35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • SUTJESKA ZA NIKŠIĆ PJEVAJUĆI

  Dvorana : na Župi Gledalaca: oko 350 Sudije: Pavle Šutulović, Miloš Koljenšić, Nikica Popović (svi Podgorica)

  TEODO: Krivokapić, Pekić 6, Vučurović 9, Kunjić, Bošković, Đikanović 23, Džonson 4, Subotić, Korać 21, Starovlah 5, Mrdak 2, Bocka 7.

  SUTJESKA: Đurović 19, Agramović, Kovač 5, Lončar, Popović, Kuveljić 16, Ilić 2, Ljujić 23, Gavranić 14, Žižić 5, Čvorović, Grabovica.

   

  Košarkaši Teoda doživjeli su još jedan poraz u Superligi. Ovoga puta u dvorani “Župa” bolja od Tivćana bila je ekipa Sutjeske. Nisu Nikšićani blistali, koliko su “žuti” odigrali slabo. O tendencioznom suđenju protiv tivatskog tima i nekim u najmanju ruku diskutabilnim odlukama, kao i o nevjerovatnom rasporedu Tivćana, za kojeg nije bilo razumjevanja tokom njegovog učestvovanja u Balkanskoj ligi, gdje su više nego dostojno reprezentovali Crnu Goru, neki drugi put… To zaslužuje dublju analizu i o tome “brinu” ljudi koji nisu u Teodu. Razloge poraza domaćin mora da potraži u svojim redovima, jer čini se da odavno nije odigrana utakmica sa manje požrtvovanja, želje, volje…

  Možda je na to uticao i početak utakmice koju su Tivćani otvorili sa prednoću od 12:2… A onda potpuno stali. U posljednjoj četvrtini, što je takođe netipično za njihovu igru primili su čak 26 poena, protiv “mlađarije” iz Nikšića. Sa tim se ne mogu pohvaliti ni igrački mnogo ozbiljnije ekipe koje su u Tivtu gostovale tokom Balkanske lige.

  Riječ – dvije i o pobjednicima. Definitivno su odskakala dva igrača koji su timu Dušana Dubljevića donijeli pobjedu. To su Marko Ljujić i odlični plej Luka Đurović, kojem u odsudnnim trenucima, kad se lomio rezultat ruka nije zadrhtala sa linije slobodnih bacanja.

ANKETA:

Da li vam se svidja projekat Sea Trade uredjenja Ponte Seljanovo?
Vijesti
Porto Montenegro Jaht klub tim krenuo je jutros za Italiju, kako bi se priključio velikoj EST 105 regati koju organizuje Cetro Universitario di Bari (CUS) iz Italije, a čiji će učesnici krenuti iz Barija ka Crnoj Gori u petak ujutru.

U Tivtu su, zbog radova na mreži, jutros od osam do 8:55, bez struje bili potrošači sa područja grada, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema....

Radovi na rekonstrukciji magistralnog puta Cetinje - Budva, kako na dionici kod tunela na Brajićima tako i na dionici Košljun-Lapčići, biće završeni do 10. maja, rekao je Pobjedi inžinjer Dušan Kokić iz Direkcija za saobraćaj.
Otvaranje 15. proljećnog kongresa Evropske akademije dermatovenerologa, „15. EADV Spring Symposium“ koji će se, u organizaciji Evropske akademije za dermato-venerologiju, održati u kongresnim centrima hotela Splendid i hotela Mediteran u Bečićima od 3. do 5.maja.2018.
Promocija trećeg broja „Ljetopisa Banjana i Rudine“ u organizacije Matice Boke i Udruženja Banjana i Rudina „Vladika Sava Kosanović“ održaće se u četvrtak 26. aprila 2018. u rezidenciji Ljubibratića na Toploj.
Pretežno sunčano, uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti. U popodnevnim satima ponegdje kratkotrajno kiša i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima na sjeveru. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Najviša dnevna temeparatura vazduha 20 do 29 stepeni.
Lokalni javni emiteri profesionalno i korektno su obavili svoj dio posla u predizbornoj kampanji za izbor predsjednika Crne Gore - ocjenjeno je na današnjem sastanku u Podgorici direktora lokalnih javnih emitera i predstavnika Agencije za elektronske medije.