Druga ABA košarkaška liga kreće sjutra utakmicama 1. kola. Među 12 ekipa su i crnogorski predstavnici cetinjski Lovćen i nikšićka Sutjeska.
Drugo kolo šahovske Olimpijade u Gruziji bilo je neuspješno za naše predstavnike jer su poraze doživjeli i muškarci i dame.

Prva kroz ciljnu liniju u Tivtu na 6. Regati hiljadu ostrva prošla je posada austrijske jedrilice Godspeed 52 sa kormilarom Peterom Steinkogler-om....

Amela Feković, članica tivatskog power lifting kluba "Gold" na SP u bench pressu i powerliftingu po GPC federaciji - koje je održanom u mađarskom Egeru, osvojila je treće mjesto u Open kategoriji do 67.5kg  disciplina deadlift.
Bućarska reprezentacija Crne Gore otputovala je jutros iz Tivta za italijanski grad Alasio, gdje u četvrtak počinje Prvenstvo Evrope u bućanju.
Tačno u podne juče je gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel označio start 6. Regate hiljadu ostrva na moru ispred Rijeke.
U prostorijama Fudbalskog saveza Crne Gore danas su izvučeni parovi osmine finala fudbalskog Kupa Crne Gore. Fudbaleri Arsenala igraće sa barskim Mornarom.
Nakon sedmodnevnih priprema u svojoj staroj bazi, u Tivtu juniorska reprezentacija u futsalu putuje danas za Kipar gdje ih očekuje prijateljski meč sa odgovorajućom selekcijom ove zemlje. Selektor reperezentacije Sveto Ljesar ističe da je ovo jedna od prvih ozbiljnih provjera nove selekcije.