„Crna Gora je bila divno iznenađenje! Svaki šou koji radimo prenosi neku životnu lekciju, jer gdje god da idemo nešto naučimo“, kaže ekskluzivno za Radio Tivat Amerikanac Augusto Valverde, producent, domaćin i reditelj TV serijala „Global Child“, za čiju je drugu epizodu sezone 2...

U Porto Montenegru su izrazili veliko zadovoljstvo dobijanjem  jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), u saradnji sa asocijacijom Marina industrijalaca (MIA). Sa ovim globalnim priznanjem, marina Porto Montenegro je zvanično jedina marina na svijetu kao nosilac najvišeg ranga u jahting usluzi i industriji.

Sajam suvenira i rukotvorina, drugi po redu ovog ljeta, biće održan danas na Pinama u Tivtu od 18 do 24 sata. Organizazator je NVO"Harlekin" iz Donje Lastve uz podršku Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat....

Odlukom britanske Yacht Harbour Asocijacija marina Porto Montengro je dobtinik nagrade „Pet platinum sidara“. Na osnovu tog prestižnog prizananja tivatska marina je prva koju je britanska Yacht Harbour Asocijacija (TYHA) nagradila plaketom „Pet platinum sidara“ i to je čini najboljom marinom na svijetu. Britanska asocijacija je,...

Povodom požara koji su u poslednjih nekoliko dana pogodili obalno područje i unutrašnjost Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT) obavještava turiste, turoperatore, turističke agencije, hotelijere i drugu zainteresovanu domaću i regionalnu javnost da je, po izvještajima koje su dobili od Direktorata za vanredne...

„Regent pool club residences“ je završen u predviđenom roku od godinu ipo, a primopredaja prvim vlasnicima obavljena je 3.jula, rekao je u Radio Suncobranu Radio Tivta, PR i marketing menadžer Porto Montenegra, Danilo Kalezić.
Tradicionalna manifestacija Bokeljska noć, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, biće održana u subotu, 19. avgusta  sa početkom u 21 sat.
U svim vidovima smještaja na tivatskoj rivijeri odmara se 6.329 turista što je na nivou prošlogodišnjeg 21. jula - saopštila je Turistička organizacija.
Ljeto dobrog ukusa koje organizuje Turistička organizacija Tivat uz podršku ovdašnjih ugostitelja i hotelijera, nastavljeno je sinoć na rivi Pine programom “Pop night music” .
Iako razmišljanja da i ovaj nastupajući događaj TOT otkaže, velika nam je utjeha vijest dobijena direktno sa lica mjesta žarišta da se situacija znatno popravlja i da su svi izgledi da će se do sjutra stanje značajno stabilizovati, te stoga  obavještavamo javnost da sa zakazanim programom možemo nesmetano nastaviti dalje - kaže se u saopštenju Turističke organizacije Tivat.