Potpisivanje Ugovora sa predstavnicima NVO sektora, a po osnovu Odluke o raspodjeli sredstava za projekte nevladinih organizacija za 2017. godinu, održan je danas u Opštini Tivat.

U prepunoj sali Centra za kulturu Tivat sinoć je održan humanitarni koncert legendarnog pjevača narodne muzike Miroslava Ilića. U ime organizatora, Humanitarnog društva slijepih i civilnih invalida rata predsjednica Rajka Čavor je uručila zahvalnice Iliću, i njegovim saradnicima a prisutne pozdravila riječima da je to...

Humanitarno društvo slijepih i civilnih invalida rata Tivat, organizuje humanitarni koncert Miroslava Ilića sjutra u 20 sati, u Velikoj sali Centra za kulturu Tivat.
Udruženje penzionera Tivat sjutra će za svoje članove izvršiti prvu raspodjelu jagnjadi koja su nabavljena od firme “Gradina Rožaje” iz Rožaja, po cijeni od 4,30 eura za kilogram.
Na poziv Dečijeg kulturnog centra Beograd , Dječiji savez Tivta je bio gost 48. tradicionalnog Medjunarodnog susreta djece Evrope pod nazivom “Radost Evrope”. Osnivač i pokrovitelj manifestacije, koja je nosilac EFFE- etikete kvaliteta dodjeljene od strane Evropske komisije, je Gradska uprava glavnog grada Srbije a izvršni producent Dečiji kulturni centar Beograd.
U okviru obilježvanja Dječije nedjelje u Tivtu danas od 10 sati , ispred Zbirke pomorskog naslijedja, će se održati likovna radionica za školarce. Mentorka, profesorica likovne umjetnosti Milica Krivokapić, radiće sa učenicima osnovnih škola Drago Milović i Branko Brinić, kao i sa učenicima SMŠ Mladost.
Na programu manifestacije "Dječija nedjelja", koja se u organizaciji Dječijeg saveza u Tivtu obilježava pod motom “Nek se raduje cijela planeta”,  mališani područne jedinice vrtića Bambi u Radovićima su jutros imali radionicu  "Jesenja bojanka" u kojoj su kredama u boji crtali na platou ispred svog objekta.
Svjetski dan zaštite je međunarodni dan koji se obilježava 4. oktobra svake godine, posvećen pravima životinja i njihovom blagostanju, s posebnim naglaskom na odnosu čovjeka prema ostalim životinjama i važnosti svih životinja za život na Zemlji.

Filozofija samostalnog života osoba sa invaliditetom (OSI) bila je tema radionice, koju je Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) organizovalo u sali za sastanke Opštine Tivat. Projekat ovog udruženja “To really live” (“Zaista živjeti”) podržala je norveška fondacija Uloba (Bente Skansgard Independent Living Fund),...

Po programu Dječije nedjelje, danas u 17 sati u sali Centra za kulturu, uz direktan prenos na našim talasima - održaće se priredba posvećena djacima prvacima "Sa  znanjem letjeti mogu".