Jedna od prvih maturantkinja na odsjeku za klavir u srednjoj Muzičkoj školi u Tivtu, Gabriela Kovaliova, održala je sinoć solistički koncert u školskoj koncertnoj sali. Gabriela je još u prvom razredu Srednje škole imala tri solistička koncerta u Herceg Novom, Tivtu i Kotoru, gdje je...

Polaganje nacionalnih ispita, eksterna provjera znanja za djake devetog razreda- mala matura, traje još danas i sutra. Učenici polagažu dvaobavezna i jedan izborni predmet. Obavezni predmeti su crnogorski-srpski, bosanski i hrvatski jezik i književnost i matematika. Izborni su hemija, fizika, biologija, istorija, geografija i strani...

Učenici OŠ“Drago Milović“ osvojili su drugo mjesto i nagradu od 70 eura na video konkursu „Una cartolina della mia citta“ ( Razglednica moga grada), koji je organizovalo Udruženje nastavnika italijanskog jezika Crne Gore.
U Budvi je juče i danas održano 20. jubilarno takmičenje u debati. Iz SMŠ "Mladost" je učestvovala jedna ekipa i to u sastavu Mia Zeković, Anja Mićanović i Stefanija Brčić.
Priredba pod nazivom "Vali nas nose, širimo jedra žurimo školi u njedra" mališana vrtića „Bambi“, za koju se tražilo mjesto više, održana je danas u Centru za kulturu Tivat.
„Nakon izuzetno uspješnih obuka iz EXCELA u Podgorici, sa preko 1.000 ljudi koji su ih prošli, a na insistriranje naših poštovalaca sa primorja odlučili smo da udovoljimo zahtjevima savremenog tržišta pa fokus našeg djelovanja polako pomjeramo ka jugu“, riječi su Brana Sudara, direktora Biznis akademije Vijesti.

Na međunarodnom takmičenju violine " Fantast" - Bečej, Srbija, učenik Muzičke škole Tivat, Kovač Lazar u I kategoriji osvojio je prvu nagradu sa 98,33 boda. Lazar je učenik II razreda violine u klasi nastavnice Klakor Nevile....

Mališani iz JPU „Bambi“ Tivat već mjesec dana spremali su se za priredbu pod nazivom „Vali nas nose širimo jedra, žurimo školi u njedra“ koja će se održati sjutra u Velikoj sali Centra za kulturu Tivat, od 16 časova.
Maturanti SMŠ „Mladost“ i Srednje muzičke škole Tivat danas su obilježili jubilarnu X godinu učestvovanja našeg grada na “Quadrille” European dance festivalu i pridužili se drugarima iz čak 58 evropskih gradova kako bi zajedno pokušali da obore Ginisov rekord u kategoriji „Najveći sinhronizovani ples na svijetu“.

Polaganje eksternog maturskog i stručnog ispita iz stranog jezika, učenici srednjih škola polagaće 1. juna, dok će ispit iz matematike polagati 2. juna.  Učenici koji polažu eksterni maturski ili stručni ispit školske 2016/17. godine, nakon povratka sa školovanja iz inostranstva, ispite će polagati u prostorijama...