Konferencija za medije povodom realizacije projekta "Aktivna Agro Javnost" koji sprovodi NVO Eko Centar DELFIN u partnerstvu sa Maslinarskim društvom "Boka", Udruženjem privatnih vlasnika šuma i poljoprivrednika iz Herceg Novog i u saradnji sa Opštinama Kotor, Tivat i Herceg Novi, Radio Jadran, te lokalnim javnim emiterima Radio Kotor i Radio Tivat, održaće se danas u 11 sati u maloj sali Opštine Kotor.

U toku je javna rasprava o Pravilniku o sadržaju javnog konkursa za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija i izgledu i sadržaju prijave na javni konkurs, Uredbi o postupku i načinu kofinansiranja projekata i programa NVO podržanih iz fondova Evropske Unije i...

Sajam suvenira i rukotvorina, drugi po redu ovog ljeta, biće održan u nedjelju 23. jula na Pinama, u periodu od 18-24h. Organizazator je NVO"Harlekin" iz Donje Lastve uz podršku Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat.
Povodom  nastupajućeg  praznika 13. jula, Dana ustanka naroda Crne Gore 1941. godine i Dana državnosti Crne Gore, svim drugaricama i drugovima, građankama i građanima Tivta i Crne Gore, želimo srećan praznik - kaže se u čestitki Udruženja boraca NORa i antifašista Tivta.
Predstavnici Udruženja boraca NOR-a i antifašista Kotora, Tivta, Budve i Herceg-Novog, danas su na Mrčevcu polaganjem cvijeća i komemoracijom obilježeli 73. godine  od hrabre  pogibije članova Sreskog komiteta Kotor: Nika Anđusa, Mihaila Ivanovića, Borke Zenović i Đura Božinovića.
Dana 09. jula navršava se 73. godine  od hrabre  pogibije članova Sreskog komiteta Kotor: Nika Anđusa, Mihaila Ivanovića, Borke Zenović i Đura Bopžinovića, a tom prilikom je ranjena Nana Božinović iz Mrčevca - saopštavaju iz UBNORa Tivat.

U galeriji Buća večeras će biti održano Veče blagoslova i mudrosti, na kome će predavati Svami Vaišampajan (Swami Vaishampayan), jedan od vodećih instruktora međunarodne nevladine organizacije “Art of Living”/Umjetnost življenja. Tema predavanja, koje će početi u 19 sati, biće uticaj disanja na zdravlje, sa akcentom...

NVO “Književna omladina Tivta“ u okviru tradicionalne manifestacije „Upoznajmo Crnu Goru“ već dvadesetu generaciju djece upoznaje sa kulturno – istorijskim znamenitostima.