Nakon učešća na nedavno održanom sajmu u Londonu, najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori, projekat izgradnje turističke destinacije Luštica Bay, biće predstavljen i ove godine na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu  (The Boot Düsseldorf) u Njemačkoj, saopštili su iz...

U Tivtu danas odmara 582 gosta, što je 24 odsto više nego u istom periodu prošle godine - saopštila je Turistička organizaicja Tivta.

"Zbog pripreme reprint brošure 'Katalog privatnog smještaja za 2018.godinu' iz Turističke organizacije još jednom pozivaju registrovane izdavaoce smještaja iz Tivta, koji se do sada nisu oglašavali u katalogu, da se prijave putem stranice www.tivat.travel, na kojoj se nalazi upitnik koji treba ispuniti i zajedno sa...

Pet gradova okruženja biće tokom sljedeće nedjelje u znaku cvijeta mimoze, jer će kroz njih prodefilovati Karavan koji će najaviti 49. Praznik mimoze u Herceg Novom, najavljuju organizatori.
Turistička organizacija Tivat predstavila je turističku ponudu grada za predstojeću sezonu na sajmu turizma ,,Reiselivsmessen Oslo 2018”, zajedno sa LTO Herceg Novi, Bar, Budva, Kotor i NTO CG.
Aerodrom Tivat u prošloj je godini zabilježio ukupan promet od 1.129.720 putnika, što je 15 odsto više nego u istom periodu prošle godine.
Turistička organizacija Tivat moli sve vlasnike Caffe barova u Tivtu da popune upitnike koji su im dostavljeni od strane Turističke organizacije Tivat, a vezani su za osnovne informacije o njihovoj djelatnosti.
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa partnerima, predstavlja turističku ponudu za predstojeću sezonu na međunarodnom sajmu turizma Ferien 2018 koji se održava od 11. do 14. januara, u Beču.
Prema podacima Turističke organizaicje u Tivtu danas boravi 509 gostiju ili 20 odsto više nego u istom periodu prošle godine.
Kompanija Aerodromi Crne Gore predložila je Vladi izgradnju četiri privremena objekta kao dodatne kapacitete za prihvat i otpremu putnika, pošto će, prema procjenama, obim avio-saobraćaja godišnje rasti prosječno 15 do 20 odsto, saznaje Pobjeda.