Tivatski vatrogasci i sve službe i javna preduzeća čiji je osnivač Opština Tivat profesionalno, odgovorno i maksimalno požrtrvovano su se suprostavili nezapamćenoj vatrenoj stihiji u kojoj su spašeni i ljudski životi i materijalna dobra - zaključeno je na današnjem konstitutivnom sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje u slučaju elementarnih nepogoda, kojim je predsjedavala predsjednica opštine dr Snežana Matijević.
U kabinetu Predsjednice opštine Tivat dr Snežane Matijević, ponovo je održan sastanak sa Mjesnim zajednicama. Predmet razgovora bili su požari koji su se u prethodnom periodu dogodili na području poluostrva Luštica.

Na osnovu ugovora koji je Opština Tivat potpisala sa podgoričkom kompanijom Civil engineer, u Tivtu je u toku izvođenje radova na izgradnji javne rasvjete na području opštine. Vrijednost tog posla iznosi 35 hiljada eura, a izvođač se ugovorom obavezao da posao završi u roku od mjesec...

U prostorijama Opštine Tivat održan je informativni sastanak povodom realizacije aktivnosti vezanih za ReLOaD (Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu) projekat koji finansira Evropska Unija, a implementira UNDP u šest zemalja regiona, i to: Albaniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji - objavljeno je na sajtu Opštine Tivat.
Agencija za zaštitu životne sredine obavjestila nas je da je preduzeće, „MIMOZA GROUP” d.o.o. iz Tivta, podnijelo zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za izgradnja kondo hotela „Mimoza” 5* na UP 117, koju čini katastarska parcela 3384 i UP 118, koju čini katastarska parcela 3385 KO Tivat, u zahvatu Detaljnog urbanističkog plana "Tivat-Centar", Opština Tivat.
Inspektori Uprave za inspekcijske poslove, opštinska inspekcija i komunalna policija Tivat narednih dana intenzivno će kontrolisati kombi prevoznike „Boka sun“ i „Zona“ koji obavljaju transfer putnika do tivatskog aerodroma kako bi ovaj višegodišnji problem počeo da se rješava-zaključeno je na jutrošnjem sastanku koordinacionog tima za pripremu i praćenje turističke sezone u opštini Tivat.
Povodom ponovnog imenovanja Dragomira Dragana Popadića na mjesto direktora Radio Tivta, predsjednica Opštine Tivat dr Snežana Matijević uputila je čestitku.
Zbog dramatičnosti situacije izazvane brojnim požarima u Tivtu i okolini, Predsjednica opštine dr Snežana Matijević uputila je ponovni apel građanima: