Uz trotoar, duž magistrale, pored osnovne škole „Drago Milović“ u toku je postavljanje zaštitne ograde. Taj posao obavlja podgorička firma „V Projekt“ doo koja je na tenderu odabrana kao najpovoljniji ponuđač. U cilju povećanja bezbjednosti učenika, ograda će biti postavljena na tri mjesta na potezu od...

Asfaltiranje  saobraćajnice od kružnog toka do Solila je završeno. Danas i sutra biće obavljeno i postavljanje horizontalne signalizacije na saobraćajnici u dužini do 2, 2 kilometra, potvrđeno je iz podgoričke firme „Tehnoput“. Predsjednik Opštine, Siniša Kusovac je našem radiju izjavio da će u narednih par dana...

„Za legalizaciju bespravno podignutih objekata u Tivtu interesovanje građana je bilo ogromno“ – rekla je gostujući u našem Radio suncobranu Tamara Furtula, sekretarka opštinskog Sekretarijata za uređenje prostora i izgradnju objekata.

Kampanja "Igrališta djeci" , koja za cilj ima rekonstrukciju dječijih igrališta započela je jutros u Bokeljskoj ulici na Seljanovu. Prva faza podrazumijeva uređenje zemlje koja je dugo godina odlagana i nabacivana u poligonu za pijesak, postavljanje metalne konstrukcije i popravku klupa. Najveća promjena biće postavljanje ograde...

Opština Tivat obavještava javnost da će se, zbog završnog izvođenja radova asfaltiranja na dionici puta od kružnog toka Kotor do prirodnog rezervata Solila (poluostrv oLuštica) u ukupnoj dužini od 2,2km, obustaviti saobraćaj u oba smjera tokom sljedećih dana:
Agencija za zaštitu prirode i životne sredine iz Podgorice obavjestila je  Opštinu Tivat da je nosilac projekta, Direkcija za investicije Opštine Tivat, Trg magnolija br.1, podnio zahtjev za odlučivanje o potrebi procjene uticaja na životnu sredinu za izmještanje dalekovoda 110 kV „Gradiošnica-Herceg Novi“, Opština Tivat.
U opštini Tivat do sada je predato 1500 zahtjeva za legalizaciju bespravno podignutih objekata  - kazala je našem radiju Tamara Furtula, sekretarka Sekretarijata za uređenje prostora i izgradnju objekata.

Građani će i sjutra u ponedjeljak, 16. jula, moći da podnesu zahtjev za legalizaciju bespravnih objekata. Do sada je predato više od 30 hiljada zahtjeva. Dopunskih rokova neće biti - kažu nadležni....

Guverner savezne države Mejn, Pol Lepejdž, boravi u prvoj posjeti Crnoj Gori od danas do srijede, 18. jula. Sutra će se sresti sa crnogorskim zvaničnicima, predsjednikom Milom Đukanovićem, predsjednikom Parlamenta Ivanom Brajovićem, ministrom odbrane Predragom Boškovićem i državnim sekretarom Zoranom Jankovićem.  Tokom boravka u našoj zemlji Pol Lepejdž će takodje posjetiti i Tivat i obići Bokokotorski zaliv.
Povodom današnjeg praznika 13. jula Dana državnosti delegacija opštine, Mornarice i UBNORa Tivta polozila je vijenac na spomenik palim rodoljubima.