Povodom Međunarodnog dana mladih koji se u svijetu obilježava 12. Avgusta, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat je protekle nedjelje (13. avgust) u prostorijama Omladinskog kluba Tivat sedmi put obilježio taj važan datum, kao i tri godine rada Omladinskog kluba Tivat.
Odbor za izbor i imenovanje Skupštine opštine Tivat objavio je Javni poziv za predlaganje kandidata/kinje za predsjednika/cu Etičke komisije iz reda gradjana i člana/icu Etičke komisije za lokalne službenike i namještenike u opštini Tivat iz reda zaposlenih u organima loklalne uprave i nevladinih organizacija.

Omladinski klub Tivat obilježio je treći rođendan protekle nedjelje u glavnim prostorijama, montažnom objektu preko puta Doma zdravlja. Nakon generalne Skupštine kluba, kojoj je predsjedavao Aleksandar Dragojević, omladinci su rođendan proslavili promocijom drugog izdanja omladinskog biltena „Mladi za mlade“. Nakon predstavljanja biltena održan je koncert polaznika...

Članovi kriznog štaba Opšine Tivat: predsjednica opštine Snežana Matijević, potpredsjednici Dejan Maslovar i Ilija Janović u pratnji komandira Službe zaštite i spašavanja Zorana Barbića i predstavnika DVD “Krtoli” Stefana Kostića i Milana Vukošića, obišli su danas požarište u Krašićima, kod naselja Maslinjak.
U toku jučerašnjeg dana (ponedjeljak, 08. avgust) vršene su aktivnosti u gašenju požara na potezu Gošići - Golf tereni na Luštici. U akciji su učestvovale ekipe Službe zaštite i spašavanja opštine Tivat, DVD ”Krtoli” kao i pripadnici Vojske Crne Gore. U popodnevnim satima akcija je okončana i ovaj dio požarišta je kompletno saniran-saopšteno je iz Opštine.
Sekretarijat za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost obavještava zainteresovanu javnost da je nosilac projekta Direkcija za investicije Opštine Tivat podnio zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat o procjeni uticaja na životnu sredinu za izgradnju dijela obalnog šetališta od stacionaže 0+1555,39 do stacionaže 0+1971,00 sa proširenjima, KO Krašići, u zahvatu Državne studije lokacije “Sektor 29”, opština Tivat.
Javna rasprava o Nacrtu izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana "Gradiošnica" za lokaciju proizvodno komunalnih površina, počinje sjutra i traje do 22. avgusta.
Opština Tivat raspisala je II Javni konkurs za projekte NVO za 2017. Godinu. Budžetska sredstva će biti raspodjeljena organizacijama koje projekte u potpunosti ili pretežno realizuju na teritoriji Opštine Tivat a sadrže aktivnosti iz lokalnih planova.

Na sastanku Koordinacionog tima Opštie Tivat, komandir Službe zaštite i spašavanja informisao je prisutne o stanju požarišta na Luštici. Zaključeno je da je stanje pod kontrolom, da nema razloga za brigu i nemir, te da će opštinski organi u službe nastaviti da prati stanje na...

Zbog najavljenog transporta specijalnog tereta, parking mjesta u ulici Luke Tomanovića, od zgrade stare opštine do prodavnice Idea, neće biti u funkciji danas od 19 – 05 sati sutra ujutru, naveli su iz opštinske Komunalne policije. Nakon 19 sati zatečena vozila na parking mjestima na tim...