Zahvaljujući sponzorstvu Opštine Tivat, Turističke organizacije Tivat i Brand New Tivat direktor NVU Maškarada Goran Božović učestvovao je na 37. godišnjoj Konvenciji Federacije Evropskih Karnevalskih Gradova (FECC) na Malti. Maškarada je punopravna članica FECC-a od juna mjeseca prošle godine kada je primljena u članstvo na...

Evropski dom Tivat (EDT) povodom deset godina akcije "Vaše stablo u našem parku", koju je započeo prije 10 godina, zasadiće dvije puzavice glicinije u sjenici u parku. Na današnjoj aukciji povodom Evropskog dana parkova čulo se o ekološkom angažmanu ove NVO, koja je svoj prvi...

Izvršna direktorica Međunarodne škole Knightsbridge Schools International Montenegro Tamara Radaković i asistentkinja finansija Jovana Jokić posjetile su danas NVO “Evropski dom Tivat” povodom donacije od humanitarne trke “Tivat Fun Run”.
Tradicionalna regata, u organizaciji Mornarice Crne Gore i UBNOR-a Tivat, koja je trebala da se održi u znak sjećanja na narodne heroje, Milana Spasića i Sergeja Mašere, odložena zbog vremenskih uslova, održat će se sjutra 17. maja sa početkom od 10,30 sati-- stoji u saopštenju Udruženja boraca i antifašista Tivat.
U organizaciji Izviđačkog odreda Nikola Đurković, a pod vođstvom Dragana Rajčevića, amatera istraživača i pasioniranog zaljubljenika u Vrmac, juče je realizovana pješačka tura tragom arheoloških nalazišta na Vrmcu, koja su nedavno prezentovana u okviru Elaborata o arheološkim lokalitetima u Tivtu.
Članovi „Književne omladine Tivta“ tokom godine pored edukativnih aktivnosti organizuju i upoznavanje Crne Gore kroz brojne posjete kulturno-istorijskim znamenitostima Crne Gore.
Evropski dom Tivat čestita svim građanima Tivta Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope.  U isto vrijeme želimo da obavijestimo koleginice i kolege iz NVO sektora, koje su, na naš predlog, podržale kandidaturu Maša Čekića za članstvo u Savjetu Radio Tivta, kao i ostalu javnost, da smo danas zvanično predali kandidaturu, te da je u pitanju demokratski čin i naš pokušaj da na najbolji način razriješimo situaciju, u kojoj se naš lokalni medij našao.
Delegacija UBNORa Tivta danas je položila vijenac na spomenik žrtvama fašizma kod stare škole i time obilježila 9. maj - Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope.