U jučerašnjim utakmica grupe A druge faze takmičenja, na Novembarskom bućarskom turniru, sastale su se ekipe Maini, Budućnost, Kalimanjac II i Brđanin V. U finalnu fazu takmičenja plasirale su se ekipe Maini i Budućnost.

U derbiju posljednjeg kola za 2017. godinu Regionalne A1 vaterpolo lige u Zagrebu se večeras od 20,15 sastaju Mladost - Jadran. Utakmicu prenosi TV Arenasport...

Na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo košarkaška reprezentacija Crne Gore večeras od 20 sati u Podgorici dočekuje Španiju.
Džudo klub Tivat u  subotu organizuje III Medjunarodni turnir Kup Tivta 2017. Turnir se organizuje u okviru Novembarskih dana. - Do sada je svoje prisustvo potvrdilo više desetina ekipa. Na smještaju imamo više od 100 lica, što takmičara što pratioca, trenera i roditelja.
Tivatski sportski klubovi očekuju da će se u Predlogu budžeta opštine Tivat za narednu godinu povećati sredstva namjenjena sportu sa 350 hiljada na prošlogodišnjih 400 hiljada eura – najznačajnija je primjedba predstavnika sportskih klubova na današnjoj javnoj raspravi o Nacrtu budžeta opštine za 2018. godinu.