Kampanja "Kad pijem ne vozim", čiji je cilj da ukaže na štetne posljedice upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola budući da takvo nezakonito i neodgovorno ponašanje može prouzrokovati teške posljedice po život učesnika u saobraćaju, realizuje se i ove godine i trajaće do 31. avgusta.

U svim vidovima smještaja na tivatskoj rivijeri boravi 7.140 gostiju ili 13 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Prema podacima Turističke organizacije među turistima je 7.051 iz inostranstva i 89 iz Crne Gore. Najviše turista, 6.092 odmara u privatnom smještaju. U hotelima je 847, u...

Na početku ovog članka, najprije moram naglasiti da mi je drago što je moj članak Nowhere people in more nowhere space and time izazvao veliko interesovanje kod Tivćana ( i šire) i reakciju u vidu veoma zanimljivog i korisnog članka direktora Radija Tivat g. Dragana Popadića - kaže se u reagovanju dr Miomira Abovića.
Zanimljiv tekst Miomira Abovića otvara više pitanja, od kojih je, po meni, ključno: Ko je Bokelj? - piše u autorskom tekstu Dragan Popadić.
Više hiljada stranaca, vlasnika nelegalnih objekata u Crnoj Gori, naći će se u problemu jer nisu u zakonskom roku, do 16. jula, predali zahtjeve za legalizaciju. To znači da bi veliki broj stranih državljana, vlasnika nelegalnih objekata, među kojima je najviše Srba i Rusa mogli da ostanu i bez imovine - objavio je CDM.
Bivši svjetski šampion u boksu i poslanik vladajuće „Jedinstvene Rusije“ u Ruskoj Dumi, Nikolaj Valujev tokom boravka u Crnoj Gori posjetio je Tivat. On svake godine dolazi u Crnu Goru na par dana odmora, a ove godine sa svojom suprugom i prijateljima bio je gost paba “Crna Ovca” u Tivtu.

Komemoracija povodom smrti predsjednika Jevrejske zajednice Crne Gore Jaše Alfandarija, biće održana u ponedjeljak, 23. jula, sa početkom u 11 sati, u kongresnoj sali stare zgrade Vlade, Jovana Tomaševića br. 2. Podgorica - saopšteno je našem radiju iz Jevrejske zajednice Crne Gore.              ...

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uz ponegdje malu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uglavnom u prvom dijelu dana još ponegdje moguća kratkotrajno slaba kiša. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 19 do 34 stepena.