestacija obilježila je 85 godina školskog broda „Jadran“.
“Kada neko oprosti više od 5 i po miliona eura duga inostranom "partneru", a nije riješio osnovne probleme u sopstvenoj kući onda je taj neko: ili neznalica, ili nepošten ili lud”, saopštio je predsjednik Izvršnog odbora Bokeškog foruma, Damir Nikolić.
"Nekoliko dana trajala je javna polemika između Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore (u nastavku članka HNV CG), sa jedne strane, i Matice Boke, sa druge. Koliko je moguće zaključiti, ovu polemiku potaklo je HNV CG obraćanjem Ministarstvu kulture Crne Gore pitanjem da li je dozvoljeno na zaštićenom arheološkom lokalitetu (manastir Miholjska Prevlaka) graditi ili samo izvršiti konzervatorske zahvate", piše Miomir Abović, jedan od čelnika Tivatske akcije.