Redovna 14. sjednica Skupštine opštine održaće se danas od 10 sati uz direktan prenos na našim talasima. Planirane su 33 tačke dnevnog reda, ali je još šest tačaka kandidovano na  međustranačkom sastanku.
Iako je opština Tivat uvjek vodila računa o svojim gradjanima i njihovim pravima iz oblasti socijalne i dječije zaštite , novoformirani Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja je napravio par Odluka kojima se preciziraju kriterijumi za ostvarivanje ovih prava i davanjima iz tih oblasti.

Uz organizacionu i finansijsku podršku Opštine Tivat, Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, učenice JU OŠ ”Drago Milović”, Polina Lazarenko i JU SMŠ “Mladost”, Andrea Čavor, predvođene mentorkom, prof. likovne kulture, Milicom Krivokapić, boravile su od 14. do 17. septembra u pobratimskoj opštini Karpoš u...

Iz Opštine Tivat obavješatavaju javnost da će od ponedeljka 18.09.2017.godine, početi četvrto hemijsko tretiranje palmi vrste Kanarska datula (Phoenix canariensis) na javnim površinama ove godine, u cilju spriječavanja daljeg širenja štetočine crvenog palminog surlaša (Rhynchophorus ferrugineus) .
Predstavnice JU OŠ “Drago Milović”, Polina Lazarenko i JU SMŠ “Mladost”, Andrea Čavor, predvođene mentorkom, profesoricom likovne kulture, Milicom Krivokapić, uz organizacionu i finansijsku podršku opštinskog Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, otputovale su danas u pobratimsku opštinu Karpoš, Makedonija, čije će biti gošće do 17. septembra.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energestku efikasnost i ove godine sa različitim aktivnostima obilježava Evropsku nedelju mobilnosti, koja počinje 16. septembra i obilježava se do 22. septembra, saopštili su organizatori, resorni sekretarijat, odnosno opštinski Zeleni tim. Opština Tivat se drugu godinu zaredom uključila u aktivnosti...

Tradicionalna “Karlovačka berba grožđa” u opštini Sremski Karlovci nije izostala ni ove godine. Tim povodom delegacija opštine Tivat, koju su činili potpredsjednici Dejan Maslovar i Ilija Janović, kao i sekretarka Sekretarijata za uređenje prostora i izgradnju objekata Tamara Furtula, proteklog vikenda (8. i 9. septembra) posjetili su ovaj pobratimski grad.