Utakmicama 3. kola danas se nastavlja prvenstvo u Prvoj Telekom fudbalskoj ligi. Fudbaleri Grblja gostuju u Tuzima ekipi Dečića.
Košarkaška B reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u Ksianu selekciju Srbije 87:79 (21:18, 16:17 i 27:21), u utakmici drugog kola drugog turnira u Kini.
U sportu postoje oni ljudi koji rade sa klubovima i atletama, a čiji rad prolazi neprimjećeno od strane očiju javnosti. Ali, bez njih klubovi jednostavno ne mogu. Takav slučaj je i sa Dejanom Đukićem, fizioterapeutom Grblja.
U bućarskoj hali u Kalimanju u petak, subotu i nedjelju održaće se Petoboj nacija u bućanju "Bruno Lažije i Aleksandar Anzur", osmi po redu.
B košarkaška reprezentacija Crne Gore ostvarila je prvu pobjedu na turniru u Kini, koji se održava u gradovima Dalijan i Ksian pod pokroviteljstvom kompanije PEAK koja je sponzor opreme Košarkaškog saveza Crne Gore – izabranici Vladimira Todorovića na startu drugog turnira u Ksianu savladali su kineski tim Bayi 88:75 (24:22, 18:19, 27:20, 19:14).
Rezultat sinocne utakmice: na tradicionalnoj bucarskoj Olimpijadi Rogac - Palma II 2:1.

Za crnogorske jedriličare Igora Lesa, JK Delfin Tivat i Milivoja Dukića, JK Jugole Grakalić iz Herceg Novog, u danskom Arhusu završena regata za olimpijske klase pod nazivom „Test Event“. Najbolji jedriličari planete su imali priliku da se upoznaju sa regatnim poljem gdje će se dogodine u...