Povodom 21. septembra , Internacionalnog dana mira koji se juče obilježavao u svijetu, članovi ekološke sekcije SMŠ Mladost su uz pomoć profesorice Zorane Grubišić u botaničkoj bašti škole zasadili drvo masline.
Zajednica Italijana Crne Gore i ove godine, preko fondova Ministarstva inostranih poslova Republike Italije nudi građanima Crne Gore besplatne kurseve italijanskog jezika - saopšteno je iz Zajednice Italijana.
Univerzitet Crne Gore raspisao je konkurs za upis na specijalističke studije za studijsku 2018/2019. godinu. Mjesta ima za 2.447 studenata, od kojih će njih 1.237 biti na državnom budžetu.

Zamjena dotrajale drvenarije PVC stolarijom u Srednjoj mješovitoj školi „Mladost“ odvija se predviđenom dinamikom pa u školi očekuju da se završi u planiranom roku od oko dva mjeseca. Investitori tog posla, vrijednog 120 hiljada eura, su Ministarstvo prosvjete i Opština Tivat. Zahvaljujući kompaniji „Adriatic...

Grupa građana koja je pokrenula i sprovela peticiju „Besplatni udžbenici za  sve učenike osnovnih i srednjih škola grada Tivta“ obavijestila nas je o toku akcije. Najmanje 1400 građana Tivta potpisalo je peticiju, koja će 20.septembra biti predata nadležnim opštinskim organima, kako bi se o njoj izjasnila SO Tivat.

Maturanti SMŠ „Mladost“ i Srednje Muzičke škole danas su iz Praga, gdje su boravili četiri dana, doputovali u Beč. Uz obilazak grada, večeras je predviđena posjeta zabavnom parku Prater, a sutra je planiran obilazak Šenbruna. Učenici sutra veče u 20 sati kreću put Crne Gore,...

Na poziv Dječjeg likovnog centra iz tivatskog grada pobratima, Opštine Karpoš, dvije tivatske učenice Rozalija Francesković i Tatjana Kovač iz SMŠ Mladost biće učesnice novog izdanja likovne kolonije „Sveti Pantelejmon“ koja počinje danas u Skoplju.
U OŠ“Drago Milović“ danas je otvorena učionica crnogorskog jezika, za čije je renoviranje zaslužan Adriatic Marinas, kazala je direktorica Ružica Lazarević.