Postovani sugradjani islamske vjeroispovijesti, zelimo vam da sjutrasnji praznik docekate  okupljeni oko bajramske sofre, sretni i zadovoljni sa svojim porodicama - kaže se u čestitki SDP Tivta.
Postovani gradjani Tivta, dok kadrovici vladajuce partije sa Predsednicom opstine I Predsednikom skupstine jos uvek cute I cekaju da im stigne srocen odgovor iz bastine jednog susednog grada u vezi zbivanja sa posljednje sjednice lokalnog parlamenta, polako se ali sigurno shvata da je vrag salu odnio - kaže se u saopštenju Demokrata Tivta.

Poštovani građani, Ne tako davno ali sa istom namjerom, kada je na sjednici SO Tivat 20 juna.o.g, zabranio diskusiju i repliku, kao poslovničku mogućnost, te fizički odstanio odbornika parlamenta opozicione partije, neuvažavajući pravo na drugo mišljenje, tragičar posljednje sjednice lokalnog parlamenta u svojstvu Predsjednika opštine  je ...

Još u martu mjesecu ove godine „Bokeški Forum“ tražio je od parlamentarne većine DPS-SD-HGI, da smjene Ivana Novosela sa mjesta predsjednika skupštine u Tivtu - saopšteno je iz Bokeškog foruma.

Poslanik Hrvatske građanske inicijative i predsjednik Odbora za evropske integracije Skupštine Crne Gore Adrijan Vuksanović danas se u Bruxellesu sastao s Ivanom Maletić, hrvatskom poslanicom u Evropskom parlamentu - saopšteno je iz HGI..
Opštinski odbor Socijaldemokratske partije u Tivtu obaviješten je 16.06. ove godine od strane predsjednika kluba odbornika ove partije u lokalnom parlamentu da Predsjednik skupštine opštine nije prihvatio zahtjev Socijaldemokratske  partije od 02.06. ove godine da se na dnevnom redu Skupštine opštine Tivat zakazane za 20.06. razmatra tačka dnevnog reda: „Odluka povodom najave davanja u zakup Aerodroma Tivat“ - kaže se u saopštenju OO SDP Tivat.
Još 4.aprila Bokeški Forum uputio je zahtijev Ministarstvu održivog razvoja i turizma da prikladnim tablama sa riječima dobrodošlice na našem, engleskom, ruskom, njemačkom i francuskom jeziku označi ulazak u Bokokotorski zaliv  kaže se u saopštenju Bokeškog foruma.