FA „Nikola Đurković“ iz Kotora osvojio prvo mjesto na međunarodnoj smotri folklora „Večeri pored Trebišnjice“, koji je održan proteklog vikenda u Trebinju. Tako će i nagrada “Jovan Dučić“ krasiti prostorije folklornog ansambla “Nikola Đurković“ . Na smotri je učestvovalo preko 900 folkloraša iz Rebublike Srprske, Srbije,...

Na Dan Bokeljske mornarice, danas u 20 sati ispred Doma mornarice u Starom gradu u Kotoru, na Pjaci od kina, biće formiran glavni odred.
Svečana akademija Bokeljske mornarice Kotor biće održana večeras u 21 sat u Koncertnoj dvorani Muzičke škole “Vida Matjan” u Kotoru. Pripremljen je kraći umjetnički program uz učešće klapa, učenika Muzičke škole  i članova mornarice.

Poštovani građani Tivta, gospodo u OO Demokrata Tivat, Zahvaljujemo OO Demokrata na saopštenju, u kom insistiraju na odlučnom javnom dijalogu o trenutnoj političko-ekonomskoj situaciji u Tivtu, koja predstavlja presedan čak i u crnogorskoj političkoj praksi, inače često više nalik pretpolitičkoj zajednici. Kad bi stvari bile postavljene na...

Dječiji folklorni ansambl Kulturno umjetničkog društva "Boka" iz Tivta se vratio sa festivala dječijeg folklora "Paralija fest" koji se održao od 15. do 19. juna, u gradu Paralija - Grčka.