Socijaldemokratska partija Crne Gore, Opštinski odbor Tivat čestita svim gradjanima Tivta i drage nam domovine Dan državnosti.

 Opštinski odbor DPS -a Tivat, svim građankama i građanima Tivta i Crne Gore, čestita 13. jul, Dan Državnosti i Dan ustanka, 1941godine  naroda Crne Gore, uz želju da sadašnje i generacije koje dolaze, vječno pamte i u srcu nose ovaj praznik.          ...

Gotovo da je nemoguće uopšte i zamisliti bolji naslov za ovaj članak- s obzirom na tematiku o kojoj ćemo u njemu pisati- nego za isti pozajmiti od Gibonnija naziv jedne od njegovih najnovijih pjesama - kaže se u autorskom članku dr Miomira Abovića visokog funkcionera Tivatske akcije.

Stanovnici i gosti tivatskog naselja Dumidran koji koriste pješački prelaz kod benzinske stanice u tom mjestu svjedoče nasilju vozača nad pješacima koji uredno koriste pješački prelaz, istakli su danas iz Građanskog pokreta URA Tivat.

Демократска српска странка најоштрије осуђује ДПС „циркус“ који је у општини Тиват одавно раширио своју шатру и никако да престане, што потврђује нови-стари скандал са комуналијама и опљачканим новцем наших грађана.
Tivatskim odbornicima danas su podijeljeni materijali za 21. sjednicu SO koja će se održati u srijedu 11.jula sa početkom u 9 časova. Dnevnim redom je predviđeno da se nakon odluke o prestanku mandata Snežani Matijević, potpredsjednik opštine Siniša Kusovac ovlasti da vodi opštinu narednih 30 dana do izbora novog predsjednika.