"Fešta od rogača", tradicionalna gastro - zabavna manifestacija posvećena ovoj staroj mediteranskoj voćki, održaće se večeras u Donjoj Lastvi  ispred crkve sv. Roka sa početkom u 21 sat.
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je saglasno Odluci Uprvnog odbora preduzeća doninaralo novčana sredstva u iznosu od 10.000,00 eura Kliničkom centru Crne Gore, kao najvećoj zdravstvenoj ustanovi u našoj državi.
Turistička organizacija Tivat, u saradnji sa Opštinom Tivat i Ugostiteljima grada Tivta, organizuje veliki koncert Tonija Cetinskog, gosta Iznenadjenja ljeta u programu TivatSummer2017.
Turistička organizacija Tivat nastavlja sa organizacijom tradicionalnih fešti pod nazivom Ljeto dobrog ukusa.
Na Fejsbuk stranici Podgoričkog vremeplova objavljen je faksimil računa taksi vožnje Udruženja taxi vozača Tivat od aerodroma Tivat do Petrovca u iznosu od 100 eura.
Turistička organizacija Tivat organizuje "Noć klapa" u Tivtu sjutra, 15. avgusta na gradskoj Rivi Pine sa početkom u 21 sat.
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom ostvarilo je do sredine avgusta prihod od 6,18 miliona eura, saopštio je direktor te institucije Predrag Jelušić i dodao da je do sada malo više od tri miliona uplaćeno primorskim opštinama. One bi, kako je kazao, taj novac trebalo da usmjere komunalnim službama za održavanje zone morskog dobra.
Ovih dana, na samom izlogu Turističke organizacije Tivat, privodi se kraju instaliranje interaktivnog izloga koji će biti na usluzi kako građanima, tako i turistima u vremenu od 0- 24 h.