Roccabella je, po korigovanom vremenu, prva jedrilica koja je stigla na cilj u Porto Montenegro u sklopu prve etape pete regate Hiljadu ostrva (Thousand Islands Race) od Rijeke do Tivta. Ova austrijska jedrilica sa skiperom Edgarom Salmanisom prejedrila je 277 milja i stigla je na cilj za 54 sata, 41minut i 15 sekundi regate. Liniju cilja prvi je presjekao krstaš Mardivino sa Čileanskom posadom, koji je upisao ukupno vrijeme od 52h 41m 19sec.
Aleksandar Filip i njegov mlađi brat David su bili jedini predstavnici Crne Gore u Puli. Na ovom takmičenju su zauzeli 1. i 2. mjesto. Pula je jedini grad na Balkanskom poluostrvu koji ima licencu za organizovanje takmičenja iz serije IRONMAN 70.3, a u okviru njega, dan prije se održava IRON KIDS.

U zaostaloj utakmici Druge fudbalske lige Igalo je danas savladalo Bokelj u Kotoru sa 1:0- Ovo je prvi poraz Bokelja u novoj sezoni Jedini pgodak postigao je Đukanović....

Crnogorska bodibilderka Ljubica Šekularac osvojila je treće mjesto IFBB kupu u Beču. Ona se takmičila u kategoriji Masters bodifitnes, u konkurenciji takmičarki sa 36 i više godina.

U zaostaloj utakmici 7. kola Druge fudbalske lige danas se u Kotoru sastaju Bokelj i Igalo. Meč na Gradskom stadionu u Kotoru počinje u 15,30....

U očekivanju krstaša koji jedre prvu etapu transjadranske regate 1000 ostrva na potezu Rijeka Tivat, suorganizator, YC Porto Montenegro, poziva na učešće u revijalnoj, bokeškoj etapi- 1000 + 2 ostrva, koja će se jedriti sutra, sa startom u 12 sati.
Piše: Andrija Petković     U sjenci sinoćnjeg velikog finala u košarci, propraćena je vijest da su mladi crnogorski vaterpolisti na Malti takođe osvojili titulu evropskog šampiona. U finalu "na peterce" pala je Španija, sportska velesila koja u sport ulaže više nego što iznosi kompletan budžet Crne Gore. Ali, naši "malteški vitezovi" pokazali su da se novcem ne može kupiti talenat i da nije sve u "njegovom veličanstvu". Medalje se osvjaju sve dok talenat dominira nad novčanicom. A onda to vremenom prestaje da bude tako.

Start prve etape regate Tisuću otoka proglašen je juče u 12 sati kada je 11 jedrilica iz deset zemalja krenulo iz Rijeke prema Tivtu. Kako nam javlja posada broda „Selena“, jedinog predstavnika iz Crne Gore koji plovi pod bojama Porto Montenegra, jutros oko 8 sati prolazili...