Rezultati analize kvaliteta morske vode za 100 javnih kupališta, koju je Institut za biologiju mora sproveo u periodu od 18. do 19. jula pokazali su da je na 97 kupališta kvalitet morske vode bio K1 klase, dok je na tri odsto kupališta bio K2 klase. 

Prvi od sedam hotela u novom gradu na Jadranu, Luštici Bay, Čedi /The Chedi Luštica Bay/, smješten na pjeni od mora s prekrasnim pogledom na zaliv, marinu i Jadransko more, počeo je sa radom i primio je prve goste. Kompanija GHM koja upravlja hotelom i ultraluksuznim...

Turistička organizacija Tivat organizuje Noć klapa u Tivtu veceras na gradskoj Rivi Pine sa početkom u 21 čas. Ljubitelji mediteranskog melosa biće u prilici da uživaju u nastupu dalmatinske klape “Cambi”, kao i u izvođenjima domaćih klapa iz Boke.

Na plaži Wajkiki rizort na Seljanovu sinoć je organizovana modna revija crnogorske dizajnerke Marine Banović Džuver pod nazivnom „Wajkiki rizort 2018.“. To je nastavak slične priče lansirane prošlog juna na istom mjestu sa kojom je otvoreno ljeto 2017. Sinoćni modni događaj dio je julskih promotivnih...

Budući da su ovih dana crnogorske plaže pune kupača i turista Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore i Crveni Krst Crne Gore, kao organizacija koja sprovodi program spasilaštva na vodi, ovim putem žele da apeluju na posjetioce plaža da poštuju pravila ponašanja, u prvom redu radi svoje bezbjednosti, kao i ugodnog boravka.
Povodom čestih slučajeva da se građanima i turistima onemogućava pristup i korišćenje obale na području morskog dobra, posebno u Boki Kotorskoj, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore podsjeća da je u skladu sa članom 4 Zakona o morskom dobru "Morsko dobro, koje je u državnoj svojini, u javnoj upotrebi osim u slučajevima kada je zakonom drugačije određeno".
Porto Montenegro i prestižni brend satova Hublot sa zadovoljstvom objavljuju strateško partnerstvo – švajcarski brend satova postao je zvanični sat Porto Montenegro marine i Jahting kluba, za period od dvije godine.

Na plaži Waikiki na Seljanovu sutra sa početkom u 21 sat (subota, 21. jul) održaće se modna revija  ljetne kolekcije crnogorske dizajnerke,  Marine Banović Džuver. Kreatorka će  predstaviti ljetnu kolekciju pod nazivom "Waikiki resort 2018." kao nastavak istoimene kolekcije uspješno lansirane prošlog juna na reviji održanoj...

Jedinstvena i uzbudljiva i ljetnja sezona u novom gradu na Jadranu, Luštici Bay počeće večeras revijom modne dizajnerke iz Tivta Sanje Matijević koja će predstaviti 14 modela najnovije kolekcije pod nazivom EVidENT.