Tuga se nije mogla sakriti na licima crnogorskih reprezentativaca poslije ubjedljivog poraza od Grčke. - Ko zna šta bi bilo da nismo promašili peterac na početku ili da sam ja pogodio onu kontru, u kojem bi smjru otišal meč. Ne mogu da se otmem utisku da smo mi najiskusniji, a ja na prvom mjestu najviše podbacili u ovom četvrtfinalu - rekao je Draško Brguljan.
U jednoj od najgorih partija otkako samostalno nastupa na velikim takmičenjima selekcija Crne Gore pretrpjela je ubjedljiv poraz od Grčke - 12:7. Meč je praktično riješen već poslije druge četvrtine, kada su " heleni " imali prednost od četiri gola razlike.
Na bućarskoj Olimpijadi u Kalimanju juče je ekipa Kalimanjac 3 sa 2:0 savladala Dixi tim, a istim rezultatom je Bahus bio bolji od Pro basketa.
Danas su u Budimpešti na programu četvrtfinalni dueli na Svjetskom šampionatu u vaterpolu. Reprezentacija Crne Gore prva izlazi na scenu bazena "Alfred Hajoši", a protivnik "ajkulama" je selekcija Grčke.
U Njuportu, Belgija, danas su odjedrene poslednje dvije regate finala Svjetskog juniorskog prvenstva u jedrenju u klasi Laser 4.7.  Jedriličari JK Delfin iz Tivta Ilija Marković(15) i Irina Kusovac(17), finalne regate jedrili su u srebrnoj floti.
B košarkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u Podgorici i otputovala na Zlatibor gdje će odraditi pripreme za turnir u Kini koji je na programu od 7. do 16. avgusta. Među reprezentativcima su igrači Teoda Popović, Kusovac i Bakić i Tivćanin Krivokapić koji nastupa za austrijski Grac.
Na tradicionalnoj bućarskoj Olimpijadi juče je ekipa Ćikare sa 2:0 savladala Vrmac, dok je No name istim rezultatom pobijedio Napredak 1.

Fudbaleri Grblja,koji se nalaze na pripremama na Zlatiboru savladali su srpskog ligaša Tutin sa 2:1. Golove za "trikolore" postigli su Petar Vukčević i Ivan Vuković. - Nismo blistali, iako smo pobjedili. Povrede nas remete u radu - poručio je sportski direktor Grblja Aleksandar Mikijelj....