Predstavnik Opštine Tivat Marinko Terzić je učestvovao na VI regionalnoj konferenciji “INDUSTRIJSKA ENERGETIKA I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE U ZEMLJAMA JUGOISTOČNE EVROPE” održanoj od 21. – 24. juna na Zlatiboru .
Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja - Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti, organizuje niz aktivnosti povodom obilježavanja 26. juna Međunarodnog Dana protiv zloupotrebe droga.

Dragim sugrađankama i sugrađanima, pripadnicima islamske vjeroispovjesti, želim čestit i blagolovljen predstojeći Ramazanski Bajram. Nadam se da će praznični dani vaše domove ispuniti ljubavlju, zdravljem i radošću - kaže se u čestitki predsjednice opštine dr Snežane Matijević. Ovom prilikom želim naglasiti da sve nas ovaj veliki...

Opština Tivat i Help-Hilfe zur Selbsthilfe e.V. u Crnoj Gori organizuju svečanu dodjelu ključeva stanova za četiri porodice pripadnika RE populacije, sa teritorije Opštine Tivat u utorak 27. juna sa početkom u 11 časova, u Gradiošnici.
Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja - Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti, organizuje niz aktivnosti povodom obilježavanja 26. juna - međunarodnog Dana protiv zloupotrebe droga, sve u saradnji sa Međunarodnom policijskom asocijacijom (International Police Association - IPA) - sekcijom Crne Gore, regija Jug, Porto Montenegrom, NVO “Djeca Tivta”, Omladinskim klubom i javnim ustanovama.
Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat aplicirao je na javni poziv UNDP-a, pa je Tivat odabran za jednu od pet crnogorskih lokalnih uprava koje su stekle pravo učešća u projektu “ReLOaD - Regionalni program lokalne demokratije na zapadnom Balkanu, za Crnu Goru”. Ovim projektom za pet najuspješnijih opština u oblasti transparentnosti dodjele sredstava za NVO, obezbijeđeno je po 100.000 eura.
Kao predsjednica opštine osuđujem način na koji je juče vođena polemika u tivatskom lokalnom parlamentu. Posebno smatram nekorektnim ponašanje pojedinih odbornika opozicije koji nisu krili namjeru da od samog početka sabotiraju rad Skupštine opštine - kaže se u saopštenju predsjednice opštine Tivat dr Snežane Matijević.
Na osnovu podataka koji se vode kod nadležnog organa lokalne uprave, kao i izvršene analize postojećeg stanja i uporednih podataka u drugim gradovima, utvrđen je potreban broj taksi vozila, lokacije taksi stajališta sa brojem taksi mjesta, način uređenja taksi stajališta, kao i raspodjela taksi mjesta, na teritoriji Opštine Tivat.

Opština Tivat, uz koordinaciju Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, i ove godine će obezbijediti komplete udžbenika za sve đake prvake osnovnih škola sa teritorije opštine Tivat. Na ovaj način se nastavlja praksa pružanja podrške đacima prvacima i njihovim roditeljima. Opština Tivat će u koordinaciji...