Isplata avgustovskih penzija počinje danas, saopšteno je iz fonda PIO. Prosječna penzija u avgustu je bila 280,58 e a ukupna sredstva potrebna za isplatu prava iz penzijsko-invalidskog osiguranja iznose 33,92 miliona....

Nikšićanin i Tivćanin koje policija sumnjiči da su pomogli ubici Ivana Nedovića jutros će biti saslušani u tužilaštvu. S.D i V.L. uhapšeni su sinoć - objavile su podgoričke "Vijesti".
Umjereno potpuno oblačno, povremeno kiša, mjestimično pljuskovi i grmljavina. Tokom noći padavine će oslabiti ili prestati. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 22 stepena.
Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa ,,Policijskom akademijom u Danilovgradu’’ i Zavodom za zapošljavanjem Crne Gore organizuje Program obrazovanja ,,Osposobljavanje za rad u Policiji”. Javni poziv objavljen je danas na sajtu Zavoda za zapošljavanje i Ministarstva unutrašnjih poslova. Poziv je otvoren do 26. septembra.
Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a uglavnom u kasnim popodnevnim satima i tokom noći, u južnim i centralnim predjelima, mjestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, u sjevernim predjelima pojačan i jak, južnih smjerova. Najviša dnevna od 17 do 27 stepeni.
Delegacija tivatskog OBNOR –a na čelu sa predsjednikom Matom Brguljanom, sa predstavnicima Udruženja boraca NOR-a 1941-1945 Herceg Novog, mjesnom zajednicom Luštica i boračkim organizacijama Boke položila je vijenac na ostrvu Mamula povodom 74 godine od rasformiranja ovog logora.
Pretežno sunčano, uz povremeno malu do umjerenu oblačnost. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova. Najviša dnevna od 20 do 28 stepeni.