Centar za kulturu u sklopu projekta „Muzičke promenade“ priredio je sinoć još jedno uspješno veče na Pinama. Tivćani i gosti imali su priliku da uživaju u izvedbi orkestara tivatske Muzičke škole, revijskog orkestra Crne Gore i hora „Glas ne žice“ iz Beograda.
Kulturno zavičajno udruženje „Napredak“ u župnoj crkvi u Gornjoj Lastvi u srijedu 20.juna sa početkom u 20 časova organizuje koncert „Duo Classico“ koji čine Dina Desančić-violina i Safet Drljan – harmonika.
Centar za kulturu priredio je sinoć uspješan koncert u sklopu projekta „Muzičke promenade“ na obali Pine. Brojni Tivćani i gosti uživali su u muziciranju tivatske Glazbeno prosvjetnog društva, orkestar „Šlezinger“ iz Kragujevca i sastav „Akustik elektronik“ iz Makedonije. Večeras na obali Pine nastupaju orkestri tivatske Muzičke škole, revijski orkestar Crne Gore i hor „Glasne žice“ iz Beograda.

Dave Vekl (Weckl), zvijezda trećeg Made in new York Jazz Festivala, nakon koncerta na tivatskoj Ljetnoj pozornici veoma orno razgovara za naš Radio kao da nije prethodnih sati poslao ogromnu energiju ritma svojim bubnjarskim palicama i instrumentima. Crvena lampica je upaljena! - G-dine Vekl, bili na...