Na osnovu člana 24 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu iz Opštine Tivat obavještavaju javnost da je nosiocu projekta, SEA TRADE“ DOO iz Tivta, Bogišići bb, donijeto Rješenje, broj 1603-353-up-6/22 od 13.08.2018. godine, kojim je data saglasnost na inovirani Elaborat o procjeni uticaja na životnu sredinu za rekonstrukciju obale Seljanovo, u zahvatu DSL „Dio Sektora 22“, opština Tivat.
Nakon revijalnog otvaranja u petak i pucanja trojki, sinoć je zvanično otvoren trodnevni košarkaški turnir “FIBA 3X3” kojim se ujedno i obilježava 12. avgust, Međunarodni dan mladih. U ime Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja, obratila se Darka Ognjanović:
Sa 23 glasa odbornika DPS, SD i HGI na današnjoj 22. sjednici SO za predsjednika opštine Tivat javnom prozivkom izabran je kandidat DPS, dr Siniša Kusovac. Protiv je bilo 6 odbornika SNP, TA, BF i SDP.

Iz Opštine Tivat obavještavaju da je telefonska centrala Opštine trenutno u kvaru. "Činimo sve napore da kvar otklonimo u najkraćem mogućem roku. Hvala na razumjevanju"-saopštili su....

Brojni mještani Lepetana, učesnici javne rasprave o nacrtu DUP-a Lepetani sinoć su izrazili brojne kritike na račun ovog dokumenta.
Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat, shodno II Javnom konkursu za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama, organizuje Dan otvorenih vrata.
Povodom međunarodnog dana mladih u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, TO Tivat i FIBA, u Tivtu na gradskoj rivi Pine 11. i 12. avgusta 2018. godine sa početkom u 16:00 h biće održan turnir u basketu po principu 3 na 3 (FIBA 3x3).