Školski brod ratne mornarice Italije, jedrenjak,,Palinuro”, boraviće sredinom ove sedmice u BokiKotorskoj. Predivan trojarbolni barkantin pristaće u utorak 27.maja u Tivtu, gdje će se vezati na gradskoj rivi Pine uz stari jedrenjak Š.B “Jadran” i zajedno će krasiti našu rivu Pine. Turistička organizacija Tivat 27.juna...

Tradicionalni Luštica Bej golf turnir održan je tokom vikenda na Adi Ciganliji, na terenu Golf kluba Beograd gdje su zaljubljenici u ovaj sport ali i more mogli da uživaju u vrhunskoj igri 44 učesnika i prezentaciji naselja Central, nove etape razvoja grada Luštica Bej, nadomak Tivta.
Nautički turizam je u posljednjih deset godina doživio ekspanziju, a Tivat se smatra za najfrekventniju crnogorsku destinaciju nautičkog turizma- stoji u saopštenju Turističke organizacije Tivat.

Revija letnje kolekcije „Waikiki resort“, modne kreatorke Marine Banović Džuver predstavljena je sinoć na plaži na Seljanovu i na taj način je ozvaničen početak turističke sezone. Osim revije organizovana je i izložba slika Ivane Tiodorović. „Ovo je period kada počinje značajniji dolazak gostiju u Tivat pa...

Na tivatski aerodrom danas oko 16,30 sletio je avion kompanije Fly Dubai sa 170 putnika, čime je otvorena sezonska linija Dubai-Tivat. Avioni ove niskotarifne kompanije na ovoj liniji letjeće dva puta sedmično do kraja septembra.
Novi izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margasan stupio je na dužnost ove sedmice, i ambiciozno ulazi u svoje novo poslovno poglavlje. David ima izuzetno tridesetogodišnje iskustvo u nautičkoj i elitnoj turističkoj industriji, kakvu razvija i sam projekat marine za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro - saopšteno je iz Porto Montengra.
Na tivatskoj rivijeri danas se odmara 3.399 turista - saopštila je Turistička organizacija Tivta.
Turistička organizacija Tivat će sjutra sa NTO CG, Ministarstvom održivog razvoja i turizma i predstavnicima Aerodroma Tivat dočekati prvi let kompanije "Fly Dubai".
Menadžer prodaje hotela Regent Porto Montenegro, Jelena Čabarkapa, predstavila je ponudu hotela u izraelskom gradu Tel Aviv, prilikom događaja koji su zajedno organizovali hotel Regent Porto Montenegro i tur operator “Tayelet Travel” – Regent-ov ekskluzivni partner za izraelsko tržište.