Turistička organizacija Tivat u saradnji sa NVO „Harlekin“ organizuje Sajam rukotvorina na gradskoj rivi Pine u Tivtu. Ovaj tradicionalni događaj, na kojem će se predstaviti brojni domaći izlagači sa svojim maštovito urađenim rukotvorinama, biće održan u subotu, 26.maja od 10h do 18h, saopštili su iz...

Akcija „Dočekajmo sezonu čistiji“ koja je bila predviđena za utorak 22. maj, zbog državnog praznika odložena je za sjutra(24. maj).

Nastup podgoričkog KIC POP HOR-a koji će otvoriti ljetnju turističku sezonu u Tivtu odlaže se za subotu, 26. maj u 20, 30 sati na rivi Pine, saopštili su iz turističke organizacije. Koncert je bio najavljen za 23, maj na gradskoj rivi Pine u 20, 30 sati....

 "Čast mi je i zadovoljstvo pjevati pred Tivćanima. I ranije sam se družio sa vama i zaista je bilo divno“ – rekao je za Radio Tivat pjevač Bane Nedović koji je sinoć nastupio na Pinama, u čast Dana nezavisnosti u organizaciji Turističke organizacije Tivta.
Omiljeni horski sastav, podgorički KIC POP HOR, otvoriće koncertom pop muzike ljetnju turističku sezonu u Tivtu, 23. maja od 20:30h, na rivi Pine - najavio je sajt kolektiv.me.
Atraktivan program povodom Dana nezavisnosti Crne Gore biće obilježen u tivatkoj marini i nautičkom naselju Porto Montenegro, nizom atraktivnih zabavnih sadržaja, šoping popustima i specijalnim ponudama u restoranima, od danas do 22. maja.
U organizaciji agencije "UNA Montenegro" danas je sa rive Pine krenula promotivna tura njihovog novog projekta "Quad foto safari". Predvođeni našim "skautom" Daliborom Ševaljevićem, u komfornim, udobnim i što je najvažnije sigurnim quad vozilima krstarili smo padinama Vrmca, doživjeli nezaboravnu avantura obilazeći Svetog Iliju. Boka kotorska pružala nam se na dlanu u svoj svojoj raskoši.

Luštica Development i hotel Čedi Luštica Bay predstaviće ponudu sezonskih poslova u petak, 25.maja od 12 do 17 časova u prodajnim kancelarijama Luštica Bay Obala Pine....

Na tivatskjoj rivijeri danas boravi 1.658 gostiju, ili 13 odsto više nego u istom periodu prošle godine - saopštila je Turistička organizacija.
Ovogodišnji pobjednik tradicionalne manifestacije "Gađanje kokota" u Perastu je Peraštanin Andro Radulović. U programu su učestvovali Bokeljka mornarica i kotorska Gradska muzika, a Radulović je noseći trofej praćen gradskom muzikom prošetao Perastom.