Izložba slika pod nazivom "Ljubav je putovanje'' čiji je autor akademski umjetnik Bojan Savić iz Beograda biće otvorena u kotorskoj Gradskoj galeriji, večeras u 20 sati.
Hercegnovski strip festival (HSF) u saradnji sa kafeom Atelier, od 20. do 22. aprila organizuje Strip Vikend „Stand up for Comics“ . U skladu sa dosadašnjom praksom da je Strip vikend posvećen povezanosti stripa sa ostalim umjetnostima, ovogodišnja tema je strip i stand up komedija. Stoga je i gost trećeg izdanja HSF-ovog strip vikenda poznati strip crtač Filip Andronik autor stripa Amnezija i sa Hazimom Mujčinovićem član popularnog stand up comedy dua „Stand Up Comedy made in Bosnia“.
Pozorišna predstava "Jami distrikt" nastavlja da osvaja nagrade na pozorišnim festivalima u regionu. Tako je na festivalu "Lica bez maski" u Skoplju osvojila 3 nagrade: Grand prix -za najbolju predstavu, za najbolju režiju- Kokanu Mladenoviću i  za najbolju glumicu - Nini Nešković .
Zvuci džeza vibriraće na koncertu Jasne Jovićević u muzičkoj pratnji sekteta i muzičkog repertoara projekta "Flow Vertical" na koncertu  zakazanom za sutra u 20 sati u Zbirci pomorskog nasljeđa u Porto Montenegru. 
Nakon sinoćnjeg izvodjenja predstave Narodnog pozorišta iz Sarajeva “Fistik ili san o suncu, mjesecu i još nekim sitnicama” na otvaranju 23. HAPS-a, večeras u 20.30 u dvorani Park je na programu predstava CNP “Šćeri moja” po tekstu Maje Todorović a u adaptaciji i režiji Ane Vukotić.
Aplauzi i ovacije odjekivale su sinoć Upravnom zgradom Porto Montenegra na Seljanovu na koncertu hrvatskog  nacionalnog ansambla Lado.