Odluka Ministarstva održivog razvoja i turizma da ruskom državljaninu Petru Orliku dozvoli rekonstrukciju restorana u Solilima, gdje po Zakonu o zaštiti prirode nije moguće graditi, za Mjesnu zajednica Krtoli predstavlja novi dokaz da Vlada Crne Gore po svaku cijenu štiti prava investitora na štetu građana i lokalne uprave.
Pretežno oblačno, povremeno kiša, u južnim i centralnim predjelima ponegdje je moguć pljusak i grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru snijeg i susnježica. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, na primorju i jak, istočnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 14 stepeni. 
Agencija za elektronske medije Crne Gore je saopštila da su Direktor Agencije Abaz Beli Džafić i šef predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori Osama Kogali najavili početak kampanje medijske pismenosti "Birajmo šta gledamo".

"Službenici Regionalni centar granične policije (RCGP) "Jug" su, postupajući po operativinim podacima obilazili teren i u mjestu Luštica, u uvali zvanoj Mačka, primjetili Ž.B. (53) i J.B. (53), oba iz Tivta, koji su sa sobom u platnenoj vreći imali oko 15 kg ribe" Riba je pronađena...

Pretežno oblačno, povremeno kiša, a u sjevernim i dijelom centralnim predjelima uglavnom snijeg i susnježica. Vjetar slab do umjeren, na primorju pojačan i jak istočni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od -1 do 11 stepeni. 

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja danas su u 15, 15 sati dobili dojavu  da gori objekat na Ponti Seljanovo. Na teren je odmah izašlo deset pripadnika Službe sa tri vatrogasna vozila pa je požar veoma brzo stavljen pod kontrolu, kazao je komandir Zoran Barbić. On je...

Umjereno do potpuno oblačno, prijepodne uglavnom suvo, u drugom dijelu dana kiša, koja će tokom noći u sjevernim predjelima preći u susnježicu i snijeg. Tokom noći više padavina u cijeloj zemlji. Vjetar slab do umjeren, krajem dana na primorju u pojačanju, istočni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 14 stepeni.